Prijava

Postio čitav post.

Ja sam srbin imam svoj pravac ja sam srbin ja sam pravoslavac!

Post je uzdrzavanje od svih niskih strasti, ne samo od hrane. Dakle i od vukajlije, delija sa pala, masturbiranja, pricanja sa bombasem, pica, droge, mrznje muslimana i slicnih hrvata.

Dobro, kada si poslednji put postio srijedu i petak mimo redovnog posta?

Сантјаго Коровјов
Post je uzdrzavanje od svih niskih strasti, ne samo od hrane. Dakle i od vukajlije, delija sa pala, masturbiranja, pricanja sa bombasem, pica, droge, mrznje muslimana i slicnih hrvata.

plus ti se Reme popišao u usta, što je takođe mrsno

Sva tragedija rasnijevog postojanja je u tome što koliko god se on trudio da bude ogromni vernik, i dalje je manji vernik od bezazlenog prosečnog dobroćudnog muslimana.

EDIT: Što znači da čak i u onome u čemu je Rasni najbolji, ima oko milijardu i po boljih od njega.

Вероватно има и међу будистима оних који мисле да је будизам најбоља религија, али ја не знам тибетански, па не могу да нађем никакав линк. Ево онога што сам успео да нађем - Хрвата који пише зашто је католичанство најбоље. Вероватно и он мисли да је у праву.
http://www.katolik.hr/crkvamnu/svjedocanstvamnu/150razloga/

пре једно 10 година неки мој рођак стао на врата да преговара за младу, да му плати женик; женик дошо скоро му сломио руку провалио у собу и узо младу хахаах смејали смо му се цело вече

Ja sad kad sam se zenio reko kumu i deveru da provale budale uletese nisam stigao da im kazem da se zajebavam ispala vrata iz stoka sreca zena mi tamo na krevetu sedela inace bi je ubili kad bi palo njih 4 i vrata na nju

Ja skoro bio kum i otišli po mladu, dvojica klinaca je prodavali, ovaj jedan nirmalan al ovaj drugi iz nege crnogorske zabiti prvi put video asfalt sto bi jogurt reko.

Klinja zadrigli ima nekih 7-8 godina. Cenim da su mu objasnili da ne prodaje sestru lako al govno malo samo vikalo ne ne ne , smorili se svi, izvuko i pare koje nisu bile namenjene za to, na kraju ga neki rođaci na silu odvajali od vrata jebem ga brđanskog neukog.

To bre treba da se unapred dogovori i da prođe kao neka forica za 5 min, a ne da postane mučenje i da mi dođe da mu zavrnem onaj planinski debeo nezahvalni vrat majku mu jebem balavu.

ја би се инатио више од њега, донео једну столицу ту поред сео и реко, имам ја времена

Hahahahha idi bre papete hahahah

Pa i ovi moji se dogovorili kao aj forica malo neckanje ovo-ono zato sam ja i rekao ovima provaljuj bre sta oni nama ne moze al paljevine pijane jbg. Doduse i nije prvi put da kazem tako nesto samo ozbiljno mislili ljudi da sam se iznervirao jer ja imam taj problem sa kontrolom besa isao sam i kod psihologa u pubertetu

Al bila je fora kad sam pucao u jabuku ja opalio a zamnom rafali njih 20 opalilo iz ko je sta poneo hahaha kad su tetke neke poskakale a picke sa mladine strane promenile pogled na ove moje debile

Treba te običaje svesti na minimum sad kad razmislim..

E, i trubače mrzim ko hitler. Ok 10 min da se pojave i naprave "atmosferu", ovi dosli u 13h i pratili nas do 19h kad je bila svadba.

Ono, kuci, pa kupovina mlade, pa crkva pa opstina..na kraju sam im se najebo mamice onako pijan, nabijali mi nervozu sve uz mene ko pijavice i guraju mi one trube u uši a neke ljigave fore dobacuju kume kume kume more mrš u pičku materinu bre!

Lele oprosti Bože što psujem na ovaj blagodetni dan.

Krljanje oko barjaka isto. Obično barjaktar ispadne džentlmen pa pusti deveruše ili šta su već duzmu barjak ali znam da je lik izboden kad su se otimali oko toga, malčice samo zakrpili su ga brzo.

Sto se tice tih obicaja ja kao prvo nisam pravio veliku svadbu jer sam vise svima dokurcio a kao drugo dozvolio sam mojima da teraju sve obicaje koje hoce i tazbini da kod njih gajbi tera sve sto oce al sam im svima rekao da probaju da se nekako upamprce da iskombinuju obicaje. I tu se sa obicajima zavrsilo posle sam terao po svom kako ocu sta ocu i kad sta ocu

Inače barjaci na svadbama objašnjavaju ili nemaju grb uopšte ili samo tocila ili samo krst ili imaju grb ali kao da su ga cigani na lepku crtali vodenim bojama.