Prijava

Ste normalni vi, jeste baš će da dozvole da svršavaju po njima rendom Srbije i Švajcarske, pa jebena Južna Afrika je 2010. pružila kakav takav otpor, ovi legit ima da napakuju prolaz grupe.

Juzna Afrika nije losa ekipa,dok je Katar negde Luksemburg level ako i to.

imalo smisla da bude nosilac kad se prvenstva organizovala tamo gde ume da se igra fudbal.

Ako skupljate sličke menjajmo se pičke, prethodna dva albuma sam jedva popunio i pored toga što sam koristio menjažu.rs. Imam sva svecka i evropska popunjena od 2010 do sad, žao mi je što nisam ranije krenuo da popunjavam tipa od 98. Ae flexujte vi vaše albume loži me to.

kad ce izadju slicke?

Uvezli su brate brazilce, crnce, imaju pare, imaju Almoeza, nije zajebancija, nas bi oduvali tamo na sveckom kad bismo im se pali. Naš potencijal za choke + prvi put kozojebski domaćin + sudije itd itd.

Verovatno tek kad se svi kvalificiraju tamo na ljeto

cekace se debelo na ukrajinu da igra kolko kapiram

Ma neće ni da se igra svecko jer će umesto njega da se igra treći svecki rat :(

de de...

kolko kosta kesica u srbiji, sad za euro, kolko bila?

Brt ne mogu se setim tačno prethodne tri godine i događaji u njima su mi se amalgamisali u jedno veliko ništa, začeci senilnosti definitivno. Ubeđen sam da su bile 100 dinara i da su neki ljudi koje znam rešili da prestaju da skupljaju zbog toga. A sad kad guglam vidim da se prodaju za 80 dinara komad. Jebem li ga, ja sam 90% siguran da je bilo 100.

ko te to zezno, hezno?

Menjaža u Niš tradicionalno kod idee na bulevaru, tu uzmem bukv 35% slicica koje nemam, a prosli put sam slao paniniju sto mi falilo 20-ak i isplati se

A koji blam 2018, zaboravim jednu slicku da napisem paniniju, ne dostave mi, koja slicka Kristina od svih fudbalera... i idem od dece trazim jebote ronalda ko poslednja debilcina, na kraju sam dao 200 kinte za njega od nekog alkosa koji tu bleji stalno kod trafike, gledao me sa sazaljenjem

Ejdus:

Decice, pa vi jos albume skupljate, joj joj (podrig sa after-tejstom belolucenog maslaca iz Kijevske piletine)

Ovaj sajt je spas tako kad ti fali od 100 pa ispod http://menjaza.rs/. Doduše Niš je veći grad pa se verovatno skupe kodža ljudi, ovo je više za nas po manjim mestima. Markice i koverte bagatela jeftine, jedino što doxxuješ ime i adresu među ostalim sakupljačima ali worth it.

Ma idemo lagano panini sticker album, da ne dajemo novce krizzza

200 kinti minimum biće kesica sliičica zapamtite ovaj post deco.
Zadnji album koji sam kupio je bio wc 2006 nemačka, paninijev, fali jedno 15tak sličica.
Prvi full popunjen je merlinov euro 96 engleska, meni lično najlepši album sa fudbalerima ikada.
Prvi kupljen euro 1992 švedska onaj sa zekama kao maskota sa 18 sličica zalepljenih, kupio mi ćale kad došo sa vojnog odsustva iz erdevika :)

Ovaj narod je zaslužio jedan dobar žreb i laganu grupu posle svega. Zaslužio je. Pomozi Bože

Glej ga ovaj traži pomoć nepostojećeg entiteta. Upravo ste NAS PROKLELI ALEKSIJE

Ali ako ne postoje ti entiteti ne postoje ni prokletstva