Prijava

Није ствар у томе да ли су се комерцијализовали или не. Једноставно,њима не лежи исказивање политичких ставова кроз текстове песама. Они то раде на другим местима,што је сасвим ок,али је очито да им недостаје Мегадетова жаока.
Мегадет је чак био на удару Типер Гор(супруга Ала Гора,бившег подпредседника САД-а),која је једна од оснивачица организације ,,Parental advisory music censorship'',која је имала за циљ да се на омотима рок,метал,реп,хип-хоп и неких поп плоча нађе знак који би упозорио родитеље на експлицитан сасдржај албума. Не знам тачно,али знам да су јој поводом тога посветили једну песму.

Ја мислим да би се и Мегадет подједнако искомерцијализовао као Металика да Мастејн нема комплекс од Металике и не гледа на сваком кораку да их надјебе, па и у том. Намерно није искомерцијализовао Мегадет да би могао да каже ''Хаха, остали смо тру, Металика је позерај!''

Делимично се слажем,делимично не.
Како су,онда,Мејдени остали тру,а нису имали комплексе ни од кога?
Није комплекс једини елеменат свега,мада јесте била један од мотива који је гурао Мастејна. Ипак,и он има страшно кефало за текстове,исто као и Хетфилд.И што си већ рекао,не би ни опстали дуже у бенду заједно.
Али,оно што су они радили њему после његовог изгнанства из Металике...па ја мислим да су имали среће да се није директно разрачунао са њима (по систему,двоцевка у руке,хедшот у главу и ћао-здраво).

Mastejn stvarno ni malo ne stedi Metaliku mada mi se cini kao da se stvari polako menjaju od zajednicke turneje velike cetvorke u ostalom to je sve bilo pre 27 god ako se ne varam.Ali opet mi je cudno to sto je Mastejn prihvatio pomoc Dzejmsa na samom poceku stvaranja svog benda a onda sasuo paljbu ,kada se bend malo proslavio,po svim clanovima.Bio je kivan na Kirka a besan na Dzejmsa i Larsa ,nije Dzejms bio uticajan u Megadetu kao Mastejn u Metaliki ali je ipak pomogao Mastejnu na pocetku

Nadam se da je hed shot u glavu sala jer stvarno nisam cuo za hed shot u nogu

Нисам ни ја приметио да је нешто киван на Џејмса и Кирка. Али на Ларса јесте,зато што је,руку на срце,Ларс препотентни,надобудни лажљивац. Погледај ,,Some kind of monster'' и ,,Arsenal of Megadeth'',обрати пажњу на Ларса док прича,очито је да се на неким незгодним питањима јако спетљава.
Мада,у суштини,мене заболе реса за њихове чарке. Музика је битна.

Mastejn je jednom prilikom rekao da se oseca izdano od strane Dzejmsa i Larsa a da ne voli Kirka jer mu je kako on kaze "preoteo posao" a skinuli su neku curu jedan drugom samo ne mogu da se setim ko kome...

Чуо сам и ја ту причу како се Мастејн хвалио да је преотео Киркову рибу.
Мислим,пробај да се вратиш у то доба. Сви су били пијане будале и логично је да су негде морали да се саплету. Сад,што су се њихове чарке одужиле на 20+ година,то је већ озбиљан проблем...

Mastejn i Megadeth su bolji jer se nisu komercijalizovali i menjali da bi povalili vise riba(mada, u to vreme, svi su to hteli) i zaradili vise para. Evo ih danas, prase i dalje, 20 i kusur godina iskusniji i 20 i kusur godina lukaviji. Metallica je takodje prejeben bend, ali ne znam kako to da opisem. Dejv je Dejv. I to je to.

METALLICA je METALLICA jebes Dave da je bio neki covekm,ostao bi s Metallicom ne bi dobijo sut kartu....!

dobijo

Тај рад. Браво. Осим што не знаш елементарну граматику,ти се водиш и потпуно погрешним размишљањем.

Јесте, бити "неки човек" је најбитнији критеријум за чланове неког бенда.

Е, да, што се тиче Мегадета, умеју да иритирају политички обојене песме, колико год биле добре. Понајвише на "Уједињеним абоминацијама".

Slazem se za United Abominations, narocito istoimena pesma i baktanje sa Jugoslavijom...Ali sto se tice umetnickog dojma, Megadeth - uvek i svuda.

Album koji me je uveo u thrash metal je Rust in peace i naravno nenadjebiva Tornado of souls, ubedljivo najjaca Megadeth pesma!

metallica,ipak!!!

megadeth, zbog pristrasnosti korenima, ne prodavanju. Ali takođe ih volim zbog političkih tekstova. Imaju odlične tekstove.

Megadeth nikad nisam volela...al sam zato uz Metallicu odrasla.