Prijava

Ma, ostavite vi to laktanje za stvarnost, bre. Izbaci sise i ući ćeš preko reda. Vadi evre i dobićeš posao pre onog koji je tu došao samo sa diplomom. Podsećate me na snajke na seoskoj svadbi što povadiše oči da uhvate bidermajer, jebote.

Лепо поређење.

ljudi
a sta je bookmark? :)

E stvarno, ja imam tu opciju na operi. Piše nešto bookmarks, jebeš mi sve ako znam šta je to. Jel kaznjivo ako koristim tu opciju na operi?

Evo i ja da reknem nešto...

Pošto nisam bio prisutan na sajtu kad se uvela ta opcija o omiljenosti i kad su se izbacile slike, kad sam ponovo došo, imao sam šta da vidim...brdo nejasnoća.
Prvo sam mislio da kad kliknem na moju definiciju gde piše npr omiljeno 5, da ću da vidim kojim ljudima se to svidelo, i tako kliknem ja, kad omiljeno pređe u CAPS LOCK, kliknem ponovo vrati se...Onda sam isprobavao sa nekim profilima da vidim koje su im omiljene definicije i da vidim kako bi meni stajalo. Onda tu naiđem na ljude koji su autori sopstvenih omiljenih definicija. Još jedna nejasnoća...Onda sam krenuo od početka 2008.-e da tražim neke defke koje su me nasmejale. Uostalom i dosta korisna opcija...

Ali mi nikad nije palo na pamet, da ovo gorenavedeno neko radi, sve dok nisam juče na jednu defku za pola sata dobio 35 glasa i tri omiljene, pomislio sam da mogu da imam defku dana. Pogledam konkurenciju, em glasovi, em omiljene koliko puta. I onda mi padne na pamet, da tu nešto smrdi i da bi mogo i ja nešto da uradim. Eto po prvi put sam hteo da stavim svoju defku ko omiljenu.
Priznajem!

Toliko!

Zamisli! Sad sam skontao ovo bookmarks na Operi! Pa ja sa tom opcijom na operi mogu da zapamtim koja mi je omiljena definicija!!! Koji će mi kurac "omiljeno"?

Edit: Nikad me nije interesovalo šta je to toliko drugima omiljeno. Vukajlijaši, ako nemate svoj stav i ako mislite da je nešto što je neko označio kao omiljeno i vama dobro, bez da ste to pročitali, onda niste za Vukajliju već za Karike. Tamo su omiljeni i omiljene.

e PSV! čudni su putevi :)

Auh, pa do skoro sam se pitao po kom kriterijumu definicija ulazi u "najomiljenije danas". Naprosto strašno. Jednostavno NE MOGU DA VERUJEM da neko stavlja svoje definicije u najomiljenije... Kakav egoizam, a sada se može reći i kakva zloupotreba jedne simpatične i "naivne" opcije...
Trud vam je krajnje bespotreban. U toku ova dva meseca, dok su se i definicije iz groblja brojale u skor, se mogla videti PRAVA slika o tome ko je kakav autor. A ja sam zapamtio... 90% "najboljih" autora.
Toliko o tome. Malo vremena je potrebno provesti na Vukajliji da bi se to videlo...

...i tako se surovi, po ko zna koji put, zaljubio u prljav jezik divne insolent defender.

Ljudi, moderatori se prave pametni i hoce da vas zbune svojim kilometarskim postovima. Ukratko, oni su hteli da kazu : bukmark = omiljena definicija i sve svoje definicije treba staviti u omiljene, umesto da neke tamo tudje stavljate kao omiljene. E sad sta je tu toliko bitno, ne znam, ali mozda ih treba poslusati...

Surovi, opravdala sam nik, i svoj i tvoj :-)

Sve ovo što reče drznica i još da dodam, jebite se "takmičari".

Sve što reče drznica i još da dodam: Oženi me Insolent... Oću da rađam tvoju decu!
:)

Insolent, želim da te oplodim. :))

Gospode... Tako ste GEJ! :P

Nismo GEJ, mi smo TRU.
Markenting menadžeri su GEJ.
A Insolent je oplodživač....
:)

Ah, kakve bračno-kopulativne ponude - ovo se ne odbija! :-)
K'o što rekoh negde:
"A na ovoj Vuki mnogi se muvadu
Neki piju pivo, neki libudadu"

Ово пре подне баш немам паметнија посла, па прочитах ову тему. Под један, ја можда јесам специјалац, али из мог угла, не видим зашто би неко било пре или после 24 часа стављао оно што је САМ написао у фаворите. Да сам толико фасциниран собом, дркао бих на свој одраз у огледалу, не видим поенту у стављању сопствених дефиниција у личне фаворите. Испаде, јеби га, да се стварно злоупотребљава, другог објашњења нема.

Много важније, под два, видим овде пало лепо напушавање па пошто се бавим сакупљањем србадијских псовки, и волим да се пичкарам, помислих да се укључим, али сам се у последњем тренутку сетио да нисам толико мудо.

Што би рек'о Емињем: СНЕП БЕК ТУ РИАЛИТИ, ОУ ДЕР ГОУЗ ГРАВИТИ

ОУУУ ЈЕЕЕЕА!

Sto se ne moze milom moze silom. Toliko je lako onemoguciti preko php-a bookmarkovanje mlade definicije da to nije normalno. Treba to onemoguciti sistemski, da ljudi ne bi naghadjali sta smeju, a sta ne smeju. Vukajlija ima rupe, nije problem u ljudima.