Prijava

Na sahrani Kvaka - na rastanku ispuni mi samo jednu želju ili ti Pođimo u krčmu staru

Kakva vas sahrana spopala? Mickey, je l' to sa onog mog linka što sam okačio?

Бохоре, valjda možeš da čuješ pesmu i pre sa'rane. Meni je to najdraža od Kvake, mada nisam neki poznavalac
https://www.youtube.com/watch?v=WufK5WabpHI

Ima Toma dosta pesama uz koje sam se bedačio kao tinejdžer, ova mi je nekako bila najfatalnija:
https://www.youtube.com/watch?v=-NSqRE2pjrA

Све Томине су углавном фаталне, али ова удара из све снаге.
https://www.youtube.com/watch?v=gk02P-trM_A

Uzo danas karte za onaj koncet u znak sećanja za Tomu. Jbt kakva imena nastupaju, ono je haos, šteta što će da pevaju samo Tomine smaračke pesme. Čudi me da ti klošari koji organizuju te manifestacije nisu sposobni da ukapiraju da narod voli narodnjake i da bi uzimali milione kad bi organizovali takozvana posela kao nekad

Tomu slušaju samo depresivne debilčine i fejk boemi

moram priznati da ni sam nisam neki tomin fan...ne mogu da ga kazem da ga hejtujem ko djovaka, ali nisam nikad bio nesto odusevljen...daleko od toga da nema remek dela, al naspram sabana je po meni daleko iza

@Слепи, tražio sam ranije ko gostuje, al' nešto nisam našao. Sad si me podsetio da pogledam opet i nađoh spisak na sajtu kombank arene. Nije loša ekipica

@Бане дебели, djelomično si u pravu. Preterano slušanje njegovih pesama može baš da ostavi posledice, ja sam ga slušao intenzivno jedno godinu dana, svaki dan, ceo dan. Čak sam išao na Radio Kragujevac i molio ih da puste pesmu Za tebe Ćavale druže, ta mi je falila.

Svakako ima dosta fejk boema koji slušaju te pesme, i trude se da nabace neke patetične grimase, da budu najglasniji, da privuku pažnju, a Tomine pesme uopšte ne služe tome.

@PPP
... i naspram Šabana i naspram Halida i Harisa i još bar 3-4 autora. Život kakav je vodio i te priče o njemu su daleko zaslužnije za 'legendu' o njemu od njegove muzike. U suštini jebe mi se, idem na koncert samo zato što se fešta na kojoj su u isto vreme gore navedena trojica + Bekuta, Zorka, Merima, Sneža, Saša Matić, Lukas, Keba itd itd ne sme propustiti, pa makar samo pevali i crkvenu muziku.

1. Toma Zdravković
2. Halid Bešlić
3. Šaban Šaulić

Šabanu fali emocije, on se oslanja na svoju virtuoznost. Jebem ti pevača uz čije pesme ti je blam da zapevaš. To je kado da gledaš neki visokobudžetni pornić u nekom fensi hotelu na bermudima, kome ti nikad nećeš da prismrdiš. Kako da se uživiš u to?

Toma je išao isključivo na emociju, koju je imao u neograničenim količinama i koju je poklanjao ljudima i kad se odvoji od mikrofona.

Nidza voli narodnjake a na temi automobilizam pita za Opel Kalibru. Dete devedesetih, nema greške.

Fender kači daleko najbolje pesme na temi, samo nastavi, majstore.

Ovo da Šabanu fali emocije ne bih previše komentarisao.

@pezos

Gledao sam nekada davno intervju sa djokovicem (namerno malim slovima) u kojem izmedju ostalog kaze da mu je omiljena pesma"kafana je moja sudbina i onda na "insistiranje" voditeljke odpeva refren i sve se onako smeska dok peva jer umislja da je zanimljiv.

@Thilmo, kad sam ja imao 14 godina, odnosno 1994. godine, nisi mogao da vidiš baš puno dobrih automobila u Kragujevcu. Sećam se jedne Mazde 626, ili 323, šta već, i te Opel Calibre. Meni je Calibra bila lepša. Nisam se tako oblačio.

Što se Šabana tiče, jako dobro glumi emociju, ali je nema. Toma je prolazio stvari o kojima je pevao, Šaban nije.

P.S. Meni je takođe omiljena pesma bila "Kafana je moja istina", ali kada sam video kakvi je sve seljaci pevaju, malo mi se, nije mi se ogadila, ne može da mi se ogadi, samo mi se pojave slike tih seljaka i pokvare ugođaj

Нисам ја неки загрижени обожавалац Томе Здравковића, али има једно 4-5 његових песама које ми никад не досаде.

Добра песма. Нема је на ЈуТјубу, покачили се Фута и Марина са Кемишем и Зорицом око ауторских права.
http://www.dailymotion.com/video/x4taga3

Fendere na koju adresu da ti posaljem slepere zlata u znak zahvalnosti sto si okacio Praznu ruku na temu?