Prijava

zasto dve osobe, rodjene u istom porodilistu u isto vreme nemaju iste sudbine?

dobro dobro... ne mora da mi odgovaras na ovo...
a jel mislis da smo u deterministickom svetu. da svako ima neku svoju sudbinu, i da nema mrdanja?

Рачуна се од момента када се пресече пупчана врпца. Географска дужина и ширина се узима опширније, до минута, ретко који програм обрачунава секунде. Много већу улогу игра сат и минут рођења.

Астрологија проучава утицај небеских тела.

Целте, мислим да је време само димензија у којој се налазимо, ван које можеш да постојиш. Ми се само крећемо по тој димензији, не креће се она по нама, тако да, прошлост, садашњост и будућност постоје у истом моменту, само допиремо на различите начине до њих. На линку у мом профилу, имаш детаљније теорију о томе, тај исти линк сам дала ГМ-у пре неколико постова. Такође сам то за 'исте наталне карте' објашњавала пре неколико постова.

OK. A na koji nacin ta tela deluju na nas? Preko cega?

milice, a jel ti nas malo lozis ovde? jel da?
znam te za tolko...

a jel si znala da postoji konacno mala verovatnoca, da ja potpuno nestanem ovde u irskoj, i da se momentalno pojavim tu ispred tebe, go sedim na tastaturi.
verovatnoca je nezamislivo mala, ali postoji... hajzenberg reko :)

Ma mani se tog naciste. Nema on pojma.

Преко својих енергетских поља и сила. Као што Месец делује на појаву плиме и осеке, Сунчева енергија на развитак многочега... Да ли ти стварно сумњаш да један огромни Јупитер није у стању да утиче на обичног мрава човека на Земљи, ако је у стању да привуче и промени правац комети која је довољна да сравни целу Земљу?

Mesec deluje preko svoje gravitacije na plimu i oseku. Oces da kazes da i ostala tela deluju preko gravitacije? To podrazumevas kad govoris o energetskim poljima i silama?

Велика је вероватноћа да ћу ја сад да се испеглам због твоје мале вероватноће...

Само убрајам. Много је ту појмова. Ако утицај нечега не познајеш и не умеш да објасниш, то не значи да не постоји.

Da, ali to ne znaci ni da postoji. Nego, da li tvrdis da planete i ostale stencuge uticu na nasu sudbinu preko gravitacije?

Jeste u stanju, ali postoji mali milion stvari koje vrse veci uticaj na malog mrava od Jupiterove gravitacione sile:
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Гравитација

Pogledaj formulu: srazmerna je masi tela, a obrnuto srazmerna razdaljini. Jupiter je na primer 10 na enti puta tezi od mog druga Pere, ali pera je 10 na enti na kvadrat puta blizi meni nego Jupiter. Zasto onda njegova gravitaciona sila ne utice na mene? Da li je neka druga sila u pitanju?

Не само преко гравитације. Као штон нпр. притисак у ваздуху утиче на расположење, физичко здравље итд.

Mere su uzete proizvoljno, ali dovoljno verno prikazuju da je veci uticaj gravitacije blizih, a manjih tela od onih velikih, a daljih.

pa cekaj, koje su to onda sile sem gravitacije?

Наводим примере, не детерминисане, свеобухватне теорије. Једни на друге делујемо, самим тим, небеска тела делују на нас посредно кроз наше окружење. Већ неколико коментара вртимо исту причу, ви константно постављате питања и не читајући, на која сам већ дала одговор.

Okej, predlazes li da postoji neka druga sila koja utice na nas, a dolazi sa zvezda? Danasnja fizika razlikuje 4 osnovne vrste sila interakcije: jake nuklearne, slabe nuklearne, gravitaciona i elektromagnetna. Koja od njih, po tebi, vrsi uticaj na nas, a dolazi sa zvezda?

ГМ, и на то питање дадох одговор, али ти се не да да читаш линк... И поред линка га дадох...