Prijava

Ma citam ja sve, nego ti uporno odbijas da odgovoris, ili odgovaras nekim maglovitim "energijama" i "poljima". O cemu se radi? Na osnovu cega tvrdis da postoje, ako vec neces da kazes sta su?

По мом мишљењу, могуће сасвим нека пета непозната, као и комбинација познатих.

На основу физике, односно највише области астрономије, на којој се астрологија заснива.

o.O
Pa reci. Il' navedi neki link koji govori o tome da postoje te energije i polja. I astronomija to potvrdjuje.

"Наводим примере, не детерминисане, свеобухватне теорије."

Ti nama mazes oci sofistiranjem. Ako odbijas da govoris jezikom logike, kako ocekujes da te drukcije razumemo?

"Једни на друге делујемо, самим тим, небеска тела делују на нас посредно кроз наше окружење."

Non sequitur. To sto mi delujemo jedni na druge, nikako ne znaci da na nas deluju zvezde udaljene vise svetlosnih godina (3000000kilometara u sekundi, sledecih 365 dana, mnogo je to)

"Већ неколико коментара вртимо исту причу, ви константно постављате питања и не читајући, на која сам већ дала одговор."

Opet, nisi nam dala nikakav konkretan odgovor.

@vlajkoseljak: Ako hoces, voleo bih da raspravimo na pvt-u zasto psihologija JESTE nauka ;)

Dakle, nauka koja postoji vec 5000 godina, pociva na neproverenoj ideji o interakciji zvezda sa nekom nepoznatom petom silom (pritom, tad nije bila poznata nijedna sila), ili kombinacijom 4 sila (pritom, tad nije bila poznata nijedna sila).
A slaba nuklearna i jaka nuklearna deluju na sasvim malim rastojanjima, nema sanse da one tu rade ikakvu ulogu. Ostaje ti jos samo elektromagnetna- svetlosni talasi i slicno...

Дала сам одговор, када будете имали бар почетничко знање из астрологије, моћи ћемо да полемишемо о њеној егзактности. Једно је мој одговор астролошки поткован, а друго је што се то не уклапа у ваше неастролошке теорије. ГМ, па навела сам линк, јеб'о те, докле више :D

U naukama, barem prirodnim, ne postoji "Po mom misljenju" ;)

Aj vazi Milice. Procitacu to pisanije sutra pa cu nastaviti da te smaram. Nadam se da si skontala da te tovarimo svo vreme. Al ne zameri, valjda je i tebi bilo jasno da ce tako biti, kad si pocinjala temu o astrologiji na ovako zajebantskom sajtu. :D

Па, вас да занима иоле астрологија ви се не би овде са мном настављали, него бисте читали штива стручних астролога. Вас једино интересује да је оспорите, што је немогуће, јер да би оспорио нешто мораш да владаш знањем из тога. Наравно да је по мом мишљењу, јер не наводим туђе теорије, него сопствене на основу стеченог знања.

"Дала сам одговор, када будете имали бар почетничко знање из астрологије, моћи ћемо да полемишемо о њеној егзактности. Једно је мој одговор астролошки поткован, а друго је што се то не уклапа у ваше неастролошке теорије. ГМ, па навела сам линк, јеб'о те, докле више :D"

Okej, ovo je vec Ad verecundiam i ad hominem :)

"ас једино интересује да је оспорите, што је немогуће, јер да би оспорио нешто мораш да владаш знањем из тога."

Okej, onda smo u pat poziciji: ti ne poznajes elementarnu logiku, a mi ne poznajemo astrologiju :)
Uostalom, mene ne interesuje da je osporim, interesuje me da mi pruzis neki valjan dokaz da je to nauka, tipa da koristi naucno-eksperimentalne metode i slicno, a ako ne pruzis iste dokaze, tek onda da je osporim. Ne moram ja da znam fiziku da bih znao da je to nauka: ja ne mogu da je osporim ako znam da koristi vrlo jasne naucne metode uz pomoc kojih dolazi do svojih saznanja. A to znam.

Када прочиташ бар мали део овог форума - http://astro.axisdraw.com/, где има доста практичне примене астрологије, јави се на ову тему. И ово је мој последњи пост упућен обојици што се тиче доказивања астрологије, ем што сте на нули са знањем из исте, а тражите доказ, ем што ми не пада на памет да сав свој труд и време које сам провела проучавајући је, употребим за примитивно убеђивање и доказивање. Имате интернет, гомилу форумских дискусија, информација, историјата, па навалите... Ево још један сајт: www.astrologyinserbia.com. Не знам само који део реченице 'незаинтересовани нек не даве', вам није јасан? И ти ми причаш о елементарној логици? Дно. :) Не тражим од вас уопште да поверујете у било шта што причам, тражим само да не смарате и не постављате прежвакана дебилска питања.

Otaku...napisao nam nesto na PVT :)

u Beogradu postoji astroloski fax...ajme!

Da Mico, ja cu da ti pricam o elementarnoj logici, jer ni u jednom trenutku nisi uspela da pobijes moju logiku. Ako ne zelis vise da se raspravljamo, to je okej, ali ti ne dopustam vise da pricas o psihologiji predamnom na chatu, jer "kad ti budes procitala barem samo celog Ziropadju, onda mi se javi" ;)

"ем што сте на нули са знањем из исте, а тражите доказ"

Nisam znao da je potrebno da prvo naucim necije "nauke", da bi trazio dokaz za tacnost iste.

"Имате интернет, гомилу форумских дискусија, информација, историјата, па навалите..."

A gde mi vodimo ovu diskusiju trenutno.

"Не тражим од вас уопште да поверујете у било шта што причам, тражим само да не смарате и не постављате прежвакана дебилска питања."

To sto ne mozes da odgovoris na pitanja ne znaci da su ona debilska. Cemu sad vredjanje.

"Не знам само који део реченице 'незаинтересовани нек не даве', вам није јасан?"

Ne znam za druge, al ja sam ovde postovao zato sto me stvarno zanima kako astrolozi objasnjavaju to sto rade, a sva lakrdija koja je usledila vezana je za tvoje odbijanje da odgovoris na jedno prosto pitanje.
:(

Отаку, то за непобијање твоје логике је субјективни доживљај. Важи што си ти био тај који ми је раније допуштао. Опусти се ;)

ГМ, ето сад знаш. Ја нисам рекла где је ми водимо, само да нећу да се понављам и трошим своју енергију писајући нешто што можете наћи на гомилу извора. Ево вам само неколико од милион сајтова са одговорима на ваша питања:
http://www.astrolook.com/magazin/doc/156.shtml
http://www.astrolook.com/magazin/doc/157.shtml
http://beogradskaka5anija.cyberfreeforum.com/astrologija-f76/o-astrologiji-t1242.htm
http://www.astrosporto.com/horoskop/tekstovi/zablude-o-astrologiji.html
http://www.astrosporto.com/horoskop/tekstovi/o-astrologiji.html
http://www.besplatanhoroskop.net/o-astrologiji-nauka-ili-sujeverje/

Дебилска су зато што их постављају људи који умеју боље, не пристају вам, и зато што ВИ уствари избегавате и игноришете мој одговор, не ја. Ево, да не бих ја више 'одбијала' да одговорим и била одговорна за ваше неразумевање овога, навалите на текстове.

O brate...
Logika je objektivna devojko... ;)

Добро, како год, о томе на некој другој теми :) Не могу ГМ, тренутно имам 15 наталних на чекању, а танка сам с временом... Неком другом приликом.