Prijava

nismo tu da te osudjujemo,nego da ti pomognemo...mozda i izdrkamo

Zdravo, ja sam Stefan. Dolazim iz Podgorice i hobji su mi seks i bivstvovanje kao najkvalitetniji autor ovog sajta.
U horoskopu sam djevica a omiljeni pjevač mi je Željko Joksimović.
Volim žene sa krupnim očima i dobrog imovnog stanja.
Želio bih upoznati nekoga mojih interesovanja (seks i da bude drugi ili treći najkvalitetniji autor na vukajliji).

Takođe volim šetnje po mostovima na Morači i podgoričke popeke, njeguški pršut, žabljački kajmak i pljevaljski sir.

ZDRAVO JA SAM MILADIN VOLIM DA PECAM I JEDEM PUDING

IMAM RUMENE OBRAZE VOLIM SVOJU BAKU I DA JEDEM JABUKE

ja sam n-n-n-n-narkoman

Ја сам Марко који јебе кратко.

У ствари ја не јебем.

Ja sam Stefan i opalim te golim :-) 'Oćeš da se dopisujemo?

Ćao, zovem se Vlada, imam 23 godine, apsolvent sam na pravnom fakultetu, jako sam komunikativan, volim da izlazim i zezam se, obožavam putovanja, brzo sklapam nova poznantstva i generalno volim da sam stalno okružen ljudima. Slušam deep house, obožavam Koelja, pijem fantu. Ne pušim, droge ne koristim, a alkohol konzumiram u malim količinama samo kada je za to pogodna prilika. Javi se da se družimo, pozdrav ;)

Slažem se, prosto ostavlja bez daha. Koji ti je njegov omiljeni roman? Jel imaš neke omiljene citate? :)))

Zgavo. Hoces da se vidimo?

ahahahahahah најјачи су ми амери

- Хоћеш да се виђамо?
- Хоћу.

То ти дође као код нас ај се јебемо само што почиње од селдеђег виђења

Ћао, ја сам Данило. Имам 17, година хе хе, у децембру пуним 18. Не ради ми једно плућно крило, у каријери преболово свињски грип, 256 упала плућа, претпоставке да имам туберколозу, рак плућа и рак јајоа, тренутно имам брух.
Четврти сам разред гимназије, јутрос се уписо. Превише серем, и у једном и у другом смислу. Причам тј. мељем ко млин, музику не слушам, уствари слушао сам музику коју је тата слушао а то је фазон екс ју рок 70х и 80их а и касније богами типа Азра, Дугме, Ваљак, Казалиште, Хаустор, знам све Томино, то је моје што сам слушао, и из зајебанције знам све крајишке да нервирам брата и кеву а то се данас не слуша па сам баталио све од тога. Боље да ћутим него да певам ЛЕПОТА БАЛКАНСКА. Знам све звездине песме од настанка клуба па до сада. А И ВИШЕ. Навијам за Звезду, смарам са њом ал јебем га. Пироман сам тешки, волим палити све што могу. Упаљена бакља у кући изгорен кевин ћилим који је плела ко клинка а одбила дан-два прије тога 200 марака понуду за њега. Од тада ми је све одузето, мада опет имам пиротехнике по кући. Кад сам се играо са топовским ударом у кући умало ме није сахранила кева. Поносан што сам дао идеју за бакљаду на ћуприји.
Пијем ко луд кад имам пара, никад не повраћам, ујутро умирем. Не читам толико, знам све Андрићево, јебига, знам Ћуприју напамет колико ме професорица сморила са њом. РАДИМ КО ЈЕБЕНИ КОЊ ал опет сви воле старијег брата, шта ће кад је први у фамелији који је уписао факс, ИДОЛ СТАРИХ И МЛАДИХ. Немам комплекс од тога, више га он има кад га прцам за то и зовем свети отац Драган правнички па избије нека туча. Кад смо код туча рођени брат ми је сломио по 2 прста на руци мали и домали на обе руке. Ја сам њему сјебао врат, носио је оно говно око врата 2 мјесеца. ВОЛИМ СВЕ ШТО И ВОЛЕ МЛАДИ АЈМО!

MI SMO VESELE DEVOJKE!

MI SMO VESELE DEVOJKE!

ДАЈТЕ ПИЧКЕ!

pozdrav! imam stoku doma, nuznik mi je spolja

Uozbiljite se, inače će vam zaključati i ovu temu.

Оће ли неко коначно да га банује? ВАЈ ЈУ ДУ ДИС МОДЕРАТОРИ?!