Prijava

ovo što kaže gonzo i magnificent steiner

ovo sto kaze makaronac

Steineru, ja sam sve osim prosečan sajfaj fan. Ovaj film jeste nominalno sajfaj utoliko što je antiutopijski i koristi nepostojeću tehnologiju, ali je suštinski promašen i loše odrađen (kad pogledaš iza šminke, scenografije i CGI). Možda je moglo nešto i da se napravi od te priče ali sumnjam jer su sve to prežvakane ideje.

Mada, obzirom da je nahvaljen preko svake mere i da izgleda kako se svima na svetu dopada osim meni, moguće je i da ja nisam merodavan po tom pitanju. Stoga mogu samo da ponovim svoje mišljenje: ako želiš da ga gledaš ti ga gledaj, jebeš moju priču, možda ti se i dopadne.

Optužba za knuthamsunovski, romantičarski i desničarski povratak prirodi, na ljevičarsku kohabitaciju sa konzervativnim ideologijama, na potpuno uništenje korumpiranog poretka i povratak na prirodno, predmoderno stanje, na potpuni početak, bila bi olaka kritika filma.

http://i.imgur.com/3JZNuad.jpg

koji vas je zadnji film oduvao koji ste gledali?

Meni je najbolji deo što je Kim na kraju, a teča na početku. Filma, obrnuto je u vozu. :)

Srbendo nisam baš ni gledao neka remek dela, jer sam uglavnom gubio vreme sa nekim komedijama i akcijama. Ajde recimo da mi je Džon Vik bio onako dobra akcija, film koji ti zadrži pažnju i brzo ide iako nije naravno nikakva dubokoumna radnja u pitanju. Jednostavno je meni bio onako old skul akcija, a čak ni Kijanu nije bio loš.

The Beautiful Mind
http://www.imdb.com/title/tt0268978/
Klasika al' jbg kasno ga otkrila
Neki sličan psiho?

koji vas je zadnji film oduvao koji ste gledali?

http://i.imgur.com/3JZNuad.jpg

džon vik te oduvao?
u ovom bjutiful majndu igra ona iz krvavog dijamanta što znači da ću sikunuti

skinuti*
mnogo dobra pička ova saću vidim kako se zovem pa pravac na ideal ljepote
eidt: zove, koji mi kurac sa lapsusima danas
haha

džon vik te oduvao?

Nigde nisam Srbendo napisao da me je oduvao, nego od filmova koje sam gledao u poslednje vreme mi je bio najbolji, a već sam naglasio da nisam u poslednjih nekoliko meseci gledao neke ozbiljne filmove nego uglavnom komedije i akcije. U tom vremenskom periodu mi je Vik najbolji.

Putinka je okačila A Beautiful Mind koji je do jaja film i jeste me oduvao, ali sam njega baš davno gledao pa ga zato i nisam spominjao, kao i gomilu nekih drugih filmova. Jebeš ga u poslednje vreme mi se nešto ne dreždi u filmove koji su neverovatna umetnička dostignuća i tako neki kurac, nego sam gledao samo neke za ubijanje vremena i dobru zabavu.

džgoljavo, sitno, ništa posebno...

Brus je oduvek bio tip za zarumenel Mađarice, neku Julku po mogućstvu lololo

brate, ja oženio Srbijanku s juga, kad pobesni iskre sevaju iz očiju - te sapunjare sa severa nikad nisam voleo :)

ali ovo je de fakto premršavo, prebio bi je pogledom