Prijava

Ево, Антикваран ми је дао предлог да се отвори нова тема.
Значи, шта би Србија радила са Косовом да неким случајем Шиптари хоће да буду у саставу Србије?
Не изостављајте чињеницу да доле има више од 1.500.000 углавном примитивних Албанаца, муслиманске вероисповести, да је то држава нарко-кланова, да је привреда на нули, незапосленост огромна.

Шта Србија треба да ради са таквим делом територије?
Само немојте оно: "Пушке у руке и да их побијемо све!"

Са таквим делом територије - ништа. Ако се то деси, Србија се неће питати, већ они одоздо. :))
Зато треба на време одустати од фикс-идеје о Косову у саставу Србије.

Знам ја то све, али ко ће да каже руљи да се Косово признаје?
Борис? Ивица? Динкић?

Не сме нико, плаше се руље.

Ово је стварно апсурдно, што ти рече негде силовање опстанка Косова у Србији.

Узгред, мени је стварно жао али ти Шиптари су далеко дисциплинованији народ од нас Срба, ма колико ми сматрали да су затуцани, примитивни итд.

Сви Шиптари хтели, не хтели морају да дају паре за ту њихову ствар (Косово, јужна Србија, запад Македоније, део Грчке), и купују поене код западних политичара. Чиме их купују? Парама од организованог криминала наравно. И ако треба сви ће да изгину за то њихово Косово.

''Знам ја то све, али ко ће да каже руљи да се Косово признаје?
Борис? Ивица? Динкић?''

Кад би се мање о томе причало у медијима, смањиле би се страсти код попаљеног народа. Јебига, сваки дан је прва вест на дневнику Косово.
Мада опет, то је тако зато што то неко финансира. Националистички лоби је код нас много јак, раме уз раме са православним.

Ja sam odavno rekao da ću da glasam za onu stranku koja jasno i eksplicitno kaže: Kosovo nije Srbija, Kosovo je nezavisna država i sa njima želimo da izgradimo prijateljske odnose. E pošto niko nema muda to da kaže iako 90% populacije zna da drugačije NIKAKO NE MOŽE, ja sam apstinent. Mislim, izborni apsolvent. :)

edit: ladno sam napisao apsolvent. E, muke moje.

Џими, како је брате националистички лоби јак? Па Сорошев лоби је најјачи у Србији убедљиво? Дошли смо скоро до тачке где је срамота бити православни Србин.
Нато, ЕУ, Хашки трибунал....сваки јебени дан се то поставља као неки приоритет.

А ово што каже Рупа је тачно, 90% популације зна да Косово није Србија, и да другачије не може бити у скорије време. Ја сад могу да арлаучем Косово је срце Србије на сав глас, и да се дерем како треба све да их побијемо, али тиме јебига лажем самог себе.

Realno govoreći najidealnije rješenje je podjela Kosova. Time bi Srbija dobila onaj mali dio teritorije na kojoj su Srbi i dalje većina, a to bi političarima omogućilo da se koliko toliko opravdaju pred ruljom i onda priznaju Kosovo. Tek nakon toga bi odnosi između Srbije i te novostvorene države mogli koliko toliko da se normalizuju, a prije toga, iz razloga čistog ponosa, Srbija neće moći da prizna Kosovo, niti da ima normalne odnose sa njim, jer, bez obzira na demografsku situaviju tamo, činjenica je da se radi o otimanju teritorije, a sa onima koji su ti oteli teritoriju teško je imati normalne odnose. Baška treba imati u vidu da je zbog tog Kosova došlo i do bombardovanja, koje se neće tako lako zaboraviti.
A čeka se i odgovor Međunarodnog suda pravde, pa ako oni kažu išta što bi išlo u korist Srbije, može se lako desiti da Srbija bude stavljena pred izbor - da li da prizna Kosovo i dobije nazad mali njegov dio ili da ne prizna i ne dobije ništa, i pri tome i dalje ima sjebane odnose sa njim i potencijalno napetu situaciju.

Шта год да одлучи Међународни суд правде ми ћемо се и даље водити политиком: "И Косово и Европа".

Блек_хол, постоји та странка и зове се ЛДП.

Џими, националистички лоби изумире. Баш на оном споту који је Мотика јутрос поставио се види где људи држе слике Ратка Младића и зна се у ком контексту је то забележено и на који начин се преноси. Једноставно, имамо медиј који преузео улогу Врховног судије, и који увек има "незваничне информације", а преузели су улогу РТСа из деведесетих. Е, сам податак да тај медиј више од 30% људи сматра за пример објективног информисања говори колико је све отишло у курац.

Повратак на тему где је рођена ова: споменута је та руља која се не може исконтролисати у случају признавања Косова као независне државе. Ту смо- једина "руља" која не одговара властима су навијачи. Пазите, ти навијачи су довели демократе на власт збацивши социјалисте. У међувремену се црвени и жути удружише, а навијачи су се показали као оружје за решавање државних проблема, тј. алат. Дакле, националистичке организације су на најцрњем гласу (а многи наши суседи их негују, и наравно, они што су нас увек меркали), потпуно је умањен њихов утицај на друштво, угушен. Оног тренутка када (ако) буду успели да забране навијачке групе, или какве су већ бесмислене глупости изјавили владари, доћи ће и час када неће постојати струја отпора.

Кључни проблем признавања Косова лежи у томе што би то могло да покрене многе ланчане реакције сличног типа (оног дела који се зове Рашка област, а ми га називамо Санџаком). А ми, најнетолерантнији народ на свету, где сви народи и народности имају и већа права од нас, великих мудовитих Срба, имамо ту срећу да смо не баш вољени од стране комшија, нарочито одоздо и западно...

Срећа или несрећа, код нас никад досадно, а чињеница је да муслимани полако, али сигурно кроје територију по плану. Уколико се не слажете са тим, погледајте мало атлас, па онда ентички састав на поменутим територијама... Признавањем Косова се одобрава тај план.

Толико, за сада. Одох да једем неко прасе, бре!

Не делим мишљење с вама да националистички лоби изумире, али се искрено надам да је тако.

ја сам за рат....да се тучемо до истребљења и на Косову и на другим нашим територијама....и да почнемо вјеровати у своје богове, а не јеврејске...и да са Свароговим коловратом на челу...побијемо све невјернике...

атомски рат рулеззз!!!;)

ja sam za to da idemo svi u picku materinu odakle smo dosli!Znaci u Aziju!:)))))))))))

Sa Kosovom mi mož se samo slikamo, ko što i radimo :)

Za jedno 200 godina koncept nacije i religije bi rebao da bude prevaziđen i onda ne bi ni bilo nikakvih problema...

E sad, Kosovo i Metohija bole, ja znam da je bilo naše, da više neće biti naše, al opet ne bi mogo da se pomirim s tim da ga tako lako priznamo...zajebana je to tema!

Антикваран, на срећу па нас никада неће уништити :)

Иначе, Џими јел можеш мало да образложиш како је то националистички лоби јак?
Па што је Антикваран рекао, само навијачке групе чине тај неки националистички лоби, а знаш и сам каква су у јавности мишљења о истима.

Иначе са овом политиком врло брзо ће нам узети и ту Прешевску долину, а једино што смо паметно урадили је што су политичари у Санџаку успели да их заваде на две партије.

Људи, оваква политика нас не води нигде, хоћемо у Европу, а исти нас притискају да признамо Косово, а власт не сме због руље. Узгред навијачке групе су државни проблем број 1, а животни стандард је сваким даном све гори. Пошто опозиције нема, биће сваког дана све горе, док се једног дана или не изведе државни удар, или нам држава пукне по свим шавовима па нас окупирају неверници што каже Чича.

од када си ти некро на нашем писму почео писати :)

то се цјени ;)

На ПДФ Политика пишем ћирилицом (од данас) :)

-------"Шта Србија треба да ради са таквим делом територије?
Само немојте оно: "Пушке у руке и да их побијемо све!"------

Овде, у уводном тексту си апеловао на учеснике дискусије да се једна крајност искључи.
За похвалу.

Само, када си се већ дотакао једне крајности где је ограда према оној другој?
На пример: Е, уз то немојте и оно друго "Ма треба моментално да их признамо, да се оперишемо од националистичко-клерофашистичко-ретроградно назадњачке идеје Косова у Србији, треба Албанцима са Косова одма језик у анус и амбасаду у сред Београда!" итд. итд.

На самом почетку, у уводном тексту си промовисао свој политички став. Ова тема, стога није "Шта са Косовом" већ "КАКО ПРИЗНАТИ КОСОВО".

Први и последњи пост на овом подфоруму.

Чекај бре човече стани?!

Дискутујмо реално, а сад да ли је реално да идемо у рат са Шиптарима, јер то арлаучу углавном клинци. Нисам написао: "Како признати Косово", већ врло јасно: "Шта радити са Косовом".

А то да треба да их побијемо све, то је на нивоу играња Кантер Страјка на Колибином серверу.

''Иначе, Џими јел можеш мало да образложиш како је то националистички лоби јак?''

Јак је. Превише људи прете да би убили због идеологије, обасипају интернет претњама, а то им се дозвољава. Значи да неко то подржава, што даље имплицира да је националистички лоби јак.

Је л' се сећаш оног мог постера о Косову?
Пази шта ми лик написао на ПВТ поводом тога, мртав озбиљан, а на моје питање због чега ми је лупио 100 минуса:

''tebi sam stavio zato sto si postavio post. Resimo se bede. Doslo mi je da te ubijem. Napunio sam pistolj. Zamalo nisam pucao. Eh jos kad bih znao odakle si.
bilo bi bang bang''

Ја разумем да је неко патриота, али оваквој жгадији се допушта да вршља улицама. Неко то дозвољава - националистички лоби.

Хммм
Прете људи, али то је на нивоу претњи малом Растку на фејсбуку, да ћега неко сачекати после школе.

Да има таквих људи има, али то су углавном клинци или некакви малоумници. А и уопште пуна је држава надрканих и бесних клинаца (а и оних мало старијих) којима сви сметају и само би да бију неког. То је ваљда колатерална штета из 90-тих. Читаве генерације су се погубиле негде између Европске уније, Кристијана Голубовића и српског Косова.

Ево ја пре неко вече чекам да ми се испече пљескавица и пролазе неки клинци (не више од 15 година), и највећи шабан од њих каже: "Прво га ударим песницом у главу, онда кажем дај ми тог ролекса. Какав цар тај Крстијан Голубовић". И сви остали потврђују.
Прво ми је било смешно, да бих онда укапирао колико је то у ствари тужно.

Хиљаде клинаца (и они мало старији) су на том нивоу, јел то тај националистички лоби о коме причаш? Ако јесте, брате молим те, уозбиљи се :)

Погледајте сви овај видео!
http://www.youtube.com/watch?v=PnLwTSWPRz4&feature=player_embedded