Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

Zevs je pomilovao Prometeja i oslobodio ga okova, Prle i Tihi su ubili Krigera, Frodo Bagins je stigao u Mordor i uništio prsten, dok je papin beli golub konačno poleteo...

A mi..!? Mi smo jedva dočekali taj famozni dvadeset i prvi jun, i radosnim grohotom pohitali u kafanu. Ček,.. Rekoh „mi“? A da, „oni“, su pohitali u kafanu, ja sam već bio tamo, kao i uvek! Inače, za mene je raspust, uglavnom počinjao prvog septembra, ali da ne bih dužio koncentrisću se isključivo na dvadeset i prvi jun..

Dakle, počelo je! I jeste, u to nema sumnje ali ne tog datuma koji sam pomenuo, već, negdeee... sredinom avgusta. Jer se prethodnih dana ni ne sećam... Ne, nisam bio kontuzovan,.. ustvari ni ne znam, ali ako je verovati lekarima saopštiću vam da sam puna dva meseca bio u komi! Da, da, rođaci. U komi! Zamislite dva meseca ležite u krevetu bez svesti. A zamislite tek kako je to stravobalno, nalazite se u nekom paralelnom univerzumu, bez svesti u stvarnom svetu, dok vam medicinske sestre brišu bulju i peru muda, a niste u mogućnosti to da vidite. Možda mi je koja i popušila, ali bio sam van svesti, tako da ne bih želeo ništa da tvrdim. Ipak, jebao sam prošlo leto i to mi je dosta.

Al' ajd' sad, tok lečenja i nije bio tako dosadan. Kad su me vratili iz šok sobe, ležao sam, čini mi se, na traumatološkom odeljenju. Soba broj 2. Jeste, dobro se sećam. Imao sam dva cimera, s' leve strane mi beše neki čikica, jebalo majku ima đed sto godina, a drži se k'o da ima trideset. Vaćario one sestre više no ja. A sa desne strane beše neki šupak, rukometaš. Pičkica. Plako posle svake boce, a ja jedva čekao da mi dođe ona sestra Cica, da mi krne jednu pa da mogu na miru da drkam. Uuu, što je ta znala da se spička za posao.. Bele sandalice obavezno, u češćim slučajevima bele mrežaste čarapice sa čipkom, bela mini suknjica, dekolte obavezno, a facu i nisam nešto preterano gledao, tojest nisam imao vremena od silnih oblina na njenom telu. Ajde, ajde.. sklonite te bale sa usta, nisam jeb'o. Ali malo je falilo dok mi nisu amputirali muda... Jeste, fali mi levi testis, i ne smem da drkam, a kamoli da jebem. Ma, kurva Caca me opalila nekim instrumentom po jajima, jer sam je navodno spopao u po noći u magacinu. Kažu da sam je navatao u trećoj smeni, iskreno ne sećam se, šteta!

I šta sad, nije vam jasno šta je tu zanimljivo!? Zanimljiv je onaj period kojeg ni dan danas ne mogu da se setim. Dakle puna dva meseca provedena u nekom univerzumu. Kada bih mogao samo da se setim, slobodno bih mogao da kažem da je to bio najbolji letnji raspust koji sam ikada proveo...

A sada!? Sada sedim u kafani i pijem u vaše zdravlje jer sam svoje sprco u mlađim danima i ko budala, u pedes' i četvrtoj godini svoga života, pišem sastave iz osnovne škole i sećam se starih dana.. Aj, živeli!

Definicija napisana za takmičenje „Pačja škola“.

Komentari

Kao da ovom sastavu fali neki kurac. Ili makar jaje.

Oplusirao sam, al' suvi prosek.

+, dobra je defka..lukse, uzmi u obzir da je tu od pre mesec dana..

Peri d platapuse, đed Luks ne menja kriterijumoa za defke taman da je naprobranija ŠO KI CA u pitanju!

Брате, како то да си био у коми а вамо ваташ сестре по болници.