Prijava
   

Tigraste šare i sandale sa platformom od plute

Prepoznatljivi modni detalj kafanskih konobarica iz seoskih čitaonica i kafana kraj autobuske. Hepo kocka za svenula srca sredovečnih muškaraca koji su JNA služili u Rijeci '83 godine i lektira pokojeg mlađeg preldžije, koji povremeno valja balvane a konstantno ceni prave vrednosti mesnatog i jedrog batka u žene brđanke i rotvajlerke.

Kao što braon šalčić oko vrata i "Greh njene mame" u torbi žene impliciraju višemesečnu Golgotu odlaska u pozorište i slušanje šansona u izvedbi Ivana Bosiljčića zarad pičke koje nećeš dobiti, tako tigraste šare i sandale sa platformom od plute bojno polje večitog rata između muškaraca i žena prebaciju na domen kvadratnog metra kariranog stolnjaka, dva vinjaka na stolu i klintistvudovski pogled između njih dvoje. Veče je dugo, epilog je unapred poznat, amortizeri Opel Askone su skoro naštelovani na tehničkom pregledu da izdrže kumulativnih dvestotinjak kila u klinču strasti. Poenta je samo ko će prvi kapitulirati.

Ne bi pravi muškarac bio to što jeste da Slađa ne postoji, a niti bi tigraste šare i sandale sa platformom od plute imale neku egzistencijalnu svrhu da nije lole, mrče, dvocolaša i letvičara koji svu oduvek znali da cene i da podmire kvalitetnu ženku. Tigricu.

Komentari

Кацам знао да си ти...++

Već sam se dvoumio, da li si ti ili Čampi.

Uh, dobro linkovanje. Defka još bolja.

Opel Askone, Ućiteljeeeee ...

Za sve ostalo, tu je Master + ....

Opel Askone, Ućiteljeeeee ...

Hvala, momčadijo visprena. Ujko, oko sokolovo - ispravio sam.

Volim duge recenice sa svakom imenicom koja je potpunije objasnjena skladnim i zanimljivim epitetom. Ne samo da je defka odlicna, nego je i stil pisanja na vrhunskom nivou. Stoga plusiram sa zadovoljstvom.

Ja sam znao da je Luks, jer nekako mogu da provalim te sitne razlike u odnosu na Čampija, al' obojica izuvaju.
Odlična defka. Samo sam zamislio scenu u kafani dok se gledaju, a pošto imam znanje iz prethodnih defki, ne moram ni na link da bi znao recimo ko je dvocolaš.....odlično +++

Veče je dugo, epilog je unapred poznat, amortizeri Opel Askone su skoro naštelovani na tehničkom pregledu da izdrže kumulativnih dvestotinjak kila u klinču strasti. Poenta je samo ko će prvi kapitulirati.

objasnilo!
+++

Лукше, трситељу, кобјашњаваш из дана у дан...! +++

Објебаћеш Курајбера овим пишањем по дефкама. :)
+

Објебаћеш Курајбера овим пишањем по дефкама. :)
+

Kurajber mi preneo žuticu ;-)