Prijava
 1.    

  Autobiografija

  Knjiga koju napiše neki belosvetski klošar, skitnica, boem, kurva, policijski krimi inspektor, stjuardesa, sekretarica predsednika države, bivša žena fudbalera(pa i sam fubaler,vidi sliku) ili ti neki tamo bivši radnik ŽTP-a (Saša Ignjatović je poslednji zabeleženi slučaj), te lektiru, poeziju i ostala dubokoumna dela velikih pisaca i Nobelovaca baci u senku, i postane Bestseler.

  2012 god.
  Ministar kulture Aleksandar Saša Popović je primio svog bugarskog kolegu Azisa u svoj kabinet. Sastanku je prisustvovao i predsednik Zavoda za udžbenike "Colorpress", gde su uspešno doneli odluku o dodeljivanju nagrade za životno delo Ruški Jakić, Vesni Radusinović i Marijani Mateus, s tim da će počasni građanin Beograda za 2013 godinu biti Milan Kalinić zbog svoje knjige "Svi smo mi Veliki brat".

 2.    

  autobiografija

  servisna knjiga vašeg automobila

 3.    

  Autobiografija

  Priča za sebe.

 4.    

  Autobiografija

  Knjige koje poznati pišu i bržebolje izdaju da bi preduhitrili biografe (mogli bi nešto da zaseru: napišu kakvu groznu istinu i slično).

 5.    

  Autobiografija

  Papiri za automobil.

  Kasko-osiguranje, saobraćajna dozvola, servisno uputstvo...

 6.    

  Autobiografija

  Biografija nekih kola koja su starija od svog vlasnika. Često je čini burna istorija prožeta ratovima i bekstvima iz čeljusti okupatora.

  Znaš sine, ovaj Yugo trula višnja što ćeš da naslediš od mene, preživeo je sa mnom kojejakva sra**... 78', kad sam bio u švaleraciji, vrati se muž od švalerke, a nosio neki kolt k'o što ga im'o onaj Džon Vejn.. I počne on da puca...

 7.    

  Autobiografija

  Biografija automobila koji se kupuje ili prodaje.