Prijava
 1.    

  brate

  Reč koja je dobila potpuno novo značenje pojavom opšteg mediokriteta u Srbiji sredinom devedesetih godina!
  Da bi ste delovali još ozbiljnije kada se nekome obraćate morali ste imati kompletnu odeću koja vam prekriva gornji deo tela (majce, potkošulje, dukseve i jakne) upasanu u farmerke!

 2.    

  brate

  brate to ti je ono brate, znas, ono, brate kako da ti kazem, zamjenica brate za sva imena, sve pridjeve brate, i tako to, kapiras brate??

 3.    

  Brate

  Identifikacija kvalitetnog, pravog prijatelja, i vokativ za istog, koji iako nije, ipak jeste brat.

  Kasnije, do danas a i na dalje, otrglo se kontroli, ili jednostavno ljudi misle da imaju mnogo prijatelja.

 4.    

  Brate

  Reč kojom počinje primer svake druge definicije.

 5.    

  Brate

  Nešto kao veznik u savremenom govoru, više su mu priklonjeni pripadnici muškog pola (20-40 puta izgovore u 3 minuta). Povezuje bilo koje 2 nepovezive misli, može zameniti bilo koju reč (sad jebiga, ako sagovornik ne skapira tvoju priču), reč je postala, u obraćanju, čak i univerzalni nadimak za članove porodice, prijatelje i slična stvorenja...

  -Brate, ti mene ne kontaš, brate moraš malo da se uozbiljiš, bio sam i ja brate takav, ali znaš brate ja sam skapiro da je dosta... Razumeš brate šta ti govorim?

  -Brate bio sam kod Boleta.
  -I? Kako bilo?
  -Brate, šta da ti pričam...(?!)

  -Nataša skloni svoju torbu!
  -Brate mama sačekaj malo!

 6.    

  Brate

  Pa brate druzi se sa zemuncima pa ces videti,zasto bih ja definisao brate!! Ustvari brate znam...zato sto se ovde pisu definicije...pa ako je tako onda brate slusaj pazljivo...ustvari brate citaj...to zemunci stalno govore...ustvari svi,ali zemunci su najpoznatiji..i brate aj ne smaraj