Čudni su puževi gospodnji

шнедубла 2024-10-22 01:54:11 +0000

Пужеви су најбројнија класа мекушаца. Око две трећине свих врста живи у води, премда смо највише упознати са копненим пужевима, онима са кућом и оним бескућним. Е сад, да ли сте знали да један баштенски пуж може наштанцовати и до 430 потомака годишње? Као што сигурно већ знате, пужеви су хермафродити и могу сами себи правити децу, па ипак, ова девијантна створења више воле да се множе пужијим сношајем. Тоталном пужијом јебачином након које оба пужа лежу јаја. Чудни су пужеви господњи.

Неко је некада открио да је омиљени порок сваког пужа пиво, а да је њихова највећа ноћна мора кухињска со. Неслутећег пужа можете окрутно лишити живота у року од неколико минута ако га поспете прстохватом натријум хлорида. Несрећник ће запенити, дехидрирати и осушити се. Уколико желите да се са стилом ратосиљате локалних пужева који вам уништавају усеве, сипајте великодушно много пива у дубљу посуду. Пужеви ће као омађијани допужати до посуде, у коју ће напослетку упасти и потонути у смрт када се довољно урнишу. Чудни су пужеви господњи.

1
4 : 1
  1. Čudni su i tvoji linkovi, svi vode na naslovnu.

    Inače plus, sviđa mi se igra reči u naslovu, a ima i korisnih enciklopedicijskih informacija.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.