Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Molim?Šta još neću da čujem?Izvinite,kolega,kakvom vrstom umetnosti?
(znam za muziku..)
Još će od tebe da ispadne dobar čo'ek,Brain :))
Jel' deda održao obećanje? :))
Ma crtam,likove iz LOTR-a (Legolas,Gimli,Aragorn,GAndalf) i poneki grad (Minas Tirit)...:)
A deda hteo da mi kupi neki bedak od gitare (kao velika kriza,mamu li mu jebem) pa sam samo uzeo pare da nakupim za Ibaneza:)
Vraćam se za 15 min.
Aj' i ja moram da "palim" :)
Svaka ti čast na kvalitetnom trošenju vremena,prijatno si me iznenadio,stvarno! :))
Pa takav sam ja, gospodin čovek:)
Pozdrav:)
;)))
;))))))
Е Гого, мало променила, шта фали баш су лепи..:))))
Можда ћу да врнем ону ђевојку, ал нека их мало вукови нека чуче...;)))
Poslednji!
ja
aha
jeste bre
dalje nećeš moći;)
ja se provuk'o :)
decoooooo ooooo!!!!!;)
Баш да видим ко ће први да се појави... :)
Auuuuuuuu :D
Grrrrrrrrrrr :))))
ja
Ne nego ja.
Ma ja, bre!