Molim?Šta još neću da čujem?Izvinite,kolega,kakvom vrstom umetnosti? (znam za muziku..) Još će od tebe da ispadne dobar čo'ek,Brain :)) Jel' deda održao obećanje? :))
Ma crtam,likove iz LOTR-a (Legolas,Gimli,Aragorn,GAndalf) i poneki grad (Minas Tirit)...:)
A deda hteo da mi kupi neki bedak od gitare (kao velika kriza,mamu li mu jebem) pa sam samo uzeo pare da nakupim za Ibaneza:)
Vraćam se za 15 min.
Aj' i ja moram da "palim" :)
Svaka ti čast na kvalitetnom trošenju vremena,prijatno si me iznenadio,stvarno! :))
Pa takav sam ja, gospodin čovek:) Pozdrav:)
;)))
;))))))
Е Гого, мало променила, шта фали баш су лепи..:)))) Можда ћу да врнем ону ђевојку, ал нека их мало вукови нека чуче...;)))
Poslednji!
ja
aha
jeste bre
dalje nećeš moći;)
ja se provuk'o :)
decoooooo ooooo!!!!!;)
Баш да видим ко ће први да се појави... :)
Auuuuuuuu :D
Grrrrrrrrrrr :))))
Ne nego ja.
Ma ja, bre!
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Molim?Šta još neću da čujem?Izvinite,kolega,kakvom vrstom umetnosti?
(znam za muziku..)
Još će od tebe da ispadne dobar čo'ek,Brain :))
Jel' deda održao obećanje? :))
Ma crtam,likove iz LOTR-a (Legolas,Gimli,Aragorn,GAndalf) i poneki grad (Minas Tirit)...:)
A deda hteo da mi kupi neki bedak od gitare (kao velika kriza,mamu li mu jebem) pa sam samo uzeo pare da nakupim za Ibaneza:)
Vraćam se za 15 min.
Aj' i ja moram da "palim" :)
Svaka ti čast na kvalitetnom trošenju vremena,prijatno si me iznenadio,stvarno! :))
Pa takav sam ja, gospodin čovek:)
Pozdrav:)
;)))
;))))))
Е Гого, мало променила, шта фали баш су лепи..:))))
Можда ћу да врнем ону ђевојку, ал нека их мало вукови нека чуче...;)))
Poslednji!
ja
aha
jeste bre
dalje nećeš moći;)
ja se provuk'o :)
decoooooo ooooo!!!!!;)
Баш да видим ко ће први да се појави... :)
Auuuuuuuu :D
Grrrrrrrrrrr :))))
ja
Ne nego ja.
Ma ja, bre!