Кладионица
  • Gvozzden

Naslov teme govori dovoljno. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa *prodala me Nica za tri soma evra* već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...

• Џими

Ko kljuca na sitno, najbolje prolazi na kraju. Alavi bankrotiraju.

• wojtek

Ваистину за горњи пост.

Ко данас НИЈЕ игро икс на Лион-Бајерн?

• Gvozzden

Ja nisam igrao ništa jer navijam za Lion. (zato što su sedam puta šampioni FRA a imaju maksimum tri crnca) Nikad ne igrati na tim za koji navijate.

• En_Dotter

Nikada ne igrajte domacu i francusku ligu.
    Englezi i Nemci su dobri i obicno sigurni. Talijani umeju da jedu govana ako se ne varam, a u kladionice se ne razumem niti pratim fudbal.
    Ovo sam pokupio slusajuci druge "iskusne" kladionicare pa nek me ispravi ko smatra da je ovo netacno i bilo bi lepo da objasni drugima :D

• selenijum

Uticaj globalnog zagrevanja na francusku reprezentaciju....

• obelix

Celtic - Hearts ... X (4,2)
    Barcelona - Real ... 2 (5,0)
    Bologna - Torino ... 1 (2,2)
    Man. City - Everton ... 2-1 (29,00)

60 x 1339,80 = 80388,00 din

probajte ovako :)
    sutra cu ga uplatiti jos 200 din na isti tiket

SRECNO!!!

• Tulumbac

Ja sam prestao aktivno da igram jos 21 aprila prosle godine :)
    Sad samo ponekad (1 u 3 meseca) opalim neki tiketic :)

Razmisljam da l' da krenem onu progresivnu al' treba zato kesha...

• obelix

Tulum, to je skupa zajebancija ... ali ako ces da juris nesto, juri seltik X kod kuce ... tu ce ti uvek biti jaka kvota, a jos uvek nemaju ni jedan! iz tog razloga sam ja igrao, pa sta bude ... aj jos malo da vas ohrabrim :)
    na real sam igrao zato sto su oni mnogo jaka ekipa i nece biti jos mnogo puta kvota na real 5 ... ocekuje se da bolonja pobedi torino (konsultacija na cetu sa Gvozdenovicem), posle nekoliko jedva izvucenih neresenih rezultata od kad je Sinisa preuzeo
    a man city je nekako po mojoj proceni ekipa koja moze da odigra ovo kolo 2-1 sa evertonom :) za to morati da mi verujete :)))

• Tulumbac

Nikad i nisam igrao jeftine :) Pre kad sam igrao jako nisam imao strpljenja da cekam jedan tim svako kolo, a imao sam pare da pratim :) Sad kad nisam igrao dugo, cini mi se da bih mogao da kuliram... jedan singl sedmicno... :)

• obelix

"nije majka klela sina sto se kockao, vec sto se vadio" ...
    imas priliku da kuliras seltik svako drugo kolo :) ja sam se ozbiljno bacio u razmisljanje da ne izadjem veceras i da odigram sutra singl :)

• Tulumbac

Ja igram dok se ne izvadim :) Zato sam i prestao da igram :)
    20 aprila prosle godine uplatim 400e i omasim Cork City za 92000. Klasika, 0:1 i u stotom minutu ga prime. Onda sutradan roknem jos 400 i izvucem 120 soma :)) Posle mi odjednom sve to dosadilo i sad igram 5 tiketa godisnje :) A bas sam se uziveo tad. Rulet, kladza, sve zivo :)

• Gvozzden

Kola,pičke,koks iz kutlače. :))

• Tulumbac

Stvarno sam slepac sto sam prestao, a bas me je islo. One radnice prepisivale tikete od mene :) A kad nema nista da se igra ja odem pikam rulet i nikad mi nije dosadno. A svi mi pricali "Propasces, navuk'o si se..." A kad castim onda im lepo :) Najjace kad izadjemo u grad i ja na zurci samo kazem:"E meni dosadno ovde, dolazim za 20 minuta". Uzmem 10 000 i posle sve skrcam u kafani :) Sad ne'm leba da jedem :)

• obelix

slepac si ako mi kazes da nisi poceo da juris seltik!!!
    ako nisi pratio, bilo je 1:1 ... 100e x 4,2 = faca u kladionici :)))

• Tulumbac

Ma jok, kasno mi sad :) Mozda pocnem sad u januaru ili cak pocetkom sledece sezone! I Murinjo je tako pauzir'o, pa vidi ga sad, mlati pare u Interu. Jes' da ne mogu vola da ubodu :)

• d

Kladionica,prva stepenoca ka novopecenom k o c k a r u .
    Sve u cemu smo umjereni stoji,sve u cemu pretjeramo obije nam se o glavu kad tad.

• Gvozzden

Juventus-Katanija 1
    Bordo-Šateru 1
    Valensija-Santander 1
    Za sredu uveče.

• Gvozzden

Valensija dobila,al' u produžetku. -500 kinti.

• obelix

Real Madrid - Liverpool 2:1
    Inter - Man United 1:0
    ................................
    Gadjajte tacne rezultate, na jednom tiketu mogu doneti dobru zaradu :)