Influens (eronje)
  • Синиша Вуцо

Инфлуенсери и инфлуенсерке. Тражим неке ауто делове за Флориду, а искачу ми неке снајке које се савијају од жеље да буду занимљиве и симпатичне, а заправо су врло иритантне. Да не будем хејтер, ипак, некад и симпатичне.

Шта мислите о овим индивидуама?

Извесне - Јелена Офлајн, Мака Мадафака, Тара Ристић и сл.

• C
    banovan

el ti iskače krastavčanin?

• 627

Јелену Офлајн ми је прва од ове три за коју сам чуо и која ми је искакала пре пар година, мада, ту можда дели прво место са овом мадафака мака.
    Познајем садржај једино Јелене, и није ми занимљив јер је то мање више женски хумор у стилу пет различитих реакција другарица кад раскину са дечком, пет врста девојака на путовањима итд итд, капирам има поклапања са тим ТИПОВИМА, али ми то није смешно. Не знам је л поента да буде смешно или реално или оба, мени уопште није смешно, а видим да стављају оне смајлије који плачу од смеха по коментарима испод клипова, и то стављају углавном жене, реално, жене углавном нису духовите толико.
    Ова Тара и Мака ми нису баш познате али претпостављам да праве исти садржај, видео сам код ове Таре све три у једном клип, тако да су ортакиње у стварности вероватно.

• C
    banovan

taj instagram je vnugo ne mogu to da koristim, za ovu oflajn znam jebobi

• 627

А добро ако ћемо тако јебоби и ја обе три, прво ову Тару.

• Синиша Вуцо

Њих сам навео као пример, има их још. Не мислим ништа лоше о њима појединачно, али ми је доста иритантно што на неколико различитих канала искачи апсолутно исти клипови. Типа урбана Београђанка први пут на селу, па је као смотана с мотиком и тако то, то сам видео у дваес варијанти, тако да су ми прве две биле занимљиве, после јок.
    Овог краставца не знам искрено.

• C
    banovan

ne zna obrvara jbt

otprl ovi retardi iskaču kad pokazes interesovanje. Meni dok sam koristio ig iskakao onaj turcin sa stomacinom što ždere i onaj drugi retard salt bea

• Синиша Вуцо

нема коксал бабе одавно, то сам приметио

• C
    banovan

ima i onaj drugi što igra fudbal što stalno promašuje gol iz svih mogućih zicera

• 627

Хахахах, ал салт бае је стварно ретардирана појава.

• C
    banovan

i onaj o biznisu sto priča je retard nad retardima, i onaj strongmen klempavi je retos gold medal

• 627

Јест стронгмен смарач и дебил, и сви о бизнисима што смарају су језиво болесни

• C
    banovan

miroljub katabaza dan danas za sav taj polusvet

• Синиша Вуцо

Строгмен јесте иритантна глава, али у пар наврата сам послушао да паметно збори. Јбг, не можеш ни свима да се свиђаш у данашњем свету. Смара, али прича му је на месту. Овај са бизнисом и смара и прича гомилу глупости, и ититантан је до бола. Не могу да га смислим. Довео бих га код мене у крај да види и доживи како и колико се људи муче кад раде и одмах би престао да кења и повукао би се у своју мишју рупу.

• Koveshibor

Strongmen lol
    Kiselost je radioaktivna.

• Синиша Вуцо

Заправо, ова Јелена је добра риба, имао бих аферу с њом.

• C
    banovan

fitnes bliznakinje kmeče

• Синиша Вуцо

Balkaanhouse

Њих посебно напомињем

УПОЗОРЕЊЕ! Садржај изазива мучнину и тера на повраћање, посебно Азра (мени је згадила мог хероја и идола Џонија)

• Синиша Вуцо

Иначе, Јелену сам открио кад сам тражио славину грејача од голфа (пошто пасује).
    Ниђе везе што би рекли.