Influens (eronje)

1. Инфлуенсери и инфлуенсерке. Тражим неке ауто делове за Флориду, а искачу ми неке снајке које се савијају од жеље да буду занимљиве и симпатичне, а заправо су врло иритантне. Да не будем хејтер, ипак, некад и симпатичне.

Шта мислите о овим индивидуама?

Извесне - Јелена Офлајн, Мака Мадафака, Тара Ристић и сл.

2. el ti iskače krastavčanin?

3. Јелену Офлајн ми је прва од ове три за коју сам чуо и која ми је искакала пре пар година, мада, ту можда дели прво место са овом мадафака мака.
    Познајем садржај једино Јелене, и није ми занимљив јер је то мање више женски хумор у стилу пет различитих реакција другарица кад раскину са дечком, пет врста девојака на путовањима итд итд, капирам има поклапања са тим ТИПОВИМА, али ми то није смешно. Не знам је л поента да буде смешно или реално или оба, мени уопште није смешно, а видим да стављају оне смајлије који плачу од смеха по коментарима испод клипова, и то стављају углавном жене, реално, жене углавном нису духовите толико.
    Ова Тара и Мака ми нису баш познате али претпостављам да праве исти садржај, видео сам код ове Таре све три у једном клип, тако да су ортакиње у стварности вероватно.

4. taj instagram je vnugo ne mogu to da koristim, za ovu oflajn znam jebobi

5. А добро ако ћемо тако јебоби и ја обе три, прво ову Тару.

6. Њих сам навео као пример, има их још. Не мислим ништа лоше о њима појединачно, али ми је доста иритантно што на неколико различитих канала искачи апсолутно исти клипови. Типа урбана Београђанка први пут на селу, па је као смотана с мотиком и тако то, то сам видео у дваес варијанти, тако да су ми прве две биле занимљиве, после јок.
    Овог краставца не знам искрено.

7. ne zna obrvara jbt

otprl ovi retardi iskaču kad pokazes interesovanje. Meni dok sam koristio ig iskakao onaj turcin sa stomacinom što ždere i onaj drugi retard salt bea

8. нема коксал бабе одавно, то сам приметио

9. ima i onaj drugi što igra fudbal što stalno promašuje gol iz svih mogućih zicera

10. Хахахах, ал салт бае је стварно ретардирана појава.

11. i onaj o biznisu sto priča je retard nad retardima, i onaj strongmen klempavi je retos gold medal

12. Јест стронгмен смарач и дебил, и сви о бизнисима што смарају су језиво болесни

13. miroljub katabaza dan danas za sav taj polusvet

14. Строгмен јесте иритантна глава, али у пар наврата сам послушао да паметно збори. Јбг, не можеш ни свима да се свиђаш у данашњем свету. Смара, али прича му је на месту. Овај са бизнисом и смара и прича гомилу глупости, и ититантан је до бола. Не могу да га смислим. Довео бих га код мене у крај да види и доживи како и колико се људи муче кад раде и одмах би престао да кења и повукао би се у своју мишју рупу.

15. Strongmen lol
    Kiselost je radioaktivna.

16. Заправо, ова Јелена је добра риба, имао бих аферу с њом.

17. fitnes bliznakinje kmeče

18. Balkaanhouse

Њих посебно напомињем

УПОЗОРЕЊЕ! Садржај изазива мучнину и тера на повраћање, посебно Азра (мени је згадила мог хероја и идола Џонија)

19. Иначе, Јелену сам открио кад сам тражио славину грејача од голфа (пошто пасује).
    Ниђе везе што би рекли.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.