Инфлуенсери и инфлуенсерке. Тражим неке ауто делове за Флориду, а искачу ми неке снајке које се савијају од жеље да буду занимљиве и симпатичне, а заправо су врло иритантне. Да не будем хејтер, ипак, некад и симпатичне.
Шта мислите о овим индивидуама?
Извесне - Јелена Офлајн, Мака Мадафака, Тара Ристић и сл.
- Cbanovan
el ti iskače krastavčanin?

Јелену Офлајн ми је прва од ове три за коју сам чуо и која ми је искакала пре пар година, мада, ту можда дели прво место са овом мадафака мака.
Познајем садржај једино Јелене, и није ми занимљив јер је то мање више женски хумор у стилу пет различитих реакција другарица кад раскину са дечком, пет врста девојака на путовањима итд итд, капирам има поклапања са тим ТИПОВИМА, али ми то није смешно. Не знам је л поента да буде смешно или реално или оба, мени уопште није смешно, а видим да стављају оне смајлије који плачу од смеха по коментарима испод клипова, и то стављају углавном жене, реално, жене углавном нису духовите толико.
Ова Тара и Мака ми нису баш познате али претпостављам да праве исти садржај, видео сам код ове Таре све три у једном клип, тако да су ортакиње у стварности вероватно.- Cbanovan
taj instagram je vnugo ne mogu to da koristim, za ovu oflajn znam jebobi

Њих сам навео као пример, има их још. Не мислим ништа лоше о њима појединачно, али ми је доста иритантно што на неколико различитих канала искачи апсолутно исти клипови. Типа урбана Београђанка први пут на селу, па је као смотана с мотиком и тако то, то сам видео у дваес варијанти, тако да су ми прве две биле занимљиве, после јок.
Овог краставца не знам искрено.- Cbanovan
ne zna obrvara jbt
otprl ovi retardi iskaču kad pokazes interesovanje. Meni dok sam koristio ig iskakao onaj turcin sa stomacinom što ždere i onaj drugi retard salt bea
- Cbanovan
ima i onaj drugi što igra fudbal što stalno promašuje gol iz svih mogućih zicera
- Cbanovan
i onaj o biznisu sto priča je retard nad retardima, i onaj strongmen klempavi je retos gold medal
- Cbanovan
miroljub katabaza dan danas za sav taj polusvet

Строгмен јесте иритантна глава, али у пар наврата сам послушао да паметно збори. Јбг, не можеш ни свима да се свиђаш у данашњем свету. Смара, али прича му је на месту. Овај са бизнисом и смара и прича гомилу глупости, и ититантан је до бола. Не могу да га смислим. Довео бих га код мене у крај да види и доживи како и колико се људи муче кад раде и одмах би престао да кења и повукао би се у своју мишју рупу.
- Cbanovan
fitnes bliznakinje kmeče