Nikada ne igrajte domacu i francusku ligu.
Englezi i Nemci su dobri i obicno sigurni. Talijani umeju da jedu govana ako se ne varam, a u kladionice se ne razumem niti pratim fudbal.
Ovo sam pokupio slusajuci druge "iskusne" kladionicare pa nek me ispravi ko smatra da je ovo netacno i bilo bi lepo da objasni drugima :D
Tulum, to je skupa zajebancija ... ali ako ces da juris nesto, juri seltik X kod kuce ... tu ce ti uvek biti jaka kvota, a jos uvek nemaju ni jedan! iz tog razloga sam ja igrao, pa sta bude ... aj jos malo da vas ohrabrim :)
na real sam igrao zato sto su oni mnogo jaka ekipa i nece biti jos mnogo puta kvota na real 5 ... ocekuje se da bolonja pobedi torino (konsultacija na cetu sa Gvozdenovicem), posle nekoliko jedva izvucenih neresenih rezultata od kad je Sinisa preuzeo
a man city je nekako po mojoj proceni ekipa koja moze da odigra ovo kolo 2-1 sa evertonom :) za to morati da mi verujete :)))
Ja igram dok se ne izvadim :) Zato sam i prestao da igram :)
20 aprila prosle godine uplatim 400e i omasim Cork City za 92000. Klasika, 0:1 i u stotom minutu ga prime. Onda sutradan roknem jos 400 i izvucem 120 soma :)) Posle mi odjednom sve to dosadilo i sad igram 5 tiketa godisnje :) A bas sam se uziveo tad. Rulet, kladza, sve zivo :)
Stvarno sam slepac sto sam prestao, a bas me je islo. One radnice prepisivale tikete od mene :) A kad nema nista da se igra ja odem pikam rulet i nikad mi nije dosadno. A svi mi pricali "Propasces, navuk'o si se..." A kad castim onda im lepo :) Najjace kad izadjemo u grad i ja na zurci samo kazem:"E meni dosadno ovde, dolazim za 20 minuta". Uzmem 10 000 i posle sve skrcam u kafani :) Sad ne'm leba da jedem :)
- d
Kladionica,prva stepenoca ka novopecenom k o c k a r u .
Sve u cemu smo umjereni stoji,sve u cemu pretjeramo obije nam se o glavu kad tad.