Кладионица

1. ma forsirao sam i toronto i sakramento pa sam digo ruke..ali pazi...lejkersi protiv finiksa kod kuce kvota 1.25, a protiv minesote 1.05 a minesota je puno kvalitetnija ekipa od finiksa. mada lejkerse guraju sudije tako da mi je jasno zasto pada kvota

2. H2 na Minesotu mnogo je za Lejkerse 12 poena,Pekovic ce jebati Howarda...

3. ili bolje odigrati Minesota daje vise. kolka granica na minesotu? :D

4. Moguce ovi su suplji ko svajcarski sir sa odbranom...

5. kakogod, filadelfija ispod 86.5 i minesota preko 96.5, to bi bilo realno da dodje.

6. Gazimudo
    sasvim realno je da danas Sijena dobije Fener sa barem 7 razlike. Kvota je naravno 1.85, dok obican kec ne bi smeo da izostane, a kvota je 1.4

Dodje ko iz picke.
    Pored ovoga na tiket usam imao Himki daje manje od 70 (jedva proslo)
    Besiktas manje
    Kaha manje
    i USRANI BROSE DA NECE DATI VISE OD 71. I MRTVI REAL OD NJIH ZA POLUVREME PRIMA 41 POEN, i poslednja cetvrtina , poslednji minut, oni prime sa 71 na 73. Govna.
    A tako bi mi fino leglo ove 2000

7. Ne igra Kirilenko,bice jebeno za MIN.
    Al zato jos jednom da napomenem KLIPERSI 2! :)

8. Na prošlom NBA tiketu me sjeba samo jedna, da probamo veceras ovako

minesota <
    čikago >
    klipersi 2

I na drugom nalupo 5 hokeja za sto kinti.

9. Стеван
    За аванс ме занимало. Хахахах, не сери да је 10 динара :Д Уплатим 200, добијем још 200 и занимам се читав месец тикетима по 20 кинти :)

стево, одеш региструјеш се, не уплатиш ништа него ти дају 200 дингера бонуса, окренеш то на квоти 3 (може и 2, свеједно), они ти скину бонус и оставе твој кеш на рачуну који можеш да подигнеш кад желиш.
    ја отпикао скоро са 200 динара неки тикетић 4 квоте, остало 600, са тим гађао партизан ономад против олимпије и још нешто ситно, и зајебу ме устаихјебем, а таман сам имао план да ситним утакмицама догурам до пешес 'иљада и дигнем паре, ал' јок.
    данас ми је прошао дан без клађења. издржао. и сутра ћу!

10. Још боље. Само, како они знају да сам то ја, кад дођем по паре? Овако у Моцарту попуњавао онај неки формулар као да уписујем факултет јбт.

11. приликом регистрације остављаш све податке, типа име, матични број, адреса, извод из матичне књиге, извод из катастра непокретности, дедину крштеницу, бабино девојачко презиме и то.

12. Smucilo mi se kad sam video granice za Evroligu..

13. Jilhava-Liberece...Jab to igro golove! 2-1 prvo, 3-3 kraj!

14. Sinoc prosli Klipersi!

Danas:
    Denver-Oklahoma 1 2.30
    Miami-Memfis 1 1.3
    Cleveland-LAC 2 1.4
    .................................kvota 4.20

I na PROBNOM Orlando-Hjuston 1 3.30 ili manje poena/h2,razjebani su malo i Harden i Lin
    I Boston-Golden State 2 2,85 trebalo bida se vrati Lee u tim.
    PHX-Altanta 1 2,80 motivisani posle pobede nad S.Antoniom,mogu da skrcaju ATL koja je u toplo/hladnoj sezoni.
    Kvota 26........

15. Preskoci taj Denver, nije ti zao da se kladis na tu tekmu? :D To je za gledanje vrh..majami i hjuston...kvota 1.7, i eto dodamo jednu kvotu 1.15 i eto kvote 2, dupliranje.

16. Volim Denver,a i mislim da ce dobiti veceras,jbg sreda i petak najjaci dani kad treba da se uzmu pare na NBA...bas ima dobrih tekmi BOS-GSW isto,nzm bas za taj Hjuston nesto mi smrdi, za Hardena se nzna hoce li igrati...ako ces da dupliras onda Majami,Klipersi i Juta kvota 2,1,mada mislim da ce Sarlot probiti hendikep od 11p...

17. pa i battier je pod znakom pitanja, ali moraju da probiju niz klipersa...ne znam raspored al ono...bilo bi lepo...e da...boston - golden stejt minuscina 198.5..a osim toga..alba - cska 150.5 po meni prevelika granica, obe cu verovatno staviti an stranicu...nije mi jasna jedna stvar, u moskvi bilo 130 poena, a granica bila 145.5, a sad povecali granicu....

18. џанкара си видо ову хувеиш шаеи што водила 5 2 први сет и изгубила 5 7. И КАКО САД ЈА ДА БРАНИМ ТИКЕТ КАД ОВО НЕМА НА ЛАЈВ ПОНУДИ!

19. FB Manijače, hoće li tu biti tri seta?
    Ne znam na koliko gemova da igram?

20. huveis saei?vatafak? :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.