Uplata 90, dobitak oko 1500. Sve prošlo, a tiketa nigde, u pičku materinu, ko zna gde mi je ispao. Dobijem jednom posle mesec dana aktivnog klađenja i taj mršavi tiket izgubim. A i koj kurac pamtim šta sam igrao, da se nerviram samo.
+1
3 за 3 највероватније
Додао бих још и Слобода-БСК 2 ,исто 3 за 3 и Лидс-Милвол 2,исто 3 за 3
ја уплатио у моцарту, на 100 кинти излаз 12 црвених, није нереално уопште :)
Može li Real danas ugazit Barsu, dobra je kvota na njima 3,15. Neće im sigurno igrati Di Maria ali igrat će Kaka ali kapiram da to nije veliki hendikep, ima Kaka još majstorije u nogama.
А распали Депортиво против Ваљекана? Рајо је безбрижан а сумњам да има намере да се бори за Европу, Деп је ово задња шанса да се извуче из гована у која је упао још на почетку, надам се да ће доћи кец, они су клуб са великом традицијом, ваљда се неће ескпресно вратити у Сегунду :(
Сандерленд исто 1, могли би да победе за промену, а Хамбург би требало да је зицер кола..
Denver Oklahoma 1 2.30!
Ja odigrao minus, 220 granica.
Boston-GSW 2 2,85!
Indiana-Toronto manje koseva
Durant preko 28.5, kaze kolega koji se kladi samo na NBA.
Puppete, odigra li CSKA? :)) Boston preskocite, ipak mi je sumnjiv zbog Curry-ja.
Jel i dalje traje akcija na meridianu da daju 200 kinti bonus svakome ko se registruje?
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1107#post_2300578 Ја тек јуче сазнао за то, надам се да траје.
Tutnuce GSW Bostonu nocas,ima da ih pretrcavaju...madaaa...ne treba ih stavljati za neke velike pare...
Jebem ti ovu Saragosu kad ni go jedan ne mogu da daju!!!
I dođe Juve-Napoli 1:1, ne znam tačno ko reče danas
GS, ako Curry bude malo efikasniji bi trebalo da dobije...mada sa Bostonom se nikad ne zna...
Sparta-Grafšap gg3+
Telstar-g.a. Igls gg1
Vendam-Volendam w2
Os-Ajndhoven 1
Uplata 90, dobitak oko 1500. Sve prošlo, a tiketa nigde, u pičku materinu, ko zna gde mi je ispao. Dobijem jednom posle mesec dana aktivnog klađenja i taj mršavi tiket izgubim. A i koj kurac pamtim šta sam igrao, da se nerviram samo.
Blekburn - Piterboro gg/3+ 1.87 ili 1/3+ 2.85
Volsol - Šuzberi 1 2.1
Bristol Rovers - Barton gg 1.65
Oksford - Port Vale 3+ 1.75
Kiderminster - Ebsflit 3+ 1.6 ili 4+ 2.7 ili t.r. 3:1 12
Kembridž - Forest Grin gg 1.6
Reksam - Alfreton t.r. 2:0 8
Hehe, prosle obe.
ово да поделим са вама само да видим колико ће да прође одавде:
матерзбург - рид 1 (3.1)
сент никлас - дезел 1 (2.8)
градачац - борац б.б. 1 (1.9)
радник бијељина - велез 1 (1.6)
генгамп - нимс 1 (2.0)
бабелзберг - арминиа билефелд 1 (3.6) - ово је сигурно, ја га бијем у синглу можда.
пројстен мунстер - оснабрик 2 (3.0)
дуизбург 2 - викторија келн 1 (5.0) и за ненормалан тикет т.р. 3:2
и ову бих издвојио, сам сам је намирисао као договор:
јавор - смедерево 2 (8.5 квота)
синоћ онако бацио поглед, ово би могле бити текме у којима има договора.
+1
3 за 3 највероватније
Додао бих још и Слобода-БСК 2 ,исто 3 за 3 и Лидс-Милвол 2,исто 3 за 3
ја уплатио у моцарту, на 100 кинти излаз 12 црвених, није нереално уопште :)
Jebem li vam mater, nemojte 3 crvene 10 plavih 15 rozih,nego recite u ciframa kako ja iz Crne gore da znam dobitaak :D
Хахах, 120 јура :)
Može li Real danas ugazit Barsu, dobra je kvota na njima 3,15. Neće im sigurno igrati Di Maria ali igrat će Kaka ali kapiram da to nije veliki hendikep, ima Kaka još majstorije u nogama.
А распали Депортиво против Ваљекана? Рајо је безбрижан а сумњам да има намере да се бори за Европу, Деп је ово задња шанса да се извуче из гована у која је упао још на почетку, надам се да ће доћи кец, они су клуб са великом традицијом, ваљда се неће ескпресно вратити у Сегунду :(
Сандерленд исто 1, могли би да победе за промену, а Хамбург би требало да је зицер кола..