Кладионица

1. За овај први стварно штета Качамаче.

Мени катастрофа дан. Чекам на једном тикету Осасуну 1x и Ајакс x2 да се колико толико извучем из гомна.

2. Регистровао сам се и на оном тикету ми, кад кликнем на "рачуни", пише:

Keš račun
    0.00 RSD
    Bonus račun
    0.00 RSD

Изгледа да нема више бонуса.

3. Пре 20 минута.

4. Ljudi moji...filadelfija golden stejt 2 (2 KVOTA), il je prevelika navlaka, il je preveliki POKLON! osim toga, mozda i moze minus zbog neefikasnosti filadelfije.

5. сачекај стиво, лећће, треба им времена мало

6. Jebote,prvi put u životu igram golove, i to gg,kvota 1.5,i padnem samo na to
    šupičkumaterinu i golovi i englezi u blu skver premier i sve

7. сачекај стиво, лећће, треба им времена мало

Ja se registrovao sinoc, od bonusa ni traga ni..

8. I normalno Osasuna pukne a imam je 1x. Provalija.

9. Uplatim danas jedan tiket za 300 kinti. Hamburg GG, neki svedski kup 3+, QPR X2, Atl Bilbao X2 i naravno PSG daje 2+.
    I istovremeno uplatim za 100 kinti jedan ziheraski tiket, 6 tekmi, duple sanse i ug2+.
    I prodaju me opet PSG i uspem car da promasim duplu sansu na Werder.

10. Koja sam ja glava, ubo sam Herenvena x-2. Narafski, ostalo sam puk'o.

11. Danas izgleda svi pukli lololo

12. Momci,žemo neko da mi pojasni registraciju na merdijanu ?

13. Mito, ja nisam puko nista nisam igrao OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ljudi sta vam je, koljete se za 200 dinar abonusa...koj kurac?

14. Ja se registrovao sinoc, od bonusa ni traga ni..

Значи, ништа од бонуса. Опет ми боље да уплатим неку кинтицу код њих и занимам се тикетима по 20 кинти. Има 300 динара да ми траје можда и месец дана, Моцарту сам оставио превише пара.

15. Aa dobar si Džankee,dobar

16. ljudi sta vam je, koljete se za 200 dinar abonusa...koj kurac?

Брате, немамо сви ћалета који нам даје по 7 милиона евра за ужину. Боли тебе уво.

17. Очекивао сам тај борчански хумор, Шоми. Људи, лепо уплатите на онлајн кладиону, и имате бонус на депозит. Јел стварно мислите да ћете нешто направити од 200 динара?

18. Јел стварно мислите да ћете нешто направити од 200 динара?

Ja sam za početak pokušao da napravim 300 dinara al neće :(
    http://www.dodaj.rs/f/2a/A7/4QxKFWE/untitled.png

19. За то треба баш скил велики, да направите неке паре од 200 динара. Мада они су примарно хтели да привуку људе, што им је, изгледа успело.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.