Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
За овај први стварно штета Качамаче.
Мени катастрофа дан. Чекам на једном тикету Осасуну 1x и Ајакс x2 да се колико толико извучем из гомна.
Регистровао сам се и на оном тикету ми, кад кликнем на "рачуни", пише:
0.00 RSD
Bonus račun
0.00 RSD
Изгледа да нема више бонуса.
kasi se registrovao?
Пре 20 минута.
Ljudi moji...filadelfija golden stejt 2 (2 KVOTA), il je prevelika navlaka, il je preveliki POKLON! osim toga, mozda i moze minus zbog neefikasnosti filadelfije.
сачекај стиво, лећће, треба им времена мало
Jebote,prvi put u životu igram golove, i to gg,kvota 1.5,i padnem samo na to
šupičkumaterinu i golovi i englezi u blu skver premier i sve
Ja se registrovao sinoc, od bonusa ni traga ni..
I normalno Osasuna pukne a imam je 1x. Provalija.
Uplatim danas jedan tiket za 300 kinti. Hamburg GG, neki svedski kup 3+, QPR X2, Atl Bilbao X2 i naravno PSG daje 2+.
I istovremeno uplatim za 100 kinti jedan ziheraski tiket, 6 tekmi, duple sanse i ug2+.
I prodaju me opet PSG i uspem car da promasim duplu sansu na Werder.
Koja sam ja glava, ubo sam Herenvena x-2. Narafski, ostalo sam puk'o.
Danas izgleda svi pukli lololo
Momci,žemo neko da mi pojasni registraciju na merdijanu ?
Mito, ja nisam puko nista nisam igrao OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ljudi sta vam je, koljete se za 200 dinar abonusa...koj kurac?
Значи, ништа од бонуса. Опет ми боље да уплатим неку кинтицу код њих и занимам се тикетима по 20 кинти. Има 300 динара да ми траје можда и месец дана, Моцарту сам оставио превише пара.
Aa dobar si Džankee,dobar
Брате, немамо сви ћалета који нам даје по 7 милиона евра за ужину. Боли тебе уво.
Очекивао сам тај борчански хумор, Шоми. Људи, лепо уплатите на онлајн кладиону, и имате бонус на депозит. Јел стварно мислите да ћете нешто направити од 200 динара?
Ja sam za početak pokušao da napravim 300 dinara al neće :(
http://www.dodaj.rs/f/2a/A7/4QxKFWE/untitled.png
За то треба баш скил велики, да направите неке паре од 200 динара. Мада они су примарно хтели да привуку људе, што им је, изгледа успело.