U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
psž 1
juve 1-1
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1118#post_2305653
Šta mislite, poštovani poznavaoci Enbieja-
Lebron + 27.5
Wade + 22.5
Curry + 24.5
Lee + 18.5
A?A?A?
ја намирисао 2-1 јувентус, ал' нећу да испоштујем пошто сам баталио.
ал' бих испоштовао то да дортмунд осваја ЛШ. зна ли неко где могу да нађем квоту за то? ако је од 15 до 20 има да бацим 500 динара, ко га јебе.
Juve iz iksa
parizani iz keca u iks
nots kaunti iz iksa
bristol iz iksa
3 od 4
sa evrom minimalni izlal 25 maksimalni dvesta sedamespet
coakg, imas na ovim onlajn...a od lokala...mozda soccer...
Imaš u merdijanu,ja bas gledao.
Golden State Sacramento preko poeni
е људи, одигро сам данас један тикет за вађење из гована. шта мислите ви да ли ће ови фаворити у НБА да победе сви дете им јебем...
Konačan ishod 2 1,27
0203 07-03 01:30:00 Atlanta-Philadelphia
Konačan ishod 1 1,27
0210 07-03 02:00:00 Memphis-Portland
Konačan ishod 1 1,30
0223 07-03 04:30:00 LA Clippers-Milwaukee
Konačan ishod 1 1,24
0219 07-03 03:00:00 San Antonio-Chicago
Konačan ishod 1 1,33
0198 07-03 01:00:00 Indiana-Boston
Konačan ishod 1 1,26
Мене ме само мало брине индијана...
Jeben je malo Memfis...ovo ostalo ok... zkolko si odigro?
ма за 100 на лајву, толко сам имао на рачуну
i mene brine indijana , jeben je boston.
Sjebace Indiana Boston....negoo Memfis,Portland je solidan... IRVING VECERAS PREKO POENI i NESH...
fejze prelos ti je tiket...sacuvaj 100 kinte. atlanta desetkovana, memfisu rendolf pod znakom pitanja, a i klimavo je...
Dobar mu je tiket sem jedino Memfis, Atlanti igraju i Tig i Korver za Paculiu nije ni vazno...
Ortak moj pogodi oba tačna rezultata ligu šampiona...lolololo
Al dao debil 20 din samo...kakva userčina majko mila... :)))))
Nijedan iks? Imposibru. :D Mis'im, narafski, vol'o bih da ti to prođe, ali šta znam... Deluje mi previše jednostavno. :)
хе хе, пао сам на индијану хе хе :д
Kurceva Indiana
Za danas sibam
Grifin manje
Durant vise
Denver-LAC 1
NY-OKC 2
Fener-Makabi 2
Anzi - Newcastle 1 1.75 ; NG 1.75
Anzi je ulozio kintu i hoce titulu u LE. Totenhem bez 5,6 bitnih igraca, ukljucujuci najbojeg strelca Sissea,dok u odbrani nece biti dva najbolja igraca Gutiereza i Kolocinija. Domacima ne igra Busufa. Mislim da ce doci kec, i da ce Newcastle jako tesko postici gol.
Benfika - Bordo NG 1.7
Isti slucaj kao i sa ovima gore. Bordo je los ove sezone, sad ima par izostanaka, dok Benfiki nece igrati samo Matic. Mislim da ce Bordo u bunkericu i da pokusaju da izvuku 0:0..
Totenhem - Inter G1+ 1.5
Iako je Totenhem favorit, misim da ce Inter igrati ofanzivno. Njima ovo takmicenje nije prioritet,pa mislim da nemaju nikakve pritiske vec samo da igraju fudbal i da se dokazuju treneru. S obzirom da Totenhemova odbrana ne blista,mislim da je ovo dobra kvota na to da ce Inter postici barem jedan gol.
Bazel - Zenit G2+ 2.3
Iako Zenit ne blista, mislim da je ovde razlika u kvalitetu prevelika, i da nakon provlacenja protiv Liverpula, Zenit mora da odigra jednu dobru tekmu. Svajcarska i Ruska liga ne mogu da se porede po kvalitetu. Posto ce i Bazel pokusati pred svojim navijacima da odigra sto bolje, mozda i oni postignu gol, tako da ce Zenitu za pobedu biti potrebna barem 2.
Zalgiris - Real 151,5 MANJE 1.85
Nakon sto ih je Real dobio 1 razlike u spaniji, nakon cudnih sudijskih odluka i dosta naelektrisane atmosfere, domacini ce pokusati sve da im se revansiraju. Kljucan detalj ce biti odbrana koja iskljucivo zavisi od voljnog momenta, a posto su Litvanci naprzeni ko zmajevi, verujem da ce da grizu u odbrani, a posto i Real zna da igra cvrsto,ocekujem ne tako efikasnu tekmu.
Ukupna kvota 19. Ja pratim sa 200-300 din.