Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Den Boš - Vendam 1
Mec - Frejus 1
Đenova - Milan 2
Betis - Osasuna 1
никад нисам гори принтскрин видо Дерање ЛОЛО
E jebem ti galatu.
MIlan puca veceras. A pod puca mislim na 1X. Da li mislite da ih zabole kurac za djenovu kad za 2 dana imaju priliku da izbace Barcu? Strasnu Barcu o kojoj prica ceo svet..
Saće preokrenu Turci...
Đenovu i Milan golove bre.
Oće kurac čekam kec i dva do tri jebem im majku.
http://www.flashscore.com/match/r7Or4yyM/#match-statistics;0
A zajebi to kad nemam pare.
Auu,ladno Galata izgubi od Genčlerbirligija.
Ja mislio da će preokrenu ko prošli put.
Odigrao Etjena kec.
Sidnej gogo trip lus
porto kec
galata kec i dva do tri
lokomotiva kec
milan dvojka
sent pauli kec
betis kec i trip lus
pre 7 sati
Ja ću da se ubijem.
@Fejz najgrdji ,nzm ni kako sam uspeo ovo...mrzelo me posle da prepravljam... LAL-TOR + ko igra nocas....
Oborise me mrtva Unikaha i Panata, ja u 3 cetvrtini pri rez negde oko 40 i nesto prema 40 i nesto stavim vise od 132.5 poena na kraju, oni govnari dali sve ukupno 126, 66-60 za unikahu....
Nego, neki NBA veceras, neki predlozi, neki poeni?
Čekam Augsburg - Nurnberg X za 2,700. Ajde bre bilo na poluvremenu X, dajte gol da se i ja osladim.
Ecce, mene tu sjebo Diamantidis PREKO. Volim kad imam viska para da odigram tiket samo poene igraca.
I da... Valjda prvi put od kad se kladim da mi tiket uleti u 90+, do sad su uvek padali ako je bilo promena u 90+
http://www.flashscore.com/match/Sj0eQGSF/#match-summary
Orlando - Indijana ispod
Klivlend - Memfis ispod hendikepa (5.5)
Detroit - Dalas preko
Ovo bi trebalo da ide lagano, iako sam video da je Finiks prošli meč dao samo 71 poen i mnogo sam se zgranuo, ali ipak:
Sakramento - Finiks preko
Lejkersi - Toronto 1
Bruklin - Vašington 1
Boston - Atlanta x (ko voli da se sprda)
Šarlot - Oklahoma gost daje poena preko 108.5 K'O IZ PIČKE
Jel prati neko ovu nasu jadaru od lige? Jel moze sutra Vosa 2?
Ovako, hocu da stavim na tiket CSKA i Vojvodinu. Ali jednu od te dve hocu da "ogradim" sa iksom ( dupla sansa ). Ne znam koju. Mora tako zbog kvote sa kojom pokusavam neki "sistem".
Pratim ja, trebalo bi da dobije Vojvodina to. Bsk je najgora ekipa u ligi i pravo bi cudo bilo da ne ispadnu, iako su trenutno van zone ispadanja. Vosi je problem realizacija, ali Bsk je primio najvise golova u ligi, tako da se ne ocekuje neko razbijanje, ali 0-1, 0-2 bi trebalo da dodje.