C/P definicije
  • Hydrog3n Cyanide

Već jesu... i to nekoliko...

• Hydrog3n Cyanide

Pa sad... to je već diskutabilno :)

• Hydrog3n Cyanide

Tri puta je otvarana tema o brisanju definicija Čaka Norisa, ali nije realizovano ništa.

• Hydrog3n Cyanide

Svako ima svoje principe. Ali ipak, te Čak Noris definicije su privukle brojne članove na Vukajliju povećavajući njegovu posećenost.

• Hydrog3n Cyanide

Hmm... imaš pravo. Ali ipak, došljaci vole i da čitaju te, nazovi, definicije.

• Hydrog3n Cyanide

Meni su pre neki dan obrisane dve takve definicije, a imale su preko +40. Ali jbg, ako modovi tako kažu, onda neka bude tako... šta da radim?

• Kurd

Možeš da mi daš link gde su?

• dl

Za sada smo malo tolerantniji prema starim C/P definicijama, ali uskoro će i one na groblje. ćim se uvede pretraga po istom.

• kaizen

Gomila popularnih fora o Čak Norisu upravo potiču sa Vukajlije.

• kaizen

A to brisanje ultra popularnih defincija je krivično delo za koju je predviđena kazna zatvora za moderatora.

• dl

I naknada štete i sudskih troškova :)

• kaizen

ne više od 5?! zapravo siguran sam u "ne manje od 50".

• .Vule

pa kad bi se brisale sve o chaku naprimer,bile bi obrisane i one koje nisu c-p

• kaizen

updavo tako vule. nekada ne možeš da znaš sa sigurnošću koja jeste, a koja nije c/p.

moj stav je da popularne definicije ne treba brisati pa makar bile i C/P.

inače ovo što sada postoji ѕa čak norisa je procenat onog što je nekada postajalo s obzirom da je gospodža dok je bila moderatorka obrisala gomilu (a tada nije bilo groblja).

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.