- l
meni prosek, dizvineš, pao! od uvođenja novog interfejsa, defke mi imaju u proeku 30 pluseva. ranije je prosek bio 70... ne znam za minuse...

Kako je u modi hiperprodukcija definicija vaša najnovija definicija biva pregažena masom drugih definicija i brzo pada na 4. ili 5. stranu i tone dublje i dublje.... Iako je u njoj pritajen kvalitet - poduvate muda.
Sreća pa ne pišem kvalitetne definicije.
EDIT: Ah, da, zaboravih, malo ljudi konta kako se koristi onaj kalendar, mnogi misle da je to tako po modi u Jevropi pa Kajzar turio i na svoj sajt....

Ja sam tuzan sto se tice proseka,bio mi 44 recimo,a sad je jedva 33...Jbg,izbacim sleng,oceni ga u vrh glave 15,20 ljudi,izbacim neku glupost oceni 40 ljudi momentalno.A nije da nema ljudi na sajtu,nego ne ocenjuju jednostavno,previse je novih(i ja sam relativno nov),ali koliko toliko kapiram sajt,dok stvarno ima u zadnjih mesec dana uzasnih defki,ali bas bas..

Zadnju definiciju mi je ocjenilo 19 ljudi, sto pozitivno sto negativno. Predzadnju isto toliko. Ranije mi je prosjek ukupnog broja ocjena na jednoj definiciji bio barem 60, sad je jedva 20. Gubim volju za pisanjem, jer ne znam sto da pisem ako niko nece citati... Uporedo, kvalitet mi je gadno opao, jer kacim definicije "zbog radi" cisto da ima, a mrsko mi se truditi...
- С
Исто. Бришем такве дефиниције. Јбг, блам. Да ми нису сад убацили једну у одабране, ушао бих у минус...

Meni prije uvođenja nove Vukajlije prosjek bio preko 90,sad je negdje 83 i to sam obrisao brdo defki,koji će mi kad ih pročita dvajes ljudi...Sad i ne pokušavam smisliti nešto dobro,nemam volje,samo izbacujem neku zajebanciju...
Dakle,zaključak je: nova Vukajlija ne valjaaaaaa!!! Mijenjajte nešto ljudi,vidite da autori zabadaju po forumu,nikome ne pada na pamet da smišlja dobre defke,koji će kurac kad ih čita 20 autora...- Пд
Две написане дефиниције, једна има тренутно скор 241:18 (одабрали је модератори, ја тад још нисам био мод), друга 69:7. Просек ми се повећао, а и обрисао сам једно старо говно од плус 40.