Zakon o pušenju: ZA ILI PROLIV

  1. I jedna i druga strana gura u ekstremno bezveze,jedni bi da kolju pusace a drugi nepusace sto je glupo,treba naci zajednicko,da ne kazem kompromisno,resenje tako da je svima lepo.

    Ајде да спојимо САС-овце и неке терористе :Д

  2. Ovo je jedini gluplji zakon od onog za slušalice i pešački.
    Da imamo neke specijaliste, zatvorili bi kreatore zakona. Sramota, bre!

  3. Jebem im mater, ko da je to državni problem broj jedan.

    Није, Гамби, то државни број један, али да ли то значи да га не треба решавати? Ти би, као будући правник, требало другачије да размишљаш! Слична је ситуација била и са Прајдом - ''Ајде да се не организује, јер има много битнијих проблема у држави тренутно!''

    Ајде?

    Шта, значи треба све ситне проблеме (иако се не слажем да је пушење ситан проблем) да туримо у фиоку, па кад за 50 година решимо крупне проблеме, онда да се пребацимо на ситне?

    Шта, је л' мислиш да се исти органи државе баве различитим проблемима? Да ће Министарство за Косово и Метохију да се бави увозом шљиве из Пакистана? Неће, бавиће се Косовом. Исто тако, пушењем ће се бавити они који су надлежни за то, а не они који се баве ''државним проблемима број један''.

  4. Шта, значи треба све ситне проблеме (иако се не слажем да је пушење ситан проблем) да туримо у фиоку, па кад за 50 година решимо крупне проблеме, онда да се пребацимо на ситне?

    Да, јеботе! Српски сељак пропада, економија је у курцу, држава је све мања, сиромаштво је толико узело маха да људи пљачкају Народне кухиње, брееее! И сад ти покушаваш да ме убедиш да треба да се бавимо педерима и пушачима у оваквој ситуацији? Ма, дааај, нисмо деца, Џими...

  5. Не, али ситни проблеми су класично одвраћање пажње.

  6. сиромаштво је толико узело маха да људи пљачкају Народне кухиње, брееее!

    Битно је да исти ти људи одвајају од уста сопствене деце да би имали за две пакле дневно.

  7. Problem je fiktivan, o tome se radi. Dok nisu počeli da najavljuju zakone i zakone, skoro niko se nije ni bunio da mu smeta. A sad odjednom umro Toše.

  8. Е,само да напоменем: док се ми бакћемо око закона о пушењу,поскупеће гас,струја,вода,телефон,хлеб,млеко уље и тако даље,а ми нећемо сконтати.
    Have fun!
    ПС:Знам да је био офтопик,ал,'нако,да напоменем.

  9. Vec sada mogu da zamislim situaciju kada zabrane pusenje(sa cime se slazem) i onda kada kafedzije naprave te odeljke za pusace koji ce verovatno biti duplo veci od onih za ne pusace.Vec vidim sliku gde su pusaci graja,pije se,smeje se,zezanje,muzika a ovamo gde su nepusaci pije se caj i jedu makrobioticki kolacici.I eto vas opet kod nas . . . :D

  10. Не, али ситни проблеми су класично одвраћање пажње.

    Све је релативно. Мени су неки ''крупни'' проблеми класично одвраћање пажње.

    На пример, заболе ме за Косово (јер ми пуца курац за исто) и за цену хлеба (јер га не једем), али ми је битно да се мало смањи пушење. Већина народа размишља дијаметрално супротно.

  11. Битно је да исти ти људи одвајају од уста сопствене деце да би имали за две пакле дневно.

    Jest da većina nepušača smatra pusenje bacanjem para pa između ostalog i ja al ako pogledas sa druge strane ni ja se ne bi odreko necega sto mi prija zbog fininsiskih razloga dok mi to ne ugrozava egzistenciju

  12. Битно је да исти ти људи одвајају од уста сопствене деце да би имали за две пакле дневно.

    Опет си неозбиљан, јеботе.

  13. Smrdljiva odeća, kosa i gušenje u kafićima nisu fiktivan problem.

  14. Neka, nek postoji zakon, makar i kao mrtvo slovo na papiru, pa kad se seljak oporavi, ekonomja procveta, država poraste, povratimo Kosovo, osvetimo se Amerikancima, Hrvatima, Nemcima, Bugarima, Turcima i ostalima, e tada će postojati zakonski osnov da se proganjaju pušači.
    Osim toga, ljudi lepo primećuju da je to sitno odvlačenje pažnje i trik. Zašto onda puštaju da im takve sitnice odvrate pažnju? Bavite se, brate, ekonomijom i politikom, a ne razglabajte o tom zakonu kad ste već shvatili da je to trik demokratskih vlasti.

  15. и за цену хлеба (јер га не једем)

    Taj kaizen bas surov kad tera moderatore da zive na pirinču

  16. Evo, koliko ima roditelja koji odvajaju iz usta za net. Aj molim te, šta je 200 kinti dnevno, jebiga sad. I mojne mi računate na deset godina, da svaki dan uzmeš po jedan Orbit na 10 godina bi izašlo mnogo.

    I bre, nije mi jasno kako je ovo doneto jebote. A još mi je manje jasno što nema nikakvih protesta, sranja, pičke materine. Ko da su zabranili roze čivave.

  17. 'Ајде да се не организује, јер има много битнијих проблема у држави тренутно!''

    ????
    ШКК???

    Окупљање Срба на Косову једном приликом је било забрањено од стране државе као скуп високог ризика. А ово је такође био скуп виског ризика који је ДОПУШТЕН. И шта је било??? Је л' процена била добра? Супер...
    Не пореди бабе и жабе. Одржавање "прајда" је типичан пример кршења неких одредби.

    Пушење је најмање битан проблем у овој јебеној држави и не треба уопште да се размишља нити о закону о пушењу нити о закону о зажтити животиња и сличним срањима за које нам треба једно добрих 50 до 100 година развоја.

    Ма све је супер, идемо прајд, идемо закон о саобраћају идемо закон о пушењу, а вас ко јебе за нормалне проблеме.

  18. A još mi je manje jasno što nema nikakvih protesta, sranja, pičke materine.

    Гамби, реци ми да се зајебаваш! :)

  19. Не знам шта да додам на Гамбијев и Дотеров став. То је то, рекоше људи лепо и објаснише.

    А што се Валдемара тиче, не дирај ми пушаче, наћи ћу те у граду! Знам оног инвалида из Босне са којим си пикао стони тенис :))))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.