Zakon o pušenju: ZA ILI PROLIV

  1. А за 10-15 година стандард се неће нимало повећати,али ће само ударати намете!

    Штета што се Турци покварише па дигосмо устанке... Десетак је било поштено. А сад је јебих 18% на скоро све... А казни (да не кажем казана) једно 9580985305 по глави становника и то скроз небулозних...
    Е, Турци, Турци... вратите се!

  2. Ту неку правду терате да вам смета дим а не можете да кажете неком небитном лику поред вас да угаси...

    Знаш како. Људи су превише фини и културни да би рекли некоме ''Не, не можеш да пушиш''. С једне стране је то грешка. С друге стране је још већа грешка што тај уопште пита. Требало и пушач да ЗНА да већини непушача смета дувански дим. Многи и иду фору да питају да ли сме да се пуши, јер знају да нико неће да им каже НЕ, јер хоће да избегну непријатну ситуацију.

  3. dotere di bas volis da omastis neki kolac ii bi radije na neomascen

  4. Па брате, не смета свим непушачима дувански дим? Има осетљивих, али и оних којима не смета.

  5. Па брате, не смета свим непушачима дувански дим? Има осетљивих, али и оних којима не смета.

    Duvanski dim smeta svima i pusacima i nepusacima. Ceo svet ima te restriktivne ali dobre zakone, SKK se bunite.

  6. Џими, требало би по тој логици и возач аутомобила да зна да пешаку који болује од неке болести респираторног система сметају издувни гасови из аута. Нека се то регулише прво, па после атакујте на нас нормалне људе, који смо ненормални тек кад нема пљуга...

  7. Većina pušača je samoživa i treba ih lupati po ušima ovakvim zakonima. U mojoj sobi ne dozvoljavam da se puši, a ako neko do mene puši kažem da pomeri cigaru da dim ne bi slučajno išao na mene.
    I kad bih bila pušač, i dalje ne bih pušila u svojoj sobi zbog tog smrada dima.
    Da ne pričam koliko odlepim kad osetim posle blejanja pored pušača da mi tek oprana kosa i garderoba smrdi na dim, a i ne pušim.

  8. За кога Замишљени Србине? Не знам тачно како да ти одговорим.
    И десило ми се исто пута да кажу да и не. Тако да је општа култура скрнути некоме пажњу на нешто што теби као јединки смета, а не захтевати од некога да уради како ти хоћеш. А ако тог неког заболе курац онда није битно да ли је пушач или смарач или шта већ. Једно је рећи "Угаси, смета ми" и "Да ли би могао да угасиш цигарету јер ми смета". Засита не разумем то. Глуп сам...

  9. podrzavam zakon, zene pusaci ce da se uzele i onda ce vise da puse ove ekoloske na sveopste veselje

  10. А за 10-15 година стандард се неће нимало повећати,али ће само ударати намете!
    Уводимо еврпоске намете,а не уводимо еврпоске стандарде!
    И ко може да ми гарантује да неко од политичке гарнитуре неће после тих 10-15 година красти новац који се убира у име колективног добра?

    Можда, али то су сад неке друге теме. Вратимо се на пушење.

    Јес па да дозволи да гејеви само пуше на јавном месту...

    Не једи гомна. :)

    Па брате, не смета свим непушачима дувански дим? Има осетљивих, али и оних којима не смета.

    мени не смета кад изађем с неким на пиво и он запали. И да на том месту пуше још 2-3 особе од укупно 20. Али ми, брате, смета кад уђем негде и сви јебено пурњају као да нису видели цигару 200 година!

    То је што се тиче дима. Даље, сметају ми опушци свуда по улицама. Мислим да је јако ружно и одвратно. Сметају ми људи који оду на плажу и закопају опушак у песак. За то бих већ секао руку тим људима.

  11. Уствари,који се курац буним... Против система се не може.

  12. I kad bih bila pušač, i dalje ne bih pušila u svojoj sobi

    То контам, и ја пљугам на тераси, па и неко кад ми дође не пуши у соби, не терам их ја него ето, увиђавни људи знају да спавам ту. Ја волим дим у плућима и укус у устима, а кад се убајати на постељини или завеси, наравно да ми смета, без обзира што сам пушач.

  13. U tome4 je i poenta zakona. Zgrnuti kintu i desetkovati broj pušača.
    Jebem im mater, ko da je to državni problem broj jedan.

  14. ko da je to državni problem broj jedan.

    То. Пушачи су представљени као немилосрдни егзекутори.

  15. Ceo svet ima te restriktivne ali dobre zakone, SKK se bunite.

    Ja se bunim samo zbog toga što kod nas ima pun kurac zakona koji su mrtvo slovo na papiru a kad bismo ih poštovali bili bismo skoro pa Danska. Umesto toga, donosi se još jedan zakon koji realno i neće nekog efekta imati. Što ne dignu akcize na duvan?

    мени не смета кад изађем с неким на пиво и он запали. И да на том месту пуше још 2-3 особе од укупно 20. Али ми, брате, смета кад уђем негде и сви јебено пурњају као да нису видели цигару 200 година!

    Slažem se. Ali zar neće sad toga biti još više? Biće negde i pušačkih zona, pa kad se svi nabiju tu, biće veselo. :)

  16. Даље, сметају ми опушци свуда по улицама. Мислим да је јако ружно и одвратно. Сметају ми људи који оду на плажу и закопају опушак у песак. За то бих већ секао руку тим људима.

    Апсолутно се слажем. Али то нема везе са пушењем. Колико пута сам дао другару да ми баци опушак у канту јер сам лежо на плажи и шта он уради? Баци ту поред а непушач је...

  17. A što se tiče sranja o raku i pasivnog pušenja, u to ne verujem. Više sam za zakon zbog toga što pušači prosto vole da se nametnu, neretko su drski i podjebavaju kad ih zamoliš da pomere cigaru ili da ne prosipaju pepeo.
    Kao da onaj klinački osećaj samopouzdanja kad zapališ prvi u svom društvu ostane tim ljudima i do srednjih godina. Mislim, šta me boli kurac što si pušač i što izgledaš kul, smrdi ti iz usta.

  18. Najbolji je miris kada obuces pamucnu majicu,cistu onda izadjes pijes pivo i zestinu,normalno malo isprosipas po majici uz to si ispusio i pola pakle pa kad dodjes kuci onesvescen samo se patosiras u krevet obucen.Neponovljim miris ujutru.

    I jedna i druga strana gura u ekstremno bezveze,jedni bi da kolju pusace a drugi nepusace sto je glupo,treba naci zajednicko,da ne kazem kompromisno,resenje tako da je svima lepo.

  19. Mylyce, legendo, apsolutno se slažem!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.