Zakon o pušenju: ZA ILI PROLIV

1. Protiv Bre! Isterali me iz firme napolju da palim, ko kera, jebala ih roze pluca!!!

2. Мојне и ти сад смарали на утиску недеље :)

Ако ништа, од четвртка постајемо бунтовници, борци против система, што само доприноси нашој никотињарској кулоћи.

3. Против! идем пола километра од школе да пурњам док професори у канцеларији само дуване...

4. Нисам пушач,али то је дискриминација!

5. ovo sto jankovic kaze

6. Против дискриминативног закона, наравно.

7. Nije diskriminativan, niko ti ne brani da ako pušiš boraviš u prostoriji sa drugim nepušačima, sve dok ne zapališ cigaretu. Brate, ne voli svako taj smrad, ispoštuj druge ljude.

Nisam nepušač, desi se da zapalim, ali ne tako često, i bez obzira na to, svesna sam da mnogima cigare smetaju i da je moje pravo da trujem sebe, ali ne i druge. A vi, egoisti, porazmislite malo ko koga tu diskriminiše zapravo.

8. Više volim tebe mladu,
    nego pljugu da mi dadu, mir...
    Mir brate, mir...

:))))))))

9. Зависи, ако није више од три пута дневно, океј је.

10. Јебао вас дувански дим да вас јебе... као он штети, штети курац! Не можеш градом да прошеташ а да те не пукне неки смрад или неки гасови а овамо кукају на дувански дим!

Јебао их дувански дим у чмар! Против!

11. Морам да пљугам да бих био ТРУ ГОТ!

http://www.youtube.com/watch?v=V_V2oayrdgo&feature=related

12. Fejzbuče, ko ti drma kavez? Šta pizdiš?! Nismo mi ovde doneli zakon. Idi kod Slavice Đukić, pa nju tamo pičkaraj.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.