U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dakle....
Protiv Bre! Isterali me iz firme napolju da palim, ko kera, jebala ih roze pluca!!!
Ma pajseri. :)
Мојне и ти сад смарали на утиску недеље :)
Ако ништа, од четвртка постајемо бунтовници, борци против система, што само доприноси нашој никотињарској кулоћи.
Против! идем пола километра од школе да пурњам док професори у канцеларији само дуване...
Нисам пушач,али то је дискриминација!
ovo sto jankovic kaze
Против дискриминативног закона, наравно.
Za.
Ua sotono!
Nije diskriminativan, niko ti ne brani da ako pušiš boraviš u prostoriji sa drugim nepušačima, sve dok ne zapališ cigaretu. Brate, ne voli svako taj smrad, ispoštuj druge ljude.
Nisam nepušač, desi se da zapalim, ali ne tako često, i bez obzira na to, svesna sam da mnogima cigare smetaju i da je moje pravo da trujem sebe, ali ne i druge. A vi, egoisti, porazmislite malo ko koga tu diskriminiše zapravo.
Pa oni nas! SISE!
Buhu, šmrcc...
ZA ZA ZA ZA
Samo na cose.
Više volim tebe mladu,
nego pljugu da mi dadu, mir...
Mir brate, mir...
:))))))))
Зависи, ако није више од три пута дневно, океј је.
Јебао вас дувански дим да вас јебе... као он штети, штети курац! Не можеш градом да прошеташ а да те не пукне неки смрад или неки гасови а овамо кукају на дувански дим!
Јебао их дувански дим у чмар! Против!
Морам да пљугам да бих био ТРУ ГОТ!
http://www.youtube.com/watch?v=V_V2oayrdgo&feature=related
Fejzbuče, ko ti drma kavez? Šta pizdiš?! Nismo mi ovde doneli zakon. Idi kod Slavice Đukić, pa nju tamo pičkaraj.