Видиковац-шит крај или шит људи?
  • Hugocavez

Научно доказано да људи са Видиковца дневно проспу бар 9-12 љаљанских фраза. Да ли је то због краја у коме живе, или се једноставно рађају као такви?

• Hugocavez

Рекох научно доказано. Част изузецима наравно. На пример и међу црницма сигурно има неки готиван.

• Џими

Они су геј.
    То су геј ствари.
    То је за геј људе.

http://www.youtube.com/watch?v=0YbfR3cdvkk

• Hugocavez

Најозбиљније, ја их анкетирао по Видиковцу.

• zp

Jao, znam tog retarda.

• mm

Pufnice, aj se smiri malo.
    Hugo, veliko vem je brdo tamo, pa ste zato možda ljaljani:)
    Zači, kraj ti je šit načisto.

• Hugocavez

То није мој крај! Само покушавам да докажем да треба да се стави под наш протекторат.

• Стеван

Де, де, жене... Касно је, немојте да правите галаму.

• mm

Moram, ako si bezobrazna.
    Hugo nije bezobrazan prema tebi, te se ne kurči bez potrebe gde god postuješ.
    Ma teraj taj kraj u kurac:)))
    Koj će nam?

• Hugocavez

Да, Маро, видиш, можда га треба и запалити, а људе раселити.

• Џими

можда га треба и запалити, а људе раселити.

Јес, па да се размножавају посвуда.

• mm

Si lud bre?
    Pa da nAs onda oljaljane.
    Neka ih tamo.

• Hugocavez

Хмм,да. Обележити их некако, и донети закон да свака четврта породица може да има једно женско дете. Или мушко, ал да буде женскасто.

• zp

Ti bi onda da se kote pederi?!

• Hugocavez

Не могу тако да се накоте, не брини.

• zp

Musko ali zenskasto? Meni to zvuci kao peder. A ako ih izolujes naravno da ce se kotiti vise.

• Hugocavez

Не изоловати, раселити. Женскаст брате, не мора нужно да је геј, али да не зна спорт.

• zp

Ako ne voli fudbal i pivo realno je peder. Ja sam za to da se ukine pravljenje zenskastih momaka skroz. A gde ih raseliti? Kao cigane, m? U kontejnere?

• Hugocavez

Тамо не пију пиво то је доказано такође, а за фудбал не знам. Што се расељавања тиче, дао бих им контејнере, али типа један у суботици, један у Краљеву, један некако да прошверцујем у Темишвар, и тако..

• zp

A posto su oni, realno, tako socijalno neprilagodjeni, cenis da nece uspeti da ostave zadovoljavajuci broj potomaka i da ce ubrzo potpuno izumreti? Genijalno.