- V
Hipotetički, kada bi vam se pružila prilika da pronađete lek za sve bolesti na svetu, ali za uzvrat morate da žrtvujete život jednog deteta - da li biste to učinili?
Moj odgovor je da. - V
Zato što smo mi oratori (lat. oratio=beseda; što potiče od oris=usta).

Ma da, niko ne bi umirao, svi bi živeli po petsto godina, razmnožili bismo se ko pacovi, sve bismo obrstili, potrošili sve resurse, ekonomije bi otišle u kurac, onda ratovi, smrt, glad, i u jednom trenutku farmaceutska industrija propadne pa nema više ni tog leka, a onda završimo na opustošenoj planeti jedući jedni druge samo zato što je nekome palo na pamet da ubije jedno dete... Hm, ne čini mi se baš mudro.
- p
ja se potpuno slazem sa korleoneom!!!! ponadala sam se da je naka tema, bas onako za mene, a ono - neko glupo pitanje? mislim "helou"? kakva glupost.pfffff
- V
Ne mora da umre nekom brutalnom smrću. Smislio sam najmanje 5 načina da je ubijem (zamišljam da je devojčica, ne znam zašto :D ), a da to ni ne oseti. Ona bi bila heroj. Žrtvovala se za celo čovečanstvo, njeni vršnjaci koji leže po bolnicama širom sveta biće spaseni...
Svet bi ličio na utopiju, ono čemu težimo. - p
treba zabraniti ljudima koji imaju manje od 5 definicija da otvaraju teme na forumu.
- p
jeste. a sta ako je prvi posti nije dobar? kao ovaj? a sta vec otrcao da mi lupa minuse? joj. osecam se silovano. to boli. smrc.
- p
jao kako ja volim kiflice! a jel sa sirom? xD