(M)oralna dilema
  • V

Hipotetički, kada bi vam se pružila prilika da pronađete lek za sve bolesti na svetu, ali za uzvrat morate da žrtvujete život jednog deteta - da li biste to učinili?
    Moj odgovor je da.

• Ritchie ♣ B

Svako bi odgovrio da
    zakljucavajte

• GM

И онда број људи у свету порасте многоструко и сви почну да се кољу међусобно за ресурсе.

• Represija

Ofskroz...svi moramo praviti zrtve...

• Korle

Čemu aluzije na oralni sex u naslovu, kada si već potegao ovako ozbiljnu temu? Ne razumem. Totalno degutantno.

• V

Zato što smo mi oratori (lat. oratio=beseda; što potiče od oris=usta).

• Giovanni

Ne. Prvo zato što je to za svakog roditelja koji to jeste, a ne roditelja u budućnosti, preteško pitanje. A drugo na šta bi svet ličio kad ne bi bilo bolesti, ratova, elementarnih sranja i patnje?

• Valdemar

Ma da, niko ne bi umirao, svi bi živeli po petsto godina, razmnožili bismo se ko pacovi, sve bismo obrstili, potrošili sve resurse, ekonomije bi otišle u kurac, onda ratovi, smrt, glad, i u jednom trenutku farmaceutska industrija propadne pa nema više ni tog leka, a onda završimo na opustošenoj planeti jedući jedni druge samo zato što je nekome palo na pamet da ubije jedno dete... Hm, ne čini mi se baš mudro.

• En_Dotter

Не бих. Што да помогнем свету кад свет никада не би помого мени. Пуца ми курац.

• p

ja se potpuno slazem sa korleoneom!!!! ponadala sam se da je naka tema, bas onako za mene, a ono - neko glupo pitanje? mislim "helou"? kakva glupost.pfffff

• V

Ne mora da umre nekom brutalnom smrću. Smislio sam najmanje 5 načina da je ubijem (zamišljam da je devojčica, ne znam zašto :D ), a da to ni ne oseti. Ona bi bila heroj. Žrtvovala se za celo čovečanstvo, njeni vršnjaci koji leže po bolnicama širom sveta biće spaseni...
    Svet bi ličio na utopiju, ono čemu težimo.

• p

treba zabraniti ljudima koji imaju manje od 5 definicija da otvaraju teme na forumu.

• Lullaby

A još ako su i hejteri...

• En_Dotter

Треба забранити људима да осуђују наслове тема. Зар је битно шта пише у наслову ако је иоле добар први пост. мимимимимимиими....

• p

jeste. a sta ako je prvi posti nije dobar? kao ovaj? a sta vec otrcao da mi lupa minuse? joj. osecam se silovano. to boli. smrc.

• Korle

Doteru, idi oribaj kupatilo i napravi kiflice....ajde

:D

• p

jao kako ja volim kiflice! a jel sa sirom? xD

• Korle

polunevina - defke su ti vr'. Neko bi pomislio da si , ili dupli nalog ili zagorela:)

• Lullaby

a sta vec otrcao da mi lupa minuse?

Nego da je. Bilo mu krivo što nemaš više definicija.