Kako se ponašate u životu van Vukajlije?

  1. Ja sam uživo još lepši!

  2. Od mene nisi. Pitajte Dankana kako sam lep.

  3. Kako se ponasate u zivotu van Vukajlije?

    Pa normalno. :)

  4. Dao si mu bulje...on nije validan svedok!

  5. Uživo mogu da popijem više.

  6. Pušim dosta više pljuga uživo nego na Vuki.

  7. На вукајлији ЈЕБЕМ! То је мала разлика, али реко да напоменем, да не испадне да сам исти.

  8. E ko ne prdi u stvarnosti, laže il su mu odstranili čmarka.

  9. Како да прдим кад не једем...

  10. Zar postoji život van Vukajlije!? Svašta čujem danas...

  11. Sa porodicom i prijateljima nežna i zavitlant.Za njih sam uvek tu;sa neprijateljima -nastrojena da im na finjaka pokažem da sam ja više zaboravila nego što će oni ikad naučiti.
    Retko ulazim u sukobe i verbalne obračune-uglavnom su to osobe koje misle da se na taj način rešavaju problemi.
    ED: Ali,umem da prasnem,mada mrzim to kod sebe.Međutim,sa godinama sam i to počela da svodim na minimum.
    Nikad ne osuđujem ili kritikujem nekoga/nešto,dok ne steknem potpuni uvid u situaciju.Onda kažem svoje mišljenje-ako nešto znači.
    Svakom pružim šansu za prijateljstvo.Ako je taj/ta prokocka-nema više nazad.
    U suštini,vrlo sam jednostavna. :)

  12. Mogu vam reci da nebiste verovali koliko sam drugaciji uzivo,pozitivno!

  13. Neodgovoran. U stanju da polomim, unistim, razbijem i pokvarim sve iliti bilo sta. Nehotice naravno.

  14. Hiperaktivan, sem kad nisam. Sviram gitaru po ceo dan, ili odem na fudbal na -5 napolju, ili totalno ceo dan presedim. Isto se ponašam kao i ovde, nikakve svadje i ostala sranja, sve može lepo.

  15. Neodgovoran. U stanju da polomim, unistim, razbijem i pokvarim sve iliti bilo sta. Nehotice naravno.

    Totalno sam isti. Vodili me kad sam bio mali kod psihijatra zbog toga. Kreten nije znao šta mi je pa je rekao da sam ljubomoran na tad još nerođenog brata.

    U ril lajfu nisam baš elokventan. Zamuckujem i gubim se ponekad. Jako slabo se družim, ne volim ljude baš. Učen sam da budem pristojan, pa i jesam prema starijima i neznancima. Volim da se šalim sa svim i svačim, iako se čini da sam nadrkan il' neki kažu na prvi pogled umišljen. U razredu kažu da im nikad' nije dosadno sa mnom. Volim pomoći ljudima kad treba. Menjam raspoloženja u sekundi. Detalji me znaju jako iznervirati. I tako...

  16. U stvarnom životu sam viši za 10cm.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.