Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ahahahaha onaj prvi je dobar
prvi je vrhhhhhhhhh:D
Ja sam taj prvi čuo u verziji prodavnice i boce rakije, ali može i ovako. :)
Први је испоштовао сва правила теме, овај други је десет пута бољи.
Ima i ovaj ne znam jesam vam pričo..
Kad je otišo bosnac nedje na Tajland da šljaka i naveče nadje neku kurvu i jebe jebe jebe on nju zguza i u datom momentu uhvati je rukom za medjunožje kad tamo kurčina bukvalno.
Kaže on ovoj trandži: U Djevojko ja te probi :)
Kako piroćanac povraća ?
Kroz zube, da ostane meso.
Najgluplji vic:
Ide Bosanac ulicom.
Evo jedan, upravo kopiran:
са претходне стране ове теме? :)
jok. veruj mi, pročitala sam 200 strana,ali nisam u zadnje vreme ništa. evo brišem.
može li ovaj:
Pita Mujo Amerikanca:
- Šta je tebi najbolje u životu?
- Kad dođem kući, a tamo me čekaju žena i deca.
A Mujo će na to:
- Pa ti onda ne znaš što je burek.
Uhvatio se Šaban Šaulić za kosu i pokosio cijelu livadu.
Две краве на ливади, једна стоји а друга лежи.
Која од њих је из Црне Горе?
-Она што стоји, мрзи је да легне.
Mačuju se dva pedera kurčevima. Ovaj jedan se umorio, naguzi se i kaže : Ajde ubi' me!
Скупио се народ у циркусу да види тачку године. Излази главни укротитељ крокодила и каже:
- Спремите се да видите тачку коју никад до сада нисте имали прилике да видите !
Затим сиђе са бине, приђе једном крокодилу, скине гаће и стави му курчину у уста. Крокодил зинуо и не мрда, народ тапше, пљеска, скаче, делиријум..
Затим укротитељ одлучи да зачини своју тачку и направи је још опаснијом, нагура му курчину још више и почне да удара крокодила по глави. Крокодил само зинуо, ћути и не помјера се. Народ пљеска за навјероватну храброст, урла , скаче..
Укротитељ затим устане , навуче гаће, окрене се према публици и проговори:
- Никад немојте покушавати ово код куће , али овдје уз моје присуство неко слободно може да проба. Па, ајде да видим, ко хоће !?
У то се из публике диже Џибони:
- Ево, могу ја да пробам господине укротитељу, али да ме не ударате по глави..
Hahahha, ja bih pre Massima stavio u vic. Ustvari nzm, kolju se.
АЛИ ЏИБОНИ
HAHAHAHAH DJIBONI BAS HAHAHAHH
Valjda nije bio ovaj... Razgovaraju dva muška i pita jedan: "Jesi lizao nekad čistu pičku?" Ovaj će: "Pa šta tu ima da se liže?"
taj je bio na mom sedmom rodzendanu.
E, štaš... Do mene je stigao tek pre šes meseci. Ček', a onaj za slane banane? :)
Sta je to greh a sta grehota?
Greh je da ga gurnes sestri... a grehota da ga izvadis