Automobilizam

1. Električni Sab u vlaništvu Kineza...

2. Kako mizerna ograničenja. I dvojka 1.6 suvi dizel ih može prekoračiti lagano.
    http://www.youtube.com/watch?v=jt50q7A4lMg

3. Ја сам нашао да је 0.02, углавном, не смеш да пијеш уопште. лоолло

4. Ovo može i moj krš da prekorači. Nego nije mi jasno kako oni ne piju na onakvoj hladnoći. Rusi bez dva promila ne ulaze u auto.

5. Ja kupujem ili Alfu ili nekog azijca to sam utuvio... Mnogo mi se svidja Civic hečbek al onaj što je kao raketa.

6. Ova Honda Civic mi je vrhunsko auto. Kazu da limovi nakon 10 godina pocinju truliti grdno. To sam cuo jos kad su se pojavile te Honde da je kao fabricka greska na svima. Brzo se raspadnu limovi.

Iskreno Accord mi je bolji jer je veci i to ova do 2012, redizajn mi se ne svidja. Prenabudzili je nekako.

7. Jes dobra Honda... Accord mi je lepši novi, uživo mnogo bolje izgleda nego na slici. A Mazda 6 tek što je lepotica... Milina. Samo joj Alfin znak fali napred i trouglasta maska :)

8. Uglavnom kod prosjecnih ljubitelja automobila, npr ja, situacija sa japancima je sljedeca. Nekad na ulici vidis nekog japanca koji ti zapadne za oko. Mazda 626... Dodjes kuci i hoces da vidis koje je to auto, kakvo je i ostalo i onda skontas da ispred te sto si ti gledao ima jedno 7 generacija koje nikad nisi vidio. Sad gledam Accord. Ja sam vidio svega 2, a ima 9 generacija. Tako je sa vecinom japanaca lolol

9. brmbrm brmbrm brRRRrMMMMM

10. Usrani Kinezi, sve će da zaseru.

11. Meni novi akord odvratan, sivik mi mnogo ljepši.
    A mazda 6 i 3 su prelijepe.

12. Ne znam, meni prethodni sivic marsovac bio lepši

13. Taj GTD, taj taj. Alfa i Honda majke. Alfa gubi pod nakon pet godina dokazano.

14. Ovo je teska tuga koliko mladica gine skoro svakodnevno u saobracajkama. Evo maloprije citam tri momka poginula kad su se vracala sa utakmice, prije neki dan trojica blizu BL poginuli i tako barem jednom sedmicno... Alkohol, umor, neopreznost, velike brzine i na kraju bezobrazluk su jedini uzroci...

15. A možda neispravna vozila i loš put?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.