Automobilizam

1. I dalje mi je sumljivo lolo

2. Meni se takodje koza ne svidja. Ljeti ako auto stoji na suncu vrela da pogines, zimi hladna da pogines. Ljeti opet ako auto stoji u hladu koza hladna pa se smrznes. Znojis se na njoj, lijepis, ne znam sto je koza prestiz. Vozio se kod prijatelja u X5 u kojoj nisu kozna sjedista nego neki stof kakav vec. Milina bozija! Zato ovaj drugi ima kozu i u stanu i u kolima, pa kad se usklizem po njoj... A jel mogu ova sportska sjedista da se kupuju po nekim velicinama? Ja znam komsija je stavio u Xsaru i ja kad sjednem polomi se jer ne mogu uci do kraja u sjediste. On ko igla i skroz se uvali.

3. Meni je gotivna koža skroz, još kada je krem....

4. Ne volim kožu, klizaš se, vruće....

Ae da i ja pitam nešto. Izdvojite nekoliko auta, u kojima ste se vozili, koji su ostavili najjači utisak na vas :)

Evo ja da počnem:
    1. Golf 2 1.8 GTI 127ks
    2. Audi A3 1.8 turbo 125ks
    3. Lincoln Navigator 5.4 230ks
    4. Golf 2 1.8 Syncro

5. Ma ko se kliza, lijepi i znoji na koži. Jedino ako voziš 50 kilometara na 40 stepeni. Grije se i obično sjedište, a možeš nesučim i da prekriješ šofer šajbnu. Najviše se grije volan, al' nije neki problem. Zimi mi ne smeta, a i većinom sam u jaknu dok ne puštim grijanje. Sad imate i grijače sjedišta, pa ne bi trebalo da je 'ladno.

Izdvojite nekoliko auta, u kojima ste se vozili, koji su ostavili najjači utisak na vas :)

1. Golf 6 GTD
    2. BMW M5
    3. Golf 4 R32
    4. Volga 24
    5. Mercedes W123

6. 1. Jugo 45
    2. Jugo 45
    3. Jugo 45
    4. Jugo 45
    5. Jugo 45

7. Ne znam ja na kakvoj ste se vi koži vozili, znam jedino da zna biti vrlo hladna, ostali simptomi su mi totalno aut.

8. Komsa ima obicnu 458-icu. Brutalna je..

9. Najbolje u cemu sam se vozio je BMW X5 3.0d i Jeep Grand Cherokee WJ 4.7... Dobra su oba, nea se sta reci. Ostalo u cemu sam se vozao je ili prosjek ili ispod prosjeka. Dobar je i Discovery samo mi malo ruzan.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Land_Rover_Discovery_SI_maroon_front_q.jpg

Evo jedan ukusno sredjen Golf II od poznanika

https://www.facebook.com/nemanja.milovcevic/media_set?set=a.112498148797527.5485.100001120272007&type=3

Ako ne mozete da vidite album cijeli ubacicu koju sliku onako.

10. Ma daj sliku Golfa, a ne čovjeka na motorčetu xD

11. Au, jes' lijep. Koji je motor u njega?

EDIT:
    Treba' je nabavit' originalne GL branike. Ja sam ima' ove i strašno mi išo ovaj luft na kurac.

12. Stvarno lep golf. Meni lici kao da je fabricki ovakav, jer je sa ukusom radjen. Inace, golf 2 je jedan od retkih kome tjuning lepo stoji, po meni. Maltene ne mozes da promasis, bilo sta da mu stavis.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.