(тема директно инспирисана овим: http://vukajlija.com/slusaci-jednog-jedinog-benda )
Даклем, свако се од вас бар једном у животу сусрео са иритантном појавом ''фана'' неког бенда/музичара који само оњему прича и само се њиме одушевљава, а о осталоме или нема појма ил га не занима.
Шта ви мислите о томе?- P
Moj ćale!!!
Sluša samo Sabate i ništa drugo. - Пд
Хвала за рекламу брате. :)
Мислим да нема потребе да износим своје мишљење овде, урадио сам то већ у дефиницији, мада, укључићу се касније у дискусију, 100%. :)

Nisam još naletio na takvu osobu , obično fanovi nekog benda poštuju još par bendova pod čijim uticajem je nastao bend koji gotive.
Ali šta reći, tužno je ako postoje takvi paćenici ograničeni na jedan bend , tužno je ograničiti se i na jedan muzički pravac tako da o ovim mentolima nema potrebe govoriti.
Не знам такве, али ако ти тако кажеш, мора да их има. ;)
Ја се никад нисам ограничио ни стриктно на један потправац рок музике (за остало, признајем, немам пуно слуха), камо ли на бенд, тако да не видим смисао у самоосуди на музику искључиво једне групе. То је, капирам, мање због музике(тешко ће данас наћи потпуно оригинални бенд), а више због неких других ствари, као што су митови о бенду (да су сатанисти, ванземОљци, јбмлига) на које наседају лакомислени, па се наложе. Стварно не видим чему то.- Пд
Линкин Парк. :))
Едит: А Ван Гог? :)
- [
Izvinite što spemujem, ali: Gde si bre L0L, sto godina?