Podijeli sa Vukajlijašima

1. па сваки пост му је са вукајлије

2. мора да је пука случајност

3. Svima je jasno da je Rasni Pujo

4. Haha koja slepčina jebem ga usta, znači i on plagira kopijatore?

5. Je l rasni? Ooo taj mali zajebant!

6. проклет био расни проклет био

7. Mene bi bilo sramota reci da sam pujo...ko god on bio

8. Imate nov operater u Srb od juče
    Global tel čini mi se
    Na plejstoru instalirate aplikaciju, dobijete broj i razgovarate
    Besplatno u mreži
    0677 je

9. Hahaha zajebavas li me?

10. Pujo je admin od negujmo.

11. Ако је неко овде админ негуј мо, само да ти кажем да ти јебем комплет фамилију.
    Ај то што ниси духовит, него што још продајеш глупаве мајице и оћеш преко фејса да зарадиш.
    И да, јебем ти комплет фамилију

12. Ne mogu da kažem rado ko je ovde na Vukajliji admin od Puje, mada zli jezici kazaće da je Rasni u pitanju.

13. Фејсбукари јебени ви сте со друштва

14. Космајац
    Papet je admin

CicaDraza93
    Ако је неко овде админ негуј мо, само да ти кажем да ти јебем комплет фамилију.
    Ај то што ниси духовит, него што још продајеш глупаве мајице и оћеш преко фејса да зарадиш.
    И да, јебем ти комплет фамилију

15. Митра ракијештину готивим, пуја не волим, тонуса готивим, пујо је клиначка страница, ако је исти админ свима набијем вас све на нешто чворновато

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.