Podijeli sa Vukajlijašima

1. patispanj alert, desava mi se da posle polnog opstenja budem odjednom umoran, onako oci mi se spuste na pola koplja i tako furaju do kraja dana, je l se jos neko tako oseca?

2. Relativno cesto ali na kao 30m doduse

3. Pa uvek mi se desava al 15 min i onda mi se jebe opet

4. Ovo zapravo nije namešteno haha

5. Vučić je učinio jednu jako veliku stvar za ovaj narod - stavio ga je pred ogledalo.

6. ...Generacijama koje su živele od 1900. na ovamo, može se još nekako i oprostiti što nisu čitale Domanovića, Dučića, Nušića...Ratovalo se, okopavale njive, dizala zemlja iz pepela - nije se stiglo. Može im se možda čak oprostiti i to što nisu znali za Goli otok (ili su se pravili da ne znaju za njega), niti se zanimali gde to završavaju Mihiz, Pekić, Kiš i mnogi drugi - išlo se u Madjarsku, Rumuniju i Češku na kurve, u Opatiju na Švabice; fudbal bio dobar, dva kanala na tv-u...Može im se čak oprostiti i Sloba - izvarao nas, zajahao, držao u teroru i ostala sranja...Ali sada smo zaista pred ogledalom, i nema natrag. Više je nego očigledno da ovaj današnji skup ljudi na jednoj nedefinisanoj teritoriji, koji iz nekog razloga još uvek nazivamo narodom - ni u kom slučaju ne može da se poredi sa naraštajem koji je probijao Solunski front ili se borio u DSR - čak ni sa onim iz '68e. Jebiga - najbolje što je ovaj narod imao stradalo je po ratovima, pobili su i prognali udbaši, ili se naprosto raselilo u poslednjih par decenija. Najveći broj onih koji su pretekli sačinjavaju potomci raznoraznih poturica i domobrana, nepismeni, ograničeni, nemoralni, nenormalni, beskrvni, pizde i govna - ljudi bez časti i ikakvog integriteta. Vučić je naprosto dozvolio tim ljudima da isplivaju na površinu, i ispostavilo se da ih je daleko više nego što smo bili spremni to da prihvatimo. Možemo prezirati tog nesrećnog čoveka do mile volje, ali on nije uzrok već - posledica. Jer kada bi se danas - sutra i pojavila nekakva garnitura ljudi koja bi od ove zemlje napravila Monako, nakon njih - isti ovaj narod bi za manje od 10 godina sve ponovo pretvorio u ruševine. A s obzirom na to na čemu stasavaju nadolazeće generacije, nema apsolutno ni jednog razloga da verujemo kako ćemo u bližoj budućnosti doživeti nekakav duhovni preporod i renesansu - jednostavno, kvalitet ljudi je u poražavajućem padu, i to je činjenica sa kojom moramo naučiti da živimo.

7. E da, ljubav za Gambija.

8. Prve vrste konja su se pojavile pre 55 miliona godina.

Ljudi jašu konje oko 6000 godina

Znači, konji su bili neuporedivo duže slobodni, i ovo je za njih kraća neprijatnost

Al mi s druge strane ni ne pamtimo vreme kad nam konj nije bio podanik.

9. mi ne pamtimo nista pre pisma :)

10. I onaj Gobekli Tepe lokalitet, što je 3k (možda i celih 5k) godina stariji od piramida. I motivi na njemu što se pojavljuju širom sveta, čak i po Amerikama. Previše misterija

11. Jep konj za razliku od coveka nemoze da podnese da gazda se prema njemu ophodi sa nepostovanjem i konj nece slusa gazdu ukoliko ga gazda maltretira, covek jedini moze da istrpi ali i covek ima granica.

12. Koga zanima može da pogleda,
    ujak i ja smo napravili 2 sajta o ishrani. Ujak mi je inače dijetetičar-nutricionista.
    Ujakov sajt, više je striktno stručni, old school, na srpskom: https://dijetapro.wordpress.com/
    Moj je više kao portal o ishrani, na engleskom, ima par originalnih ideja, i više je u fazonu pišanje uz vjetar, tj. udaranje kontre industriji kojekakvih dijeta... tipa "skinite 10 kila za 10 dana"

https://asymptotic-nutrition.com/

13. Jovo, šta misliš o Atkins dijeti? Ja je šibnem mesec dva pre mora, i istopiš se ko kocka leda.

14. Jovicicu zar ti nisi pravnik?

15. bolje probaj sa fb grupom, jutub kanal ili tako nesto, sajt sa tekstom je passé u 2020 :)

zajebavam se, nemam pojma. kako da skinem 10 kila? imam konstantno 5-10 kila viska. ne smeta mi, u principu i ne vidi se preko odece, al muka sto ovako fizicki ne reaguje, trcanje, vezbanje, kurac palac, kolko god zapeo isto sve, samo se kao utegne.
    isto mi se cini da ne zavisi od jedenja. nekad probam na duze i u picku materinu sam gladan i traje tako i kurac, ne smanjuje se.
    od 30te god imam od 90-95 kila a trebao bi od 80-85 i to je to.

jedino ovo sto kaze tilmo, atkins, jednom sam probao tu foru kao ne jedem leba, samo meso i to kao smanjilo ispod 90, da sam nastavio verovatno bi jos, al upickumaterinu, nije ono zdravo.

16. E kelte vidi se da smo kolege. Bolujemo od iste muke. :-)

17. brate, kad krenulo ovo sa koronom, radim od kuce, 2 meseca bukvalno svaki dan izadjem i za rucak vozim biciklu bar 20-30 km (sat vremena, zavisi jel uzbrdo ili ravno). smanjim sa 94 na 92 kila nakon 2 meseca jebeno, puls u mirovanju mi 50, debeo i dalje

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.