Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ko ne bi Ejdusa prebio,nije se potukao od 1943.

2. Ejdus se priseca dobrih starih dana iz 2. svetskog rata kada je bilo pregrst toga na sta je mogao drkati

3. https://prnt.sc/sEsJmUjXFHJq

NEW - Reddit bans "groomer" applied as an "anti-LGBTQ+ slur" under its updated "hate speech" policy.

@disclosetv

4. Veceras sam izvalio da sam pravi jebeni srbin
    Posle ovoga sa hrvatima malo mi fali da glasam za Vucica da su izbori veceras
    Prejak tim ima jebem ga u usta da svaku situaciju gde iole ima prostora za to pretvori u svoju korist i izglumi zrtvu. Doktor je ove igrice nema tu sta
    A i slabi smo na hrvate svi mi ovde sto su nam bliski ratovali pa mu je ovo zicer prejaki
    Komad ako mi padnes saka ikad cuvaj me se ima da te nagrdim nacisto XD

5. Desio se dogadjaj on popusta ove njegove terijere po televizijama da grme i laju a on mudro cuti jedno 48 sati i u udarnom terminu dodje da drami

6. Lepo objasnjeno boh iako se cudom cudim kakav ti je to glavatar, neke anime sta li

Ugl vucic nikada i nije zeleo da se odlazak u hrvatsku zavrsi uspesno, dimna zavesa da ima o cemu da se prica dok u medjuvremenu tiho i neprimetno benzin ide na 250, kosovo ulazi u intergalakticki savez itd sve te sitnice

7. Jel zajebavas ili nisi gledao i cuo za yu gi oh ?

8. to je ono što oni u crtiću igraju pokera pa ovaj plavokosi skine onom nekakvom setu glavu s ramena mačem, jel to?

9. Jel zajebavas ili nisi gledao i cuo za yu gi oh

LOL nisam prepoznao odmah, kad je to bilo brate jel djindjic bio ziv kad se to davalo na tv nisam gledao

10. Pa emitovalo se u nekom periodu 2003-2007 to sigurno, ali nije aktuelno više

11. Jebo vas Jugio haha ni ja ne znam ko je neko mi pre 5 godina napravio gif gde ovaj lik baca neku kartu na toj karti je moja slika tj avatar bohora s tim sto to sad ne radi kao sto vidite ne baca kartu

12. ne bi me čudilo da je onaj dobri čovek ukinuo i gifove za profilnu i da rade samo oni gifovi koji su već okačeni, a novi ne rade.

13. Hahah tacno sam znao da boh nema blage ni ko je ovaj na slici

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.