Kulturnije se bar izražavaj, ne košta te ništa a mnogo znači. Pišem i kačim šta mi u trenutku padne na pamet i šta smatram da je dovoljno za naslov, ovo je sasvim solidan kratež bez mršenja, i da ima više članova koji ocenjuju bio bi solidan skor. Dosta se promenio ukus na sajtu a i ja kao osoba, pa vidim da sam ispao iz ritma, pišem više za sebe nego za publiku, pa iz tog razloga i ne marim za skor. Idem na - prođe ili ne prođe, pa makar ostalo na groblju definicija. Imao sam dužih defki i to odličnih, a sada, duže iskreno i mene mrzi da pišem, niti ima smisla objavljivati išta kvalitetnije gde je slab odziv čitaoca, i gde je sadržaj mutirao u prilagođavanje na ovo malo publike što je ostalo, radije ću to skupljati i sastaviti od toga knjigu i ganjati konkurse nego kačiti ovde gde će vas 20ak da vidi...i što će neko od 2 moderatora da odabere kroz par godina dok se sajt skoro ugasi. Nema ni mnogo konstruktivnih komentara u zadnje vreme, kao da je toliko teško izneti mišljenje. Naravno čast izuzecima. Nije uvek do autora, i do konzumenata je. Tako da, nit manje a nit nezahvalnije publike.
Skodilak umesto da unovci svoje spise on servira nama besplatno i jos dobija los tretman
Ovu drzavu je napistio svako sa iole malo mozga...
Skodilace putuj i ne okreci se
U suprotnom cu biti prinidjen da zovem pomoc inostranstva da instruisu i vrse pritisak da se ovaj dogovor izvrsi celta ili cevua
Bolje je da mi sami ovo resimo a ne treca lica ljudi smo
Kulturnije se bar izražavaj, ne košta te ništa a mnogo znači. Pišem i kačim šta mi u trenutku padne na pamet i šta smatram da je dovoljno za naslov, ovo je sasvim solidan kratež bez mršenja, i da ima više članova koji ocenjuju bio bi solidan skor. Dosta se promenio ukus na sajtu a i ja kao osoba, pa vidim da sam ispao iz ritma, pišem više za sebe nego za publiku, pa iz tog razloga i ne marim za skor. Idem na - prođe ili ne prođe, pa makar ostalo na groblju definicija. Imao sam dužih defki i to odličnih, a sada, duže iskreno i mene mrzi da pišem, niti ima smisla objavljivati išta kvalitetnije gde je slab odziv čitaoca, i gde je sadržaj mutirao u prilagođavanje na ovo malo publike što je ostalo, radije ću to skupljati i sastaviti od toga knjigu i ganjati konkurse nego kačiti ovde gde će vas 20ak da vidi...i što će neko od 2 moderatora da odabere kroz par godina dok se sajt skoro ugasi. Nema ni mnogo konstruktivnih komentara u zadnje vreme, kao da je toliko teško izneti mišljenje. Naravno čast izuzecima. Nije uvek do autora, i do konzumenata je. Tako da, nit manje a nit nezahvalnije publike.
aha
Skodilak umesto da unovci svoje spise on servira nama besplatno i jos dobija los tretman
Ovu drzavu je napistio svako sa iole malo mozga...
Skodilace putuj i ne okreci se
Dan kada ti ili Škodilak budete izdali knjigu i unovčili svoje spise, je dan kada se ja besim o radijator.
Juce sam izdao knjigu u laguni
Pozdrav autore smoklja sah mat
Vidimo se na onom svetu
Kako se zove knjiga daj link
Ostaces nepoverljiv sve do smrti ne mogu da verujem da nema zrnca pravoslavlja u tebi
Poslednji pozdrab gori u paklu govno
Evo https://www.laguna.rs/n5513_knjiga_magicna_potraga_laguna.html
Pisali smo zajedno ja skodi i melki objavljena je pre 6 dana poslaci ti i priznanicu od lagune dobili smo svako po 5 posto ako ti ovaj link nije dovoljan dokaz
Pa lepo, kažu da treba pisati o onome što znaš, na tom ste nekom mentalnom nivou (shalim se)
Ne znam bre, debela mi ova dalaj ljama u struku, ne liči to na melka. A ova roza ravijojla ne kriči protiv zlog sistema, dakle nije ni škodi.
Boli mene kurac ja sam izneo dokaze sada ocekujem sliku obesenog smokje o radijator
Ja sam svoj deo obavio i ocekujem da se ispostuje reciprocitet
Kako da se slikam mrtav glavčo razmisli malo pre nego što napišeš nešto
Samo daj telefon nekome i otvorenu vulajliju i objasni da tu okace link
U suprotnom cu biti prinidjen da zovem pomoc inostranstva da instruisu i vrse pritisak da se ovaj dogovor izvrsi celta ili cevua
Bolje je da mi sami ovo resimo a ne treca lica ljudi smo
https://www.youtube.com/watch?v=uN5xg5u4lqw&t=1s
kako pametan covek.naklon do poda
Ja samo da proverim da li je Šmo ispoštovao svoj deo dogovora i obesio se.
jesam