Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kulturnije se bar izražavaj, ne košta te ništa a mnogo znači. Pišem i kačim šta mi u trenutku padne na pamet i šta smatram da je dovoljno za naslov, ovo je sasvim solidan kratež bez mršenja, i da ima više članova koji ocenjuju bio bi solidan skor. Dosta se promenio ukus na sajtu a i ja kao osoba, pa vidim da sam ispao iz ritma, pišem više za sebe nego za publiku, pa iz tog razloga i ne marim za skor. Idem na - prođe ili ne prođe, pa makar ostalo na groblju definicija. Imao sam dužih defki i to odličnih, a sada, duže iskreno i mene mrzi da pišem, niti ima smisla objavljivati išta kvalitetnije gde je slab odziv čitaoca, i gde je sadržaj mutirao u prilagođavanje na ovo malo publike što je ostalo, radije ću to skupljati i sastaviti od toga knjigu i ganjati konkurse nego kačiti ovde gde će vas 20ak da vidi...i što će neko od 2 moderatora da odabere kroz par godina dok se sajt skoro ugasi. Nema ni mnogo konstruktivnih komentara u zadnje vreme, kao da je toliko teško izneti mišljenje. Naravno čast izuzecima. Nije uvek do autora, i do konzumenata je. Tako da, nit manje a nit nezahvalnije publike.
aha
Skodilak umesto da unovci svoje spise on servira nama besplatno i jos dobija los tretman
Ovu drzavu je napistio svako sa iole malo mozga...
Skodilace putuj i ne okreci se
Dan kada ti ili Škodilak budete izdali knjigu i unovčili svoje spise, je dan kada se ja besim o radijator.
Juce sam izdao knjigu u laguni
Pozdrav autore smoklja sah mat
Vidimo se na onom svetu
Kako se zove knjiga daj link
Ostaces nepoverljiv sve do smrti ne mogu da verujem da nema zrnca pravoslavlja u tebi
Poslednji pozdrab gori u paklu govno
Evo https://www.laguna.rs/n5513_knjiga_magicna_potraga_laguna.html
Pisali smo zajedno ja skodi i melki objavljena je pre 6 dana poslaci ti i priznanicu od lagune dobili smo svako po 5 posto ako ti ovaj link nije dovoljan dokaz
Pa lepo, kažu da treba pisati o onome što znaš, na tom ste nekom mentalnom nivou (shalim se)
Ne znam bre, debela mi ova dalaj ljama u struku, ne liči to na melka. A ova roza ravijojla ne kriči protiv zlog sistema, dakle nije ni škodi.
Boli mene kurac ja sam izneo dokaze sada ocekujem sliku obesenog smokje o radijator
Ja sam svoj deo obavio i ocekujem da se ispostuje reciprocitet
Kako da se slikam mrtav glavčo razmisli malo pre nego što napišeš nešto
Samo daj telefon nekome i otvorenu vulajliju i objasni da tu okace link
U suprotnom cu biti prinidjen da zovem pomoc inostranstva da instruisu i vrse pritisak da se ovaj dogovor izvrsi celta ili cevua
Bolje je da mi sami ovo resimo a ne treca lica ljudi smo
https://www.youtube.com/watch?v=uN5xg5u4lqw&t=1s
kako pametan covek.naklon do poda
Ja samo da proverim da li je Šmo ispoštovao svoj deo dogovora i obesio se.
jesam