Pitanje autor - odgovor moderator

1. Jel moj poster o pesu pre 20 min obrisan i zasto?

2. Ако си пробао да га дозиваш и вабиш, а њега нема, онда је ошо у вечна ловишта.
    Зато што је неквалитетан.

3. Ma daj nije toliko loš ima i gorih.Nema veze.Hvala.

4. EEEEE NIJE TAKO. Sad mi nema ni defke pre 1 min sam je okačio. Ovo je neki bag aaaa.

5. Defka ti je obrisana, prekini da kukumavčiš, najlepše te molim.

6. Al si hitar.Kad je pre obrisa? Hvala na odgovoru.

7. Prvo:
    http://vukajlija.com/forum/teme/24995-patuljci-svih-strana-ujedinite-se
    Nije omalovažavanje. Ja hoću da pomognem da se omalovažavanje prekine, tako što ćemo im dati njehovu zemlju, gde će moći da se sklone od osuđujućih pogleda i uživaju u blagodetima malog sveta.
    Kada sam rekao da bi to moglo da pomogne turizmu, nisam mislio da ih pokazujemo kao frikove u kavezu, nego da će više malih ljudi dolaziti u Srbiju.
    Pa bih vas zamolio da je otključate, kako bi više ljudi iskazalo svoje mišljenje povodom toga.
    Drugo:
    Ima li negde na forumu tema koja se bavi Hitlerom?

8. Е јел то управо неки мод уместо у канту послао дефиницију на насловну? хД

9. hahahah, ja sam:)

sređeno sad.

10. Mogao si i meni odgovoriti?

11. Ovaj, ako mi vukajlija kroz svoje bagovanje pojede definiciju, tj. ne pojavi mi se i ne ocita je kao da sam otkucao. Da li da kucam opet ili ce se pojaviti nakon nekog vremena? Ima li neko iskustva?

12. Već treći put vas pitam.

http://vukajlija.com/forum/teme/20344-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=123#post_1218276

Samo otvorite i izbrišite link.
    Izbrišite ceo post, stavite tačku umesto svega, što se mene tiče.
    Samo uradite nešto.

13. Mene me interesuje koji je moderator stavio ovaj poster u odabrane
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/98761/sever-prazan.jpg?1303738367
    necu da se ponavljam pa cu samo prekopirati moj komentar ovde.

Minuscina ko kuca iz vise razloga.
    1. razlog ovo je grupa sa facebook-a tj. ovaj poster nije ideja autora vec je plagijat
    2.U koju kurcinu se ova vukajlija pretvara kad su krenuli i ovakvi posteri da idu u odabrane,koji potpaljuju internet huligane,a modovi zauzimaju strane.

14. Odgovor na ovo neces dobiti jer to su modovi, a oni ne moraju da se pravdaju nikada i nikome.

15. Постер је постављен јер е смешан бре, то што се тако зове група, јебига можда је група настала као одговор на ово....

16. Zdravooo.

Mene konkretno interesuje kad ima najviše posetioca na sajtu tokom radnog dana, pitam jer ako već pišem neku defku/pravim poster, bolje je da vidi to što više ljudi. Hvala. =)

17. Znam ja, ja to pratim. E ovako u periodu od pola 8 ujutru do nekih 11 je slaba posjeta i tu su uglavnom tinejdzeri ili dosta stariji koji idu na vuku sa posla. Tu ti je slab prolaz jer ne mozes pisati dobro i mladom i starom osim ako ne pises bas dobro, a ne pises. Onda, druga etapa tamo od 11 su ovi besposlicari ili oni koji su rano otisli na faks pa sturnuli (ja npr) nije losa publika, samo malo je tu vajde. Do 5-6 sati nemoj nista pisati. Tek oko 6 jer je to kad se slegne hrana. Ljudi nece shvatiti tviju umotvorinu punog stomaka jer kako znamo punog stomaka se teze razmislja. Znaci definitivno 6. Tad imas svakakvih likova. Ali tad ti je lose da pises jer ovi koji su ozenjeni bacaju hejt zbog rucka. Znas da je teska situacija, slabo se jede. Nema tu pluseva, moj ti. U tom periodu od pola 7 ili 7 ne pisi nikako, tad se ide na kafu ili piti pivce i ostaje se do 10, a nekad i 11. Od 11 nemoj slucajno da pises jer tad pisu svi tako da ce ti defka za 5 min otici na 10 stranu i onda mos se jebes. Eto tako ti stoje stvari, otprilike

18. svoju predivnu definiciju ,,mrazovska kapa na slikama i avatarima,, slucajno sam postovao 2 put,pa ako bi ste mogli da obrisete jednu i date mi priliku da napisem drugu drugaciju

molim za odgovor i hvala

19. Да ли неко може на мом последњем постеру да исправи реч ''него'' у ''неко'', пошто ја нигде не видим дугме за едитовање?
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/103942-nego-prodje-kroz-muke-do-legende

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.