Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Izvinjavam se unapred ako sam promašio podforum. Interesuje me kako se citira u postovima.
citat blablablabla tatic
citat i tatic caps lockom
Hoćeš. Ne otvaraj temu.
sad ide najgluplje pitanje,koje se mozhe postaviti na ovoj temi...
ako ste spremni,popijte kafu,pa da pochnemo!
gde je tema za promenu ove budjavo zelene pozadine u ne-budjavo zelenu,onu staru?!!
help!
Ima samo jedna zelena pozadina.
ej,pitao sam za temu,ne za pozadinu!
ova sad izgleda kao da je neshto radioaktivno izashlo iz nosa,stara vukina nije imala ovu zhuch boju!
potreban mi je link teme,na kojoj je opisano kako je moguche promeniti pozadinu,a ne konstatacija...
poshto mi je forum bzvze,nekako mi nepregledan,pouzdao sam se u vashe modulatorske sposobnosti rendgenskog pregleda foruma,no izgleda da je to uzaludna akcija....
dobro, nemo se ljutiš odmah, nismo se razumeli.
Pretražiću.
Koja je fora sa praćenjem?
Koja je fora sa praćenjem?
Обележиш кога хоћеш да пратиш, и његове дефиниције ти излазе на насловној.
Možeš da podesiš da ti na naslovnoj budu defke autora koje pratiš. Ili omiljene defke istih. tako sam kreiraš šta ti je na naslovnoj. Mogu da budu i odabrane, ali ako nisi ljubitelj odabranih, izabereš da pratiš one koji, po tvom mišljenju, ok pišu, i uživaš!
superiška :)
@Заки
Инсталирај АдблокПлус екстензију на Фајрфоксу или Кроуму и блокирај позадинску слику.
ah,extenzija mi nije od pomochi,poshto habam Operu!
bila mi je potrebna tema,jer se tamo nalazi link za pozadinu koji odgovara boji koja mi treba!
aj,nema veze,hvala nizashta!
Мене занима да ми банујете овај профил, јер желим да региструјем ново корисничко име да бих анонимно писао дефиниције и слао постере. Да ли је то изводљиво?
Имам проблем на мобилном и не могу да се улогујем преко њега уопште, али то није питање, питање је следеће:
- Пошто ми је било данас опасно досадно у школи па сам негде око пет сати ишчитавао неке ауторе и сад бих да их оценим, и ако им сад дам оцене онако само на сећање да је била добра дефка по наслову, јел се рачуна као лајк?
Zoki, pogledaj ovu temu. FYI, od verzije 11 i Opera ima omogucene ekstenzije. Ova "vukajlija" je prva i jedina koju koristim, zbog custom boja.
Kongregate, možeš da otvoriš novi profil i bez banovanja ovog.
Lole, dosad si već mogao natenane da ih ocijeniš. :)
Да, али ја бих да ми се банује овај, јер не желим да више прате моје дефиниције ................
Da li je ok ako neki autor odgovori drugom autoru na ovoj temi, na pitanje koje je nevezano za moderatorske opcije i usluge? Naravno, lepo i kulturno, pod uslovom da je odgovor tačan ili pomaže onom ko je pitanje postavio.
Ko je uporan, pratiće te i banovanog. :)
Al ajde, banovaćemo te kad ti tol'ko znači, pa ti probaj ispočetka.