Pitanje autor - odgovor moderator

1. Lole, dosad si već mogao natenane da ih ocijeniš. :)

А јебига Луло ја ништа не радим натенане, ако не може на џа бу, ни не трудим се :)) Јел ће се сматрати к'о лајк ил не? :)

2. Brišete li defke koje ne poseduju ''ČĆŠĐŽ'' ?
    Mislim, neke defke je stvarno teško čitati, ne znam da l me shvatate.

3. Не бришемо их само због тога, али опомињемо ауторе и ми и други аутори да тако не пишу, а и сами исправљамо па чак постоји и тема на форуму где можеш да поставиш линкове туђих дефиниција које треба поправити.
    http://vukajlija.com/forum/teme/15574-prijavite-tudje-definicije-koje-treba-srediti

4. kad se promeni nadimak, pa se opet vrati stari, jel može onda da se obriše taj prošli? pošto sam slučajno nešto sjebao i ukucao pored mog nick-a john i sad mi stoji to u ''prošli nadimci'', a jako me iritira.

5. PetrePane, to možeš da zamoliš Kaizena na ktitor podforumu.

6. Često mi iskače ovo na ekranu : Requested Range Not Satisfiable. Pa da mi neko objasni šta je to. Uglavnom se desi kad kliknem na komentare ili forum ili definiciju ili...

7. kako je moguce da je autor http://vukajlija.com/recnik/autori/4 bio aktivan samo jedan dan (17.1.2007.) a ima 34 omiljene definicije koje su sve, nastale mnogo nakon njegovog pojavljivanja? i zar nije cudno da http://vukajlija.com/recnik/autori/19462 poslednji komentar stavi avgusta, poslednju definiciju jula ali mu je poslednja aktivnost bila danas? video sam jos mnogo slicnih (ili istih) primera kao ova dva, ali me mrzi da trazim... da nisu u pitanju neke malverzacije, ili je mozda nesto drugo...?

8. pogledaćemo, hvala

9. To su Kaizenovi ortaci, ovi sto su se prvi registrovali, pa on ulazi sa njih i sebi i svojim ortacim lajkuje i omiljenuje defke :) 100%

10. ovo prvo je i meni čudno. to je posao za kaizena, mada je moguć neki bag ukoliko je došlo do poklapanja IP adrese sa dva naloga, lupam.

a ovo drugo nije ništa čudno.

11. A odgovor na moje pitanje, moliću lepo???

12. Odogovor na tvoje pitanje ćeš dobiti na podforumu Prijava bagova ako tamo postaviš pitanje, jer je jedino kaizen administrator sajta i on može da ti objasni. Modovi ti tu ne mogu pomoći mnogo.

13. Zašto mi je obrisana defka poligamija?

14. Šta se dešava sa sajtom?

15. Otkucao sam defku, kliknuo na "pošalji" i dobio obaveštenje da se nešto uzjebalo. Defke sada nema, smanjen mi broj definicija koje mogu da postavim. Brisao moderator ili bag?

16. Ako je "Izlazi, iz'em te!", obrisana je.

Da ponovim pitanje od juče:

Da li je ok ako neki autor odgovori drugom autoru na ovoj temi, na pitanje koje je nevezano za moderatorske opcije i usluge? Naravno, lepo i kulturno, pod uslovom da je odgovor tačan ili pomaže onom ko je pitanje postavio.

Primer u ovom postu.

17. Otkucao sam defku, kliknuo na "pošalji" i dobio obaveštenje da se nešto uzjebalo. Defke sada nema, smanjen mi broj definicija koje mogu da postavim. Brisao moderator ili bag?

Pre dvadesetak minuta ti je moderator obrisao definiciju (onu o govnima). Ako si posle toga pokušao postaviti novu, onda je neki bag.

Da li je ok ako neki autor odgovori drugom autoru na ovoj temi, na pitanje koje je nevezano za moderatorske opcije i usluge? Naravno, lepo i kulturno, pod uslovom da je odgovor tačan ili pomaže onom ko je pitanje postavio.

Nije poželjno. Naslov teme je jasan.

18. Zbog zašto ne mere makar 2 postera na dan?
    Cenim da bi bilo bolje pošto mi se nekad desi da izbaci prazan link bez slike..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.