Kupujem / Prodajem / Menjam

  1. Купујем
    • Грамофон
    • Појачало
    • Пројектор

  2. Prodajem lap top
    HP dv6, i5 (4 jezgra), 2,5ghz, 4gb rama, 500gb HDD, grafa integrisana neka ati 512mb, u dobrom stanju, polovan, švercovan iz švice, crn, baterija slabo drži jebiga, al to je to u suštini - najmanja ocena win7rejtinga je 5,0, i to aero desktop performans, klasika.
    meni ne treba, a dobio sam ga za dž.
    3 dana je već kod mene i nisam primetio nikakve probleme.
    cena, sitnica, 200 jura. ozbiljan sam:)

    http://www.ebay.com/ctg/HP-Pavilion-dv6-6c14nr-15-6-500-GB-Intel-Core-i5-2-5-GHz-4-GB-Notebook-DV66C14NR-/118240642

    rekao bih da je to ovaj model,nisam našo u ponudi ovakav kod nas, tako da ne znam pravu cenu novog. ali 200 evra mi sasvim sasvim pristojno zvuči аџаџа

    edit:
    http://www.dodaj.rs/f/0/PG/3TrXs5gB/hp-1.jpg
    http://www.dodaj.rs/f/1A/rc/4Sy3Vivw/hp-2.jpg

  3. za sada oće 2 ortaka da ga kupe, al da mi plaćaju na rate. možda sam gad, ali meni ipak treba full kinta što pre:)

  4. ne daj to na rate, ionako je povoljna cena

  5. i ja tako mislim bruce. u suštini, duplo je bolji od ovog desktopa što imam, ali meni ne treba portabl komp, koristim komp i net samo kad sam kući, tako da mi je višak tehnologije. a planiram da kupim ako ga prodam bolju desktop konfiguraciju, već 5 godina drnam ovaj svoj dual kor:)

  6. манијаче, пвт

  7. manijace, ako ga ne prodas do 10. avgusta, sto je verovatno nemoguce, al opet, pusti mi pvt.

  8. Ako ima neko zainteresovan za stan u BG-u, kod Ade, neka me iscima na pvt.

  9. ја сам заинтересован, све што је џабе ми одговара!

  10. манијаче, је л' си прод'о онај лап топ?

  11. Blejk jel iznajmljuješ ili prodaješ?

  12. Ja ne prodajem nista, ali drugar prodaje kompletnu farbaru, tj. imas objekat on ti proda to i pusti u rad, saso mange ima , zvese, tajfuni, potenciometri, filteri, kompresori i pistolji za farbanje samo da montiras i crknes od farbe.

  13. Prodaje li (ili poklanja) neko kofer za skuter, manji, do 30l?

  14. prodajem rakiju šljivovicu do 15 godina staru, jaku, sazrelu u buradima od šljive požegače, madžarke i čačanke. Bez aditiva, šećera, pečeno tradicionalno u prađedovom kazanu. Snažna, pitka, delimično obojena od bureta. Na litar 450 dinara, za Bosnu 5 evra. Preko 50 litara cena 400 din. Moguć dogovor
    Malinovača, orahovača 10 eura.

  15. jel se zajebavas ajakse il stvarno

  16. ne zajebavam. Da ne razumete pogrešni, nija sva 15 godina stara. Zadnja što je na prodaju je 2011. god. Pvt ako te zanima. Ako nadjete mušteriju za veće količine npr. tebi 10% itd.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.