Нећу да им дајем те грануле зато што их не држим у кући, треба сутра да лове мишеве и врапце па да их зајебавају остале мачке.
Оно, дајем им рибљу паштету, свежу џигерицу, јаја, ал ме занима од ове мало комплексније спремљене хране шта смеју :) Окс, значи не баш јогурт. Стари мачак је хтео јогурт :Д
Mleko nemoj nikako. Ako je mače prestalo da sisa, mlekce mu više ne treba. Kao i ljudi, mačke takođe mogu da budu netolerantne na laktozu, što im stvara probleme sa varenjem. Pošto je laktoza u jogurtu fermentisana, njega možeš slobodno da im daješ, naravno, ako hoće da piju. Dalje, preporučljiva je hrana za mačke, to sve jedu bez problema. Nemoj slatko da im daješ nikako, jer nemaju toliko insulina koji može da održi ravnotežu šećera u krvi. Naravno, sirovo meso, ribu i te stvari sigurno neće odbiti :))
Колико знам, мачкама не би требало НИШТА да се даје од онога што људи једу. Макар не често. Најздравије је да једу фенси куповну храну која је специјално прављена за мачке.Ovo treba štampati i deliti ljudima koji žive na selu. Neznalice već decenijama hrane mačke isključivo onim što i oni jedu i ništa im ne fali. Mada je možda bolje da žive u neznanju, jer ako mačke to saznaju, možda se prokurče pa počnu da traže fensi hranu.
mylyca
Нећу да им дајем те грануле зато што их не држим у кући, треба сутра да лове мишеве и врапце па да их зајебавају остале мачке.
Оно, дајем им рибљу паштету, свежу џигерицу, јаја, ал ме занима од ове мало комплексније спремљене хране шта смеју :) Окс, значи не баш јогурт. Стари мачак је хтео јогурт :ДDanak neiskustvu :P Nema veze čime ih hraniš, mački je u genima da bude lovac, tj. uloviće plen taman da je sita do grla. Znam po mom mačku. Dođe, nakrka se, izađe napolje i posle dva minuta ga vidiš sa mišonjom u zubima :)
Kažem ti, jogurt smeš da daješ, ovaj lozničanin troluje, bre.

Хахаха кизо :)
Јесте јеботе, извор су паразита, ал нећу да ми мачка буде јебени Мајкл Џексон. Једу мачке и инсекте који смрде ко курац и лешеве животиња, па им не буде ништа.
Оно, нећу их баш држати на таквој исхрани, ал нећу ни да их третирам ко у болници.
Мораш им давати и мало сировог меса да постану крволочније, а не лење пичке које се сунчају по цео дан.