Колико дуго је трајао ваш први пут
  • Фејзбукманијак

Ја сам пре 4 дана изгубио невиност напокон са моје 23 године. И сад, први пут је трајао 2 минута, нисам га ни поштено ставијо већ сам напунио кондом. Срећа па сам имо кондом иначе би вероватно трајало минут можда и краће. Е сад колико сте дуго временски јебали први пут. Да не каже, кратко лололо

Тема је углавном за ликове, ал могу и рибе да сукључе да испричају своје догодовштине. Ајте да вас чујемо

• Tulumbac

Ja prvi put nisam ni svršijo, tako da se može reći da još uvek traje.

JA ARČIM GODINAMA!

• Lindros

Nisam isprsko al sam ipak jebo! Dobro, lazem, nisam ni jebo.

• Dub

Meni su rekli da može duže da se jebe kad se stave dva kondoma. A ja nisam štedio pa sam prvi put stavio 3 komada. Na kraju se moralo intervenisati jer je moj junak počeo da mijenja boju u plavocrnu. I priveo sam priču kraju sa jednim kondomom. Nakon 7 minuta i 32 sekunde. To uključuje i muku sa kondomima.

• Хујо Смрад

Ja sam putovao u nemačku vozom, put je trajao bar 10 sati.

• Фрањо Дивљак

Фејз, јеси срећан сад кад си јебао? :Д

• sunshine

NIsam znao da ga fino metnem i bio sam sav ukočen pa mi ga je izdrkala na kraju. Ne verujem da je bilo preko minute.

• Hanger

Ја је окренуо згуза и 1...2.....3....... крај ...... мислим секунди али мало спорије кад бројите ...

• Sub Focus

између 5 и 10 минута, не верујем да могу поуздано да се сетим колико је трајало... било срање, цео сам био нервозан, имао сам сличан проблем ко саншајн, пуком срећом сам га лепо мето лололо

• SMAJ BOKE

ja prvi put nekih 5 min, nisam forsirao...onda sam svrsio malo nesto, nastavio odma... i jebo sam jedno 3 puta po kratko dok se nisam oladio

• Лупус фром купус

Око минут, можда мало више...

• don_brate

ја сам 15 минута маме ми моје.

• Урош

Дуже него други и трећи пут.

• Lonce sa poklopce

prvi put... jebl'a sam ga... jebem li ga... meni se cinila cela vecnost... zajebano kad si zensko... :p

• Johnny Kurajber

Ni minut...bio sam smešan kao bisokop....
    Tup, tup....štrc

• Џафтара

Фејзбукманијак
    Ја сам пре 4 дана изгубио невиност напокон са моје 23 године.

хихихихихихихи :))))) плусомиљено

• SMAJ BOKE

Око минут, можда мало више...

kolko ovo smesno za zamisliti.

a ribama? kapiram da je njima mnogo vise. usrale bi nas sve sa jednim postom.
    a mi glupi i neiskusni i normalno da ne moze posle minut da svrsi

• Фрањо Дивљак

ja prvi put nekih 5 min, nisam forsirao...onda sam svrsio malo nesto, nastavio odma... i jebo sam jedno 3 puta po kratko dok se nisam oladio

Лололо, да њој изгледа што дуже, само наставиш...

• Лупус фром купус

Јбг сад са ове дистанце изгледа јако смешно, али тако је било. И скоро сви људи које познајем су се тако избламирали, мада то није блам. Мени је олакшавајућа околност била та што је риба била невина :)