- SУбитачан глумац!
:)))
- a
Spremao je nekad davno pred rat pozorišnu predstavu Sveti Sava u Zenici.
Pio kafu i jeo u istom fast fudu gdje i mi.
Jako zgodan. Ili je sav u crnom ili sav u bijelom. Nosio šešir. Čudan, ćutljiv. 
Баш сад одгледах ово
http://www.youtube.com/watch?v=WONxSvBr_8c
Кол'ко ја знам, то је било преко Мораче, напали их пијани ликови и он их упуца, а један почне да бјежи, и њему кврцнуло па трк за њим... Јебена ствар је то како човјек може да се усере у живот за секунду.
- a
Šta je bilo preko Morače? Upucao je dva lika koji su ga počeli šutati u fast fudu jer je prethodno on negodovao zbog njihove galame.
I da, mislim da je imao to zrnce bahatosti da prekorači tj.da to uopšte nije bila nužna odbrana/jer on je izvadio pištolj i pucao u tom šutanju/ na koju se pozivao ali da, mislim da se poslije stvarno pokajao. 
Knjiga je literarno zrela, emotivna i prepuna poruka različite prirode. Sad, kad smo kod poruka ove knjige i Žarkovih emocija skoro da se ne mogu nabrojati i kreću se od kajanja do traženja oproštaja što je sasvim legitimno. Što se mene tiče zaslužuje oproštaj. Jedino mi se ne dopada što se tu i tamo kroz knjigu provlači tehničko, da ne kažem kriminalističko, dokazivanje da se radilo o samoodbrani.
Mislim da je to sada suvišno i sa neke literarne tačke neukusno. Ako je hteo da napiše roman onda tu krimi detaljima nije mesto, a tehničke detalje o odogađaju je mogao da da i putem novinskog intervjua.
Žarko je jako dobar glumac, simpatičan i zanimljiv čovek. Kao i svi Crnogorci.

Posto je on Lausevic, dobar glumac, onda je samo sebi usrao zivot, ne prica se sto je usrao 2 zivota pored svog. Da sam ja ubio nekoga u samoodbrani, bio bi huligan koji nema pravo da nekom oduzme zivot jer ga tuku, huligan koji je trebao to da prijavi policiji, pitali bi se svi zasto nosim pistolj u kafanu ako nisam los ali ovo je Lausevic, dobar glumac, taj ima pravo nekome da oduzme zivot i da fura pistolj, da ubije 2 coveka i da se zali samo za njegovim upropastenim zivotom. Ma vidis kako je dobar glumac, taj sigurno zna da proceni. Da ne bude zabune, meni je Lausevic gotivan.
- a
Stoji ovo što je rekao vimstatinekomusta
- M
E, ovo me zanima. Što je Laušević nosio pištolj? Valjda se pištolj nosi u streljački klub, a ne u kafanu.
Jesu li svi s ovih prostora toliko zadrti da obožavaju svoje idole ma šta oni uradili?

Kada bi ti neka dva pijana idiota na tvoje oči ubijala brata i samot tebe a pri tome od straha i bola ne znaš šta radiš ovo bi moglo svakom da se desi, i narvno da je ovo bila samoodbrana.
Najgore od svega toga je što je on morao da pobegne odavde zbog krve osvete, i uporopastio je sebi karijeru i život i sad tamo moleriše za neku siću kako bi nahranio svoju porodicu.
"Ne ja nisam slobodan čovjek , čovjek koji je ubio nikada više ne može biti slobodan , sloboda više nikada ne može biti moja reč. Sloboda je pravo drugih da kažu šta misle o meni , sloboda je da me svojataju , mrze , micvare. Ubico - Ta reč , dovoljnda je da u samo jednom spomenutom duhovtošću iz 14 reda i veka skine slabašnu skramu sa mojih leđa.Ili je sloboda trenutak kada sam odlučio da napišem ovu knjigu ? Ili je sloboda sjećanje da sam jednom kao dete trčao oko biljarde i bio srećan.Ne znam. Za mene u Crnoj gori kažu "Beograđanin" u Beogradu me zovu "Crnogorac" , moj otac eto naučno dokazuje da smo Srbi..." Žare Laušević
Mogao bih još da ga citiram al' mi muka , Žare je veliki čovjek i ubedljivo najveći Crnogorski glumac !prekopirah moj komentar s fejza!
Fuck Yeah !- aE, ovo me zanima. Što je Laušević nosio pištolj? Valjda se pištolj nosi u streljački klub, a ne u kafanu.
E, to sam i ja pisala. Mislim pištolj na šutku...ma hajde.

Nije potrebno da se sada pljuje po njemu jer je on vrlo, vrlo svestan toga što je uradio. Kaje se i tožestoko. Vidi se iz knjige. Svestan je i da je tih nekoliko sekundi usralo ceo njegov život i zna da je to deo kazne. Možemo ga mi još kažnjavati, može i on sebe kažnjavati ali sve to neće vratiti onu dvojicu. Žarku je i ovo što je doživeo dovoljno. Sviđa mi se što je on svestan svoje kazne i što ju je muški prihvatio.
On u knjizi i ne pokazuje želju da popravi svoj život. Sve što mu se desilo prihvatio je kao deo opšte kazne. Možda je njegova kazna veća baš zbog toga što je javna ličnost.
- M
Sterijo, u redu to, samoodbrana, ali što je nosio pištolj tad? Jer kolko ja razumijem, izašao je sa bratom u grad, posvađali se s nekim momcima, pobili se i Žarko je izvadio pištolj i to je to.
Znači li to da i Svetlana Bojković nosi pištolj?