![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Кајзене децхко дај исправи да размак између речи изнад видеа, линка итд. не буде километарски.
Jel nam mozes reci sta je u planu promena u narednih nedelju dana?
И ако може нешто од Синана?
Pozdravljam mamu i tatu koji sjede dole
jednu cajku za domacina
Dodao nove ilustracije na stranici za nove definicije
http://vukajlija.com/recnik/definicije
Dodao po slučajnom izboru definiciju na stranici za pojedinačnu definiciju. Prikazuje samo ilustrovane.
Inače 1 ilustracija za 1 definiciju. Pošto u starom sistemu ovo nije bio slučaj, random prikazujem neku od slika za takvu definiciju.
Саће свака дефка да има слику, требало - не требало. х)
kaizene, a da na profilu tamo gde piše POSLEDNJI KOMENTARI staviš da to POSLEDNJI KOMENTARI bude link do http://vukajlija.com/recnik/autori/4710/komentari-drugih, kad već možemo manuelno da uđemo u komentare, kapiram da ne moraš mnogo da petljaš, a vratila bi se funkcionalnost.
EDIT: Sad će nadjebavanja sa slikama, ko nekada davno u borbi za defku dana. :)
Да л' би мог'о да ставиш да кад додајемо илустрацију, да, поред аплоада, можемо само линк да ставимо, пошто углавном гугламо слике?
Sviđa mi se što sa strane ima definicija po slučajnom izboru :))
Slažem se sa Kuplungom.
I bilo bi lepo da, kada kliknem na moje postere, komentare i td da i dalje stoji rank i zbir glasova za definicije a ne onako belo. I da uvedeš u profilu da stoji zbir glasova za postere.
Није лоше ово са сликама, и добро је што си ограничио на двије по дану.
Trebalo bi onemogućiti čitanje komentara na definiciju onome ko nije ocenjivao (slično kao i za ime autora što je urađeno) kako bi se verovatnoća hejta smanjila, jer uvek hejter može videti homentare na definiciju gde se autor ljubazno zahvaljuje na plusevima, a kontam i povećao bi se broj ocena po defkama, naravno ne drastično.... Naravno, ne govorim o ukidanju stranice "Komentari", nego samo kad klikneš na neku defku ili otvoriš Nove/Popularne/Odabrane da ne možeš videti komentare ako nisi prethodno ocenio.
Ne znam da li je neko već ovo predlagao, nisam vispren da idem da čitam prethodne predloge u cilju verifikacije originalnosti mog predloga.
uuuu to je dobro, ja sam za!
Онда ће сви ићи преко коментара :)
Газда, би ли мога' да ставиш ово као дифолт слику док је неко банован?
http://img803.imageshack.us/img803/89/banaf.jpg
Мислим фора би била, кул је слика :)
Stvarno bi bilo fora, gazda mog'o bi ovo što Smarko reče da razmotriš.
Do jaja
Koja je svrha ilustracija, tj da se vide u najnovijim definicijama ?
Još jednom da kažem da na "dodatnim informacijama o autoru" sajt, ako ga ima, ne izlazi u novom tabu nego se ide direktno na njega..
Pa dodatna promocija definicija, korak ka većem čitanju...