Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kajzi, aj popravi ovaj prozor za tekst. Bezze baguje.
Problem nastaje kad ufatiš one dvije kose crtice da produžiš okvir za tekst. Ako odeš previše desno - ono se sakrije iza teme i ne vrati ga bogotac. Moraš rifreš strane da bi imao normalan okvir za pisanije.
Nije velik problem al' nervira.
Hoćemo velike avatare kaizene:
UDruženje megakul avatara koji se ne seku, sajtuša i sličnih korporacija
И мени је кући било нормално, сад сам код друга па случајно виђех то са његовог лаптопа, па реко' да питам што је :)
On samo ima instaliran addon za Skajp. (:
Може бит' али не знам што је то баш код костје :)
Иначе цитирам да провјерим је ли и ође сив цитат јер ми је на дефке сив :)
То ти је код Костје зато што његов број поена почиње позивним бројем неке државе, у његовом случају Аустрије, па Гугл Кром сам пребаци :) Код мене има и код других, ако се поклопе бројеви :)
Ааааааааа брееее, браво!
Сад се сјетих да сам још неђе то видио кад сам чачкао са његовог компа, па сам се чудио зашто је то ту :)
Imam jedan problem..
Kada dam ocene na nove postere, i onda se opet vratim na tu stranu, stoji mi kao da su neocenjeni .. Zbog??
I dalje ne mogu postavim poster
Jer se samo vratiš na tu stranu. Probaj da je refrešuješ. :)
Зашто ктитори сад не могу да сортирају дефиниције са гробља према оценама?
Mogu i dalje.
Не знам да ли је већ поменуто, извињавам се ако јесте.
Занима ме да ли може да се намести да дефиниције које се аутору појављују са десне стране док сте на некој његовој дефиницији буду рандом, а не све једне исте? И то најстарије, чини ми се поређане по времену озго на доле.
ЕДИТ: А не бре оне и јесу рандом, не знам шта сам утриповао... Али опет махом су све најстарије, бар мени. И у просеку 7 од 10 су увек исте кад се рефрешује, али океј битно да се мешају ту и тамо.
Откад нектитори могу да бришу коментаре?
ЕДИТ То је ладно био баг... Могао сам у једном тренутку да бришем коментаре.
ЕДИТ 2 Није баг, ево опет могу. Шкк?
Uvedi na forumu da pise kad neko obrise ili edituje post
Откад нектитори могу да бришу коментаре?
Kolko sam ja primetio, možeš u prva 24 časa da brišeš, posle nestanu iksići. Sad mogu da brišem, a dok sam bio ktitor, nije mi radilo brisanje komentara.
Ja obrišem, i kad rifrešujem, koment je opet tu. Woohoo! :(
7 od 10 stalno istih nije nikakvo miješanje.. ovo bi moglo da se doradi, gazdo.
Ok, opet neki problemi kod mene, opet posteri ... pazte ovako
Kada gledate "nove" postere, udjete u neki od njih da komentarišete, a sa strane vam stoje "neocenjeni".. E sad, meni u te "neocenjene" se stalno menjaju 2-3 postera... Ocenim jedan, kliknem na drugi, a onamo u ćošku mi se opet pojavi onaj što sam ga prvog ocenio i sve takooo u krug ...
Uhh kako sam vam ovo obbjasnio, 'ebo sam keve ...
Probaj da sačekaš malo duže posle ocenjivanja pa javi da li onda radi kako treba.
kaizene jel ima nekih ideja za promjenu izgleda profila? A usput kad će proraditi sortiranje prema posterima? Oće li to onako domaćinski da pojebe brzinu rada sajta?