Ali će se hejteri ipak teže snalaziti se u moru komentara nego direktno čitajući sa neocenjene defke... jedino ako su baš vispreni, ali to su ipak klinički slučajevi sa ozbiljnim traumama iz detinjstva.
Не би требало ни да се види број коментара на неку дефку пре оцењивања, верујем да би се искреније оцењивало
mislim da to nema veze s mozgom. ne znaš kakvi su komentari. niti komentari govore o kvalitetu definicije. mož' se sahrani i ona sa 100 komentara a da se odabere i ona bez ijednog.
ko misli da komentari govore nešto o kvalitetu defke, jebiga, omašio je poentu.
Trebalo bi onemogućiti čitanje komentara na definiciju onome ko nije ocenjivao (slično kao i za ime autora što je urađeno) kako bi se verovatnoća hejta smanjila
ako se autor toliko boji hejta, nek se ne zahvaljuje u komentarima. :)
Trebalo bi onemogućiti čitanje komentara na definiciju onome ko nije ocenjivao (slično kao i za ime autora što je urađeno) kako bi se verovatnoća hejta smanjila
Јок, онда би нам коментари били празни... БИло би само стари са оцијењених дефки и не би ме привукао неки нпр коментар да прочитам дефку.
očito nisi nikad nabasao na definiciju nekog novajlije i na 50 komentara u kojima ga prevejani članovi zajebavaju, al ajde.
to što su neki članovi "popularni" i "drugari", pa se raspričaju u komentarima na definiciji ne znači da je ona dobra. u većini slučajeva baš naprotiv.
eto, moje najgore defke su najviše iskomentarisane, ispemovala ih prvo ja pa i svi ostali, a one koje mstram najboljima imaju jako malo komentara...
pored definicije se prikazuje 10 random (otprilike uvijek istih 15-ak) definicija tog autora
Bilo bi lepo kad bi sami mogli da biramo koje definicije ćemo da reklamiramo kad je već uvedeno ovolko reklama
Neću da mi se reklamiraju najgore definicije :)
Pa dodatna promocija definicija, korak ka većem čitanju...
Totalno irelevantna informacija, osim ako nije "vidi sliku" defka.
Vidim Straja je skontao sistem pa je počeo na svaku svoju defku da postavlja ilustraciju da bi mu bila u ono "najnovije ilustracije" PATETIC
A i koliko sam primetio u "definicije po slučajnom izboru" ne ulaze defke bez ilustracije ili sam pogrešio ?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ali će se hejteri ipak teže snalaziti se u moru komentara nego direktno čitajući sa neocenjene defke... jedino ako su baš vispreni, ali to su ipak klinički slučajevi sa ozbiljnim traumama iz detinjstva.
Не би требало ни да се види број коментара на неку дефку пре оцењивања, верујем да би се искреније оцењивало.
mislim da to nema veze s mozgom. ne znaš kakvi su komentari. niti komentari govore o kvalitetu definicije. mož' se sahrani i ona sa 100 komentara a da se odabere i ona bez ijednog.
ko misli da komentari govore nešto o kvalitetu defke, jebiga, omašio je poentu.
ako se autor toliko boji hejta, nek se ne zahvaljuje u komentarima. :)
pretjerujete, bre.
e kul je ona rendom defka dole desno. nabasah na par šaljivih baš i par njesreta.
podržavam.
Oksimoron
Јок, онда би нам коментари били празни... БИло би само стари са оцијењених дефки и не би ме привукао неки нпр коментар да прочитам дефку.
То
већа је шанса да је добра него њесра ал' ајд
očito nisi nikad nabasao na definiciju nekog novajlije i na 50 komentara u kojima ga prevejani članovi zajebavaju, al ajde.
to što su neki članovi "popularni" i "drugari", pa se raspričaju u komentarima na definiciji ne znači da je ona dobra. u većini slučajeva baš naprotiv.
eto, moje najgore defke su najviše iskomentarisane, ispemovala ih prvo ja pa i svi ostali, a one koje mstram najboljima imaju jako malo komentara...
dakle, pretjerujete. bre. :)
Bilo bi lepo kad bi sami mogli da biramo koje definicije ćemo da reklamiramo kad je već uvedeno ovolko reklama
Neću da mi se reklamiraju najgore definicije :)
Ne kaže se "oksimoron" nego "oksidans"
mlogo bre kenjate, soprostenjem...
Staviti pretragu pored logoa (recnik slenga) i srediti nesto malo profil. Gotova stvar.
branislav nije onlajn vec 7 dana,ispravite bag
Punjač, prekini da spemuješ sve redom teme zbog Branislava. Nismo ti mi krivi ako ti se dečko ne javlja.
odbija me !
Totalno irelevantna informacija, osim ako nije "vidi sliku" defka.
Vidim Straja je skontao sistem pa je počeo na svaku svoju defku da postavlja ilustraciju da bi mu bila u ono "najnovije ilustracije" PATETIC
A i koliko sam primetio u "definicije po slučajnom izboru" ne ulaze defke bez ilustracije ili sam pogrešio ?
i meni se ovo čini. bar dosad ne vidjeh nijednu bez slike.
pa dodavajte sličice na svoje defkice.
i ja dodajem postepeno.
Војвода ће мовати да се слика да би додао сличице на своје умне твовевине!
naravno, slikaj se, što prije, nemo' da ti umne tvorevine ostanu sakate.
Гвеота би била!
Kako srce junačko o Veliki Vojvodo ?